Änglabudskap för tisdag <3 25/7-17

6

Kära läsare! Nu ska vi se vad tisdagen har att visa från Änglarna. Stormiga känslor kan finnas..kvävda känslor som man har svårt att ge utlopp för..men du får säga din mening i vänlighet och kärlek för inblandade. Bekymmer med barn kan det vara också. Någon kan ha problem som man måste ta itu med. Mest visar det på mamma figurens ansvar. Håll husfriden nu och ta itu med det väsentliga och sluta oroa dig för det kommande. Det blir bättre och friden kommer att infinna sig snart 🙂 Var stark nu och tänk positiv utgång!

Se ditt inre ljus och se andras inre ljus. Oavsett hur andra beter sig så har dom “Guds ljus” inom sig. Alla är vi skapade från ljuset. Med kärlek som grund. Oskyldig och förberedd för att vistas på jorden. När du fokuserar endast på att se ljuset så kan du hjälpa andra och hjälpa dom att hitta glädjen igen och hoppet. Du kan skydda dig själv och andra genom att visualisera klart vitt ljus runt kroppen. Negativa energier har ingen chans att nå den som är omringad av ljuset. Fyll på helst varje dag. Be Ärkeängel Mikael om hjälp. När du fokuserar på ljuset så ser du positiva förändringar överallt.

Allt du varit med om har gjort dig starkare. Tänk så istället för att tänka att du blivit nedtrampad och svag. Inget av det som hänt har sin mening med att dra ner dig! Tvärtom. Nu kan du hjälpa andra med dina kunskaper och erfarenheter. Prata eller skriv eller uttryck dig på ditt eget sätt för att sprida visdom och kärlek. Att starta nya projekt är gynnsamt nu. Vill du spela säkra kort och stanna där du är och ångra senare att du inte tog chansen? Förneka dina behov? Eller ta chansen och risken nu mot dina mål/önskningar? Livet handlar om att ta risker men om man finner otrolig glädje och lycka i det så är det värt det 😉 Risken finns att man misslyckas eller det blir inte som man tänkt sig…men “so what”! Du försökte och det är huvudsaken och du är åter starkare och visare och kan fortsätta prova nytt. Varför vara rädd och inte våga? Man kommer ingen vart utan att våga. Men alla väljer själv. Man kan ta det säkra före det osäkra och stanna där man är. En fråga kan man ställa sig dock “Är jag tillfreds och lycklig”? Svaret vet du och är svaret “ja” då är det ju jättefint! 🙂 Börja planera..du behöver inte ha bråttom. Agera om du känner att tiden är nu. Men förneka inte vad du vet och du har fått vägledning från ditt högre jag och dina änglar och guider..

Nya möjligheter kommer! En chans som du väntat på. Något nytt och något som går i linje med dina önskemål 🙂 Dörrarna öppnas så våga gå igenom och ta emot av det goda i livet <3

Önskar er en fin tisdag!

“Änglabudskap och tolkningar” på facebook har öppet ännu idag men sedan kan jag ev resa bort i 2 dagar. Välkommen att titta in när du vill <3

 

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

  1. Tack! Underbara ord. Jag brukar “hoppa utan fallskärm” Måste lyssna på mitt inre och mina drömmar.❤

Lämna en tanke