Tisdagens Änglabudskap <3 4/7-17

2

Kära läsare! Då ska vi reda ut dagens änglabudskap! Fortsätt fylla på av din egen livskraft. Framgång kommer av att du “matar” det du har för handen. Kan hända att du ska dricka mer vätska också när det är sommar och värme 😉 Vattenkannan ser ut att vara full och du kan börja få utdelning för ditt “arbete” nu. Du kan släppa nu det som inte angår dig heller egentligen. Låt andra ta mer ansvar för sina handlingar, Du kan vara där men inte 24/7..På hemmaplan kan det vara att någon nu lyssnar på dig verkligen och goda råd tas emot. Var försiktig med din ekonomi visas också. Motstå frestelser som kan kosta för mycket. Pengar som är på inkommande kanske inte är så mycket som du väntat dig eller är försenade. Bli inte upprörd nu..Och sedan vill jag också säga att du ska inte underskatta ditt arbete utan ta det som du är värd.

Ta tillbaka din kraft! Du är den kloka magikerna i ditt eget liv! Manifesterar vad du än vill. Var dock försiktig med dina tankar så du inte tänker i “nej” ord. Som att “detta vill jag INTE ha”. Då är det tyvärr så att det är just det du får. Tänk om och tänk rätt. Du kan i varje sekund ändra din frekvens med dina tankar och förvänta dig positiva utgångar istället. Kärleksfullt transformera dina intensioner så att det matchar dig på ett perfekt sätt! Be böner och vänta på vägledning från dina änglar <3 Kalla på Ärkeängel Raziel för att få assistens och bli din egen alkemist och förvandla allt till ditt eget guld…

Ta tillbaka ditt liv och red ut vad som varit. Hitta balansen i ditt liv på alla sätt. Se hur långt du har kommit nu! Och det kommer mer förbättringar på din rätta väg.

Du kan få ett nej på något område. Det kan vara du som säger nej till något. Din oro är dock helt onödig! Dina änglar och himlen har allt under kontroll och allt kommer att lösa sig på ett perfekt sätt. Oro och rädsla bromsar ditt flöde och önskemål att komma! Släpp släpp släpp..Förvänta dig endast kärleksfulla resultat och lyckliga händelser! Snart kommer du att se att detta var inget att oroa sig egentligen 🙂 Allt är väl <3

Önskar er nu en underbar tisdag!

 

“Änglabudskap och tolkningar” på facebook har “öppet” idag och imorgon så passa på att fråga om personliga läsningar 🙂 Jag hjälper så många jag hinner <3

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

    • Änglarna säger inte ja eller nej till dig just nu. Men en fredlig lösning där alla blir nöjda. Ny möjlighet och framgång! Ta emot vad himlen och änglarna visar dig för allt kommer att gå bra hur som helst <3 Här verkar det som att du själv måste välja och tänka på ditt eget högsta bästa <3

Lämna en tanke