Änglarna ger vägledning idag <3 13/7-17

2

Kära läsare! Idag såg det lite läskigt ut och det är så det är med OH korten 😛 Men vi ska tolka detta lite snällt 😉 För ofta är det inte så farligt som det ser ut 🙂

Det är verkligen dags att lämna det gamla bakom sig. Gamla tankemönster och andra mönster och monster! Älska dig själv nog mycket för att inte ge energi bort mer till det negativa. Kapa av det helt enkelt. Behöver du seriös hjälp så sök den nu. Det är dags..Dessutom är rädslor experter på att förstöra våra liv så värt att tänka på. Så länge man ger rädslan energi och uppmärksamhet så kan du inte få det du egentligen vill ha. Så ändra tankefrekvenser. Gör vad som helst och vad som krävs för att bli fri. Men tolka inte detta nu med att du måste kapa av någons arm med en yxa! 😉 Korten är väldigt grova som ni ser men dom talar om sanningen på sitt sätt..

Kärlek läker allt och det läker rädslor <3 Mobbare tex. är egentligen rädda. Dom vill egentligen bli älskade och accepterade men någonstans på vägen blev beteendet felaktigt. Och så länge folk är rädda för dom desto mer energi får dom till sitt handlande. Det kanske blir som ett beroende? Du kan stoppa det genom att inte ge mer energi till den personen och dina rädslor. “Kapa” av banden. Känn dig trygg med att dra Ärkeängel Mikaels bländande vita ljus över dig. Som ett paraply eller bubbla eller vad som känns bäst för dig. Du är beskyddad. Sänd samtidigt kärlek och ljus till dom som inte är rättvisa mot dig. Dom kommer att lämna dig ifred.

När du följer änglarnas vägledning och lyckas lämna dina rädslor så lossnar allt. Det ljusnar och nya möjligheter dyker upp! Överflödet du väntat på finns bakom hörnet? Ha tillit till din framtid! Det kommer inte alltid att vara såhär om du känner att du nu sitter fast. Rädslan är våran värsta bov. Du vet det..träna och kämpa bort dessa. Överflöd kan vara briljanta nya ideer,nya vänner,hjälpen du sökt,romatik,hälsa och såklart pengar. Vad har du mest nytta av just nu..? Fundera och agera..och ha tillit. Och fundera inte så mycket på hur allt löser sig för änglarna och universum har sina egna sätt att hjälpa oss. Anpassat för just dig <3 Förstå också att vissa erfarenheter ska vi genomgå för att bli starkare och klokare och ha nytta av det i framtiden för både dig själv och du kan vara stöd åt andra som sitter där du har suttit förut. Skicka det goda vidare <3

TILLIT behövs. Kommer aldrig att sluta tjata om detta för det är ett av änglarnas favoritord 😉

1144 dök upp förresten och dom talar om att du ska se efter nya vägar för ett effektivare resultat. Håll dina tankar positiva. Lyssna på din magkänsla och änglarna ger dig all vägledning du behöver. På sitt sätt skräddarsytt för dig. Manifestera ditt önskade resultat med optimistisk syn på det. Du får en “leverans” av änglarna <3 Ta inte ett “nej” från andra. Du går dit du önskar. Du är på rätt väg så förvänta dig små och stora mirakel <3

Önskar er en kärleksfull torsdag <3

 

“Änglabudskap och tolkningar” på facebook har öppet  hela sommaren med några dagars undantag för ev resor och vila 🙂 Välkommen att titta in!

 

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Annalena den

    Hej
    jag blev lite brydd.
    Vad står 1144 för??
    Det har länge varit min bästa kod på ex biblioteket, låset till jobbet och en hel del annat.

Lämna en tanke