Måndagens Änglabudskap <3 17/7-17

0

Kära läsare! Det blev intressant idag då vi detta datum har tre nr 7 och även 1717.

Det är viktiga nummer för oss!

777 betyder att turen är med dig i något sammanhang. Du kan göra skillnad och hjälpa andra och dig själv i både stort och smått. Andligt uppvaknande och supernaturliga gåvor att ta tillvara på. Du kan känna också att du är före din tid och har gåvor och vetskap och kunskap utöver det vanliga. Nu är det också bra att reflektera över sina tidigare liv. Vad har du med dig från dom liven. Hur kan du göra nu det bästa av det? Din värld förändras nu kraftigt av dina nya tankesätt. Att manifestera dina önskemål. Se på allt i ett nytt och vidare perspektiv. Praktisera din andlighet och inspirera andra. Du har en viktig livsväg med att hjälpa andra. Att kommunicera och lära ut av dina kunskaper och talanger. Du har allt du behöver nu så fortsätt med det som passar din personlighet. Ettor betyder nystarter. Och att prova på nya färdigheter. Du är på rätt väg och hela universum gläds med dig när du följer din egen väg. Fortsätt studera och växa! Du har nu lyssnat på din egen gudomliga väg och information och det kommer att visa sig genom olika belöningar. Du är här just nu för att utföra och följa ditt eget högsta goda och eget högsta bästa. För din egen själs utveckling och samtidigt kunna hjälpa och inspirera andra. Använd dina speciella talanger och sprid kärlek och ljus.

Alla dagens kort går i samma spår! Fortsätt gräv efter information. Du finner lycka i ditt liv på olika sätt. Allt du planterat växer och växer. Du kan också finna ro och inspiration i skog och natur.

Du vet inte vad du kan om du inte provar. Prova gärna något nytt! Du kan känna dig uttråkad med att göra samma uppgifter om och om igen. Då är det verkligen dags att hitta på något annat. Gör gärna något du alltid velat göra och prova på. Vill du inte göra detta nya själv så ta med dig andra. Dina vänner eller din familj. Anmäl dig till en kurs? Språk,andlighet,teater,fotografering eller annat du tänker på. Du kan finna nya vänner och nya dolda talanger 🙂

Du är mer redo än du tror! Var inte rädd eller osäker. Allt du lärt dig och erfarit hittills har förberett dig till denna situation. Du är redo att gå framåt i din utveckling och livsväg! Världen väntar på dig och att du kommer ut och visar vad du kan! Just nu kan det hända att du måste sätta dina egna behov i första rummet. Så bra som du kan alltså 🙂 Alla kan inte bara fly fältet hemifrån när man har familj och ansvar för barn och djur kanske 😉 I övrigt kan du börja planera nu! Sök på internet?. Fråga andra om nya ideer osv. Läs en bok. Hitta på något bara 🙂

Låt ingen hindra dig eller skrämma dig på något sätt. Du har rätt att utföra det som glädjer dig. Be Ärkeängel Mikael om mod och styrka och att beskydda dig från negativa energier och nej-sägare <3

Önskar er en go måndag och riktig bra kommande ny vecka <3

“Änglabudskap och tolkningar” på facebook har öppet under vissa tider. Olika för olika dagar men titta in och fråga 🙂 Vi är snart uppe i 1000 följare och det glädjer mig jättemycket med alla som finner intresse på min blogg och änglasida <3

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke