Helgens Änglabudskap <3 7/7-17

0

Kära läsare! Nu ska vi titta på hela helgens budskap från änglarna 🙂 Hemmet i fokus. Du har hittat kraften med att göra förbättringar hemma och utföra sysslor som du verkligen tycker om att göra. Bryr dig inte om vad andra tycker och tänker så mycket mer. Självförtroende och andlig tillväxt. Även stor tillväxt i detta område kan det vara! Du bara “vet” nu. Du har sett dig själv växa och är nöjd med resultatet. <3 Hem betyder också ditt inre hem. Inom dig. Din kropp och din själ. Att ta hand om sitt hem är att ta ta hand om sig själv med kärlek <3

Mother Mary visar om sanningen. Att du ska fråga dig HUR du egentligen känner i denna situation som är? Att erkänna sina innersta känslor för sig själv. Någon har kanske inte varit helt rak i kommunikation  med dig och du kommer nu att veta det inne i dig på något sätt. Kräver svar. Det kan vara du själv som inte är ärlig med dig själv i nån situation… Vissa är inte ärliga pga rädsla för konsekvenser. Det är lättare att vara andra tillags kanske? Var också ärlig med dig själv att du inte behöver välja det nästa bästa när du faktiskt förtjänar och KAN få det bästa. Det finns överflöd för alla och lika mycket. Ingen blir utan när du får något gott! Alla har också olika syn på samma sak som vi ska tänka på. Se sanningen i ett större perspektiv för att kunna läka din situation nu.

Allt du erfarit och varit med om har gjort dig till den du är. Nu är du starkare och klokare! Omfamna dig själv <3 Världen väntar på dig och på vad just du kan tillföra här. Nu ska du också sätta dig själv i första rummet. Gör vad som är rätt för just dig!

Du ska inte ge upp nu för du är på din rätta väg. Du kommer att se framsteg 🙂 Bara håll dig på kursen nu. Tro på dig själv och låt ingen stoppa dig. Följ ditt hjärta oavsett vad <3

Och eftersom dagen har 7/7-17 som datum så ser vi vad 7 betyder i änglarnas språk:

Änglarna säger att du är på rätt väg och tjänar ditt högre syfte. Universum gläds med dig och vill se dig fortskrida och det du sått får du skörda med belöningar 🙂 Fortsätt lär dig i ditt område/andlighet och för kunskapen vidare. Du har lyssnat på din högre visdom och använder den i ditt dagliga arbete eller dina situationer. Förvänta dig både små och stora mirakel! Du är här för att uttrycka det högsta bästa för både dig och andra. Nummer 7 indikerar kollektivt medvetande. Medvetenhet och andlig tillväxt.

Vi är alla andliga varelser i fysiska kroppar. Kom ihåg det. Ditt inre. Det är DU. Med din medvetenhet kan du ändra ditt yttre utseende. Hur? Det du tänker det synns. Om du är lugn,jordad ,lycklig och nöjd så strålar du det och det är attraktivt. Oavsett vilket kaos som pågår så kan du lysa som en sol 😉 Andra känner sig trygg i ditt sällskap och det är den bästa gåvan tillsammans med kärlek i tex healande arbete <3

 

Önskar er en trevlig helg nu och kom ihåg att det är fullmåne på söndag! Släpp gammalt för att få nytt! Ta vara på nattliga drömmar och din intuition. Manifestera din framtid <3 Och ha förståelse för dom som påverkas negativt av fullmånen. Det kan vara konstiga energier i luften men du håller ditt lugn 😉 Okej?

Och så är ni välkommen att titta in på “Änglabudskap och tolkningar” på facebook. Läs erbjudanden och ta kontakt 🙂

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke