Nu ska du vara uppmärksam på information är budskapet <3 25/12-16

2

20161225_110444_resized

 

Yes! Då var julafton avklarad 🙂 Framåt som gäller igen då. Mysig middag och kväll med kära barnen var det <3 Klapparna uppskattades även om ett par högsta önskningarna fattades. Dom kan man få när tajmingen är mer rätt 🙂 Allt kan man inte få medsamma liksom. Skönt att barnen är så stora att dom förstår sig på ekonomin nu också och att tiden är begränsad ibland. Dom är tacksamma för det lilla 🙂 Så även jag 🙂

Till budskapen då!

Situationen du frågar om kräver mer information för att fatta ett vist beslut eller att få det gjort på bästa sätt eller att få det gjort överhuvudtaget. Fråga andra om råd kanske. Andras synvinkel. Att läsa någon bok om ett visst ämne eller söka information på internet eller gå en kurs. Någon annan i din närhet kan ha mer erfarenhet och vara hjälpsam i denna situation.

Du hör Gudomlig vägledning just nu. Med dina fysiska öron eller från din inre röst. Det kommer att vara klart och tydligt och förmodligen missar du inte informationen som är till dig. Var uppmärksam. Det kommer att vara kärleksfull. Det kommer återkommande “ljud” tills du förstår vad som “sägs”.

Lapis Lazuli med sin indigoblå färg hjälper dig att öppna ditt tredje öga och höra bättre.

Det krävs tydligen balans i detta också. Din mjuka sida och din pådrivande sida. Stanna inte på stationen nu. Du vet vad du ska göra så gör det bara! Du vill inte ångra dig för att du inte vågade. Man ska våga prova fast man är osäker på hur det ska gå till. Hitta en person som kan hjälpa dig om du kör fast. Gör det av kärlek till dig själv eller någon annan <3 Kärleksfulla tankar löser många problem och sånt som ser ut som hinder eller utmaningar!

God fortsättning på julen! Kram <3

 

För att minska stressen just nu så går tolkningarna på lite sparlåga för närvarande. Men jag finns och läser meddelanden varje dag och svarar så fort som möjligt. Välkommen till “Änglabudskap och tolkningar” på facebook 🙂

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Yvonne Moberg on

    Tack för ditt budskap från änglarna stämmer så bra in på mig och jag har börjat få ett pip ibland tjut i mina öron undrar om det är änglarna som försöker få mig uppmärksam ,att det är något som dom vill säga mig. ❤

    • Ja pipandet och ringningar och sånt är typiska sätt för änglarna att visa att dom är där och även fjädrar och mynt och elektroniska fenomen <3 <3 <3

Lämna en tanke