Om att tro trots motgångar är budskapet idag <3 15/4-17

2

Kära läsare! Jag tänkte skriva lite idag också 🙂 Läste ett underbart blogginlägg igår om hur affirmationer till överflöd fungerar! Oavsett ens utgångspunkt så är det aldrig försent att önska sig bättre. Inlägget hette “Överflöd utan inkomst.” Sätter länken här nedan.

Överflöd utan inkomst; finns det?!

Sen skriver jag lite om Merkurius retrograd. Den ska pågå ännu tom 4:e Maj. Det kanske är därför jag känner mig lite mer “dissig” nu…Den där energin jag hade innan har avtagit något och jag märker att både jag och andra har vissa motgångar med beställningar,elektronik,kontrakter,viktiga papper osv osv. Ja det betyder inte att något är “kört” 🙂 Allt tar bara lite längre tid och det krävs mer tålamod av oss. Begrunda allt väl! Tänk efter en gång extra för att vara säker på att allt går rätt till. Var flexibel. Tänk på allt du lärt dig om tidigare misstag. Planera bättre och var mer kreativ med lösningar. När denna retrograd släpper så kan vi pusta ut och se framemot en härlig sommar!

Dagens budskap handlar också om att börja tänka om nu. Lämna gamla tankesätt och förnya dig. Se motgångar som möjligheter. Bara sätt igång att önska för det finns all anledning att ha hopp och positiva förväntningar! Tro på dina drömmar med spänning! Tro på att värsta utmaningarna nu ligger bakom dig och ljusare stunder kommer. Långsiktiga planer är bra. Alla förväntningar med rätt känsla skapar att allt det du planterat i ditt sinne och känsla växer! Din intuition är mitt i prick 😀 Var målmedveten och ha tillit.

Den perfekta tiden är NU! Allt börjar i tanken. Det finns en “portal” öppen för dina möjligheter så sätt igång! När du litar på din intuition ,som borde vara stark nu, så kan du tryggt göra ditt beslut till verklighet. Ja…trots retrograden då 😉 Använd ditt eget unika sätt och vet att allt ligger i dina egna händer 🙂 Så vad önskar du dig? Hmm..Lottomiljonen kanske inte faller på dig just idag men när du lyckas hålla visionen med rätt känsla så vad är det som säger att du inte kan få det nästa vecka!? Den där miljonen kan också komma på ett helt annat sätt än du hade trott så var beredd på det också 😉

Ha en härlig påskafton nu <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Agnetha Svensson den

  Vill tacka dig ,för idag känner jag att det handlade om mig och jag har bara för 3 dagar sedan bestämt att gå på den linjen ditt budskap handlar om. 3 dagar kanske låter konstigt men äntligen känns det rätt.
  Jag vill också tacka änglarna, försynen, universum, …..att jag har hittat till din sida och dina dagliga budskap.
  ÖNSKAR DIG EN JÄTTE FIN PÅSK

  • magpie den

   Fint skrivet av dig och önskar dig en riktigt fin påsk och framtid <3 <3 <3

Lämna en tanke