Dina böner om pengar är hörda <3 15/1-17

11

Upplever du finansiell osäkerhet? Dagens budskap tyder på rädsla för pengar. Vara rädd för att pengarna inte ska räcka till allt som du behöver just nu och lite framåt.

Jag förstår känslan! Får jobba med det där nästan dagligen 😉 Att blockera känslorna för osäkerhet. Vet också att när man bett om att få hjälp med det nödvändigaste och släpper den fanatiska tanken på att hur det ska gå till, så vips dyker det upp en liten summa så man klarar sig en vecka till med känsla av lättnad och tacksamhet 🙂

Man ska inte önska sig miljoner på en gång! Det blir som egoistiskt! Be om just det du behöver för stunden eller lite framåt. Annars kan det bli att man kan blockera flödet för du tänker att det är så svårt att få plötsligt sååå mycket pengar. Fokusera på det viktigaste alltså.

Nu kan det komma både oväntade och väntade pengar. Släpp rädslan först! Du kanske satsar 10 kr på en lott. Är det meningen att vinna så kommer det med en mkt liten satsning. Du kanske får det där lånet du ansökt. Vinner en tvist av något slag. Får ett extra jobb som inte är betungande. Var öppen för möjligheter alltså!

Änglarna vet vad du behöver! Du uppmanas att fortsätta med dom studier du har just nu. Forskning. Sök fakta och erfarenheter i ditt område. Påskynda processen därmed med ditt livssyfte. Du kommer att bli sörjd under denna tid! Belöning! Utbildningsprocessen kommer att ge dig stora framgångar! Den berikar din förståelse för din andliga kraft och motivation. Du blir vägledd till alla tillgångar! Böcker,skolor,internetsidor etc. Låt dig bli vägledd!

Du har just nu kraftig intuition och kan uppleva ockulta förmågor. Var tacksam och njut av stunden. Månen ger dig extra kraft just nu. Uppmärksamma dina drömmar. Även dom nattliga då du är mer mottaglig.

 

Personligen är detta precis vad jag upplevt senaste dagarna. Kraftig intuition och telepati. Olika tecken. Vita fjädrar och nummersekvenser. Känslan av att vara på rätt plats i rätt tid. Tajming. Drömmarna jag har, har gett framgång och jag är motiverad att fortsätta.

Imorse innan jag drog korten så var mina tankar i just detta område! Slump? Knappast 😉 Jag tror inte på slumpen. Allt har sin mening.

Funderade på detta med ljusarbete. Att vi är så många Ljusarbetare på jorden just nu. Så många som vaknat ur sitt slummer och vet plötsligt deras livssyfte! Hjälper andra människor att vakna men inte prackar på med sin tro utan bara är där och lyssnar och sprider sitt ljus.

Min starka tro på gudomlighet har jag alltid haft. Det har gett mig styrka att bemöta världen. Av mina erfarenheter har jag lärt mig. Jag har stora sorger och andra svårigheter bakom mig! Motgångar. Mycket. Och sjukdomar.Men jag har fortsatt att be och tacka. Idag förstår jag allt. Ljusarbetare har inte levt ett lätt liv. Av en anledning. Vi ska genomgå så mycket som möjligt tydligen för att lära och växa i empati och förståelse. Hur ska vi kunna hjälpa andra människor om vi inte erfarit något själv? Vi lär oss att hämta information från våra tidigare liv också. Gåvorna vaknar upp en efter en. Ju mer vi tränar desto starkare blir vi. Öppnar upp. Flödar mer. Hjälper fler. I och med att vi hjälper andra så hjälper och healar vi oss själva också. Ovillkorlig kärlek och förståelse för andra.

Ekonomiskt ber jag om att ha pengar till att köpa nya redskap och verktyg till att få fortsätta med mitt andliga arbete. Nya magiska stenar och änglakort och rökelser och böcker och annat viktigt material. Av kärlek. Och såklart att vi har vårat dagliga bröd och tak över huvudet 🙂

Jag är tacksam <3

Skön och hoppfull söndag till er!

Nu ska jag ta itu med tvätten och dra en sväng med dammsugaren trots att det är söndag 😉 Vilar och slöar lite senare 😛 Jag är lite full av energi denna vecka! Men det är positivt och har fått mycket gjort! Njuter så länge det pågår trots att sömnen är lite efterfrågad men det vänder säkert snart och har ännu med den extra starka fullmånen att göra som var i veckan 🙂 Tror jag iaf..

Jag vill även tacka alla som skriver så fina ord och feedback av mina budskap! I love you! Thank you!

 

Välkommen att kika in på “Änglabudskap och tolkningar” 🙂 Jag har små tjänster att erbjuda så läs fastnålat inlägg 🙂

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

11 kommentarer

 1. Helene Jonsson den

  Tack för att du skriver dessa budskap…betyder så mycket med hjälp för oss härute 😘kärlek och värme till dig

  • magpie den

   Åååh tack snälla!!! Kram med ljus och kärlek <3 :*

 2. Line Nicolaysen den

  Klockrent…du satte orden för mig. Det kan vara ganska omvälvande att känna och gå igenom denna process, men så otroligt skönt när man ser och upplever alla tecken. Att man får svar på sina önskningar, på de mest oväntade håll ibland.
  Ha en riktig fin söndag, solen lyser här och det är en underbar dag.

  • magpie den

   Härligt!!! Kram <3

 3. Lena Rydstrand den

  Tack! Dina ord stärkte mig verkligen!
  Är precis i den rädslan, men jag förstår nu att jag får den hjälp jag behöver, inte för stort, inte för smått, i rätt tid, för att orka gå min andliga väg, som ljusbärare…
  Kärlek och Ljus! 💖

  • magpie den

   Hej Lena! Jag har ett budskap till dig! Titta på din mail och även skräpkorgen! Kram <3

 4. Nina Lund den

  Hej, i bilen hem fr vår sommarstuga så hade jag ett sånt tryck över bröstet, just över min rädsla hur jag ska klara av den närmaste tiden ekonomiskt!

  Jag följde min intuition o Beställde kurs material för att på börja en dröm jag har först så tyckte jag att det blev dyrt men det verkar ju ordna upp sig är så tacksam över mina änglar.

  Så underbart budskap, träffade klockrent!!
  Tack snälla för ditt budskap 🙏🏻
  💗All kärlek till dig 💗

  • magpie den

   Hoppas du nu håller rädslan borta och vet att du är på rätt väg 😉 Belööööningar… 😀 Spännande!!!
   All lycka och ljus till dig! Kraaam <3 <3 <3

   • Nina lund den

    ….min magkänsla längtar efter de nya böckerna!

    Så absolut känns det rätt!

    Vill sprida ljus o värme 🙏🏻💗
    Kraaam!!

 5. Carita den

  Dina ord gick rakt in i mej. Inget som du säger att det blir på det sättet utan allmänt som vi alla kan ta till oss.
  Tack ❤

  • magpie den

   Fint! Låter bra och blir glad av din kommentar 🙂 Kram! <3

Lämna en tanke