Ärkeängel Mikael har ett budskap idag <3 6/5-17

6

Kära läsare! Idag har Ärkeängel Mikael till våran tjänst! Han önskar att få arbeta tillsammans med dig och din livs plan <3 Han kan vara med alla samtidigt och räcker överallt. Alla Indigos är jordens hjälpare och healare och har Ärkeänglarnas fulla stöd till förändring av fred ! Ärkeängel Mikael ger dig styrka och mod och påminner dig om din livsuppgift. Kalla på honom och hans energi infinner sig genast! Låt honom ge dig tröst och stöd när du känner dig osäker,rädd eller ensam <3

Vi är alla beroende av varandra. Vi mänskliga är skapade för att samarbeta på jorden. Dela med oss. Stötta varandra. Men vad blev det av oss? Jag behöver nog inte skriva mer och förklara hur jorden och människorna ser ut i verkligheten. Men det blev fel på vägen. Om vi ska laga alla misstag så är bästa resultatet att göra detta tillsammans. Samarbete. Över gränserna.

Det finns såååå mycket arbete att göra på jorden! Att få oss närmare varandra och skapa det vi alla egentligen önskar. Fred och kärlek. Att inte behöva vara rädd.

Att vi börjar i våran närmaste krets av människor är en start. Diskutera om hur det ser ut och varför och vad kan vi göra. Detsamma gäller såklart om vi nu går ifrån hela världens bekymmer så gäller detta även våran lilla familj. Biologisk eller annan vald familj. Hålla samman. Diskutera. Dela på uppgifter. Samarbete. Stöd. Nya ideer. Släpp på dömande. Ha medkänsla. Be om medkänsla även till dig själv. En kan inte göra allt. En kan vara i stort behov av stöd från andra. Vi bör vara uppmärksamma på hur människor i våran närhet mår och fråga vad vi kan göra åt denne. Ibland räcker det att lyssna. Ibland räcker det att plantera en ny ide till en annan person. Att se att det finns lösningar till allt. Och att man behöver ha tålamod ibland. Får man lösningen serverad direkt så har man inte lärt sig något. Och vi är här för att lära oss 😉

Har lagt märke till att många har bekymmer med ekonomin. Det ger också en känsla av osäkerhet,rädsla och ångest. Kom ihåg att Ärkeängel Mikael är till din tjänst även här! Be honom hjälpa dig att plocka bort negativa tankar kring pengar så ska du se att det börjar lösa sig…ibland har vi perioder där man lever på ett par kronor om dagen. Men att vi har tillit till att det ordnar sig är stort. Be att få ditt “dagliga bröd “och hela familjen får äta sig mätta varje dag och tacka. Så må det bli <3 På ett sätt eller annat så är allt väl. Förvänta mirakel…

Önskar er en fin lördag nu! Kom ihåg att budskapen gäller i några dagars radie 😉 Eventuellt hinner jag inte skriva nu på några dagar eftersom jag börjat arbeta heltid nu. Så ni som väntar får ha lite tålamod 😉 Tack <3

Sedan kan jag påminna om “Änglabudskap och tolkningar”. Finns på facebook. Nyfiken? Titta in <3 Dit delar jag min blogg och erbjuder små privata tjänster i mån av tid 🙂

 

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

  1. Tack för att du delade med om budskapet och att få kraft i situationen gå den. väg som är utvald för var och en av oss .💖 Marie

    • Jag blir jätteglad om någon finner hjälp i budskapen jag skriver <3 Och det är änglarnas budskap och ord som jag förlitar mig på <3 Stor kram till dig <3

Lämna en tanke