Änglabudskap över helgen 11/8-17

0

 

Kära läsare! Korten jag lade på bordet idag är en repetition av mycket som jag skrivit om tidigare. Änglarna och Universum “tjatar” tills vi förstår och slutar vara rädda. Allt finns serverat för dig! Du kan skapa vad som helst.  Du är på jorden men samtidigt har du koppling till det “högre”. Det är dags att vi börjar förstå något viktigt för att kunna skapa något viktigt…

Det handlar om att du är på din rätta väg. Om du har tvivlat på dina känslor eller om dina planer är dom rätta så kan du sluta tänka så. Änglarna bekräftar att just nu så är du på rätt väg och plats. Spendera dagligen tid till att tänka på dina drömmar och mål. Änglarna ger dig modet att fortsätta. Det finns ingen som helst ursäkt att lägga av nu.Överflöd kommer i olika former. Bara håll din kurs nu som du bestämt dig att följa. Sök information. Läs böcker och artiklar. Sök sök sök… Be änglarna också ge dig motivation. Kom ihåg att du inte är ensam! Kom ihåg att änglarna finns hos dig hela tiden. Dom samarbetar med dig. Universum samarbetar med dig. Vi ska stänga av “bruset” från omvärlden och lyssna inåt. Där har du dina nycklar..i den inre sökningen. Andra människor samarbetar med dig. Det finns ett kollektivt medvetande och det är därför så många personer känner igen sig i dessa inlägg jag och andra skriver. Vi alla tillhör ett och samma i denna värld. I detta universum. På jorden. Era energier sammanlänkas med andras energier. Till hela det kosmiska. Det du sänder ut sprider sig som vågor i vatten och når utåt och samlas som havet till samma flytande.. Havet sprider sina vågor och når precis överallt. Det bildas floder och kanaler som fortsätter i all oändlighet. Allt är oändligt. Så som i himlen så och på jorden. Vissa har lättare att tänka sig energierna som tryckvågor som sprider sig mot universum.

Även en påminnelse om att när du önskar något så släpper du det. Forcera inte resultatet.Vänta på att “vågorna” tar sig fram dit dom ska. Det roterar tillbaka som en bumerang med leverans till dig!

Inte tänka på hur eller när. Släng ut din “bumerang” , “dina vågor” med en intension och den kommer tillbaka med något du behöver eller förtjänar. Du kan även förtjäna något helt annat än det du “beställde”. Något som passar dig bättre just nu… Änglarna vill också att vi tänker “stort” och ser allt från ett högre perspektiv. Många av våra önskemål påverkar andra personer. Allas fria vilja respekteras. Tänk på hur det kan påverka just din situation. När något inte händer just nu så är det inte dags helt enkelt. Vänta. Se om det kommer sen eller om det faktiskt kommer något helt annat. Lita på att allt är i sin gudomliga ordning.

Idag skulle jag haft så mycket att skriva om men det blev att jag skrev för mycket. Så jag raderade och började om. Raderade en gång till. Så det var inte meningen idag helt enkelt. Vi tar det i mindre kapitel framöver 😉

Hoppas ni nu får en skön helg! Jag återkommer förmodligen på måndag nästa gång så ni får hålla tillgodo dessa ord över helgen <3

Därmed har “Änglabudskap och tolkningar” på facebook stängt över helgen. Ni får skicka pm vid behov så svarar jag så snart jag kan <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke