Änglabudskap för torsdag <3 24/8-17

8

Kära läsare! Det pågår samma energier som varit aktuella ett tag..det påpekas så ofta tills vi alla förstått och börjat ta stegen mot rätt riktning. Visselpipan har blåsts..ni har väl märkt det? Stanna nu verkligen upp och se verkligheten som den är. Säg din mening med tillit. Vi ska lära oss av turbulensen som varit. Det finns/fanns en mening med allt. Vi lärde oss en viktig lektion och är klokare nu och vet hur vi hanterar oss själva och andra framåt i tiden. Lämna det som inte är bra/varit bra. Beteendemönster handlar det mycket om. Återkommande samma varningstecken..försoning med “auktoritära” figurer. Partner eller om det handlar om jobbet. Du kanske ber om ursäkt nu till en annan. Får en ursäkt. Förlåter dig själv?

En av dina uppgifter är att beskydda andra från orättvisa också. Belåtelse kan du finna i karriär/fritid som inkluderar meditation,rättvisa i olika områden,politik,samhällsfrågor,säkerhet osv. Du kan kombinera ditt nuvarande arbete med dina andliga kunskaper. Utföra på jobbet eller kombinera jobbet med att hinna med andligt arbete på fritiden. Eller vid sidan om på något sätt. Andra litar på dig och söker goda råd och hjälp på olika sätt. Du känner vördnad och ansvar i detta område. Tystnadsplikt osv. Därav är du respekterad. Följ ditt hjärtas röst och fortsätt med det som “kallar” på dig. Karriärförändringar pågår för många av oss eller andra viktiga förändringar. Himlen vet exakt vart du behövs och dina talanger kommer till rätta. Du kan hjälpa och se till allas högsta bästa i situationen.

Kärlek från föräldrar. Den finns! Banden till dom kan aldrig kapas oavsett vad. När du föddes så skapades detta osynliga band. Kärlek visas på många olika sätt. Även den som är arg blir upprörd pga kärlek. Behovet av att beskydda sina “avkommor”. Tänker på det där med att adoption kan vara kärlek. Om man vet att man inte kan ge sitt barn bästa förutsättningar så ger man barnet chansen att få det bättre hos någon annan. Om inte annat så är du älskad av det högre medvetandet. Många kallar detta Gud. Du är garanterat älskad <3 Vi alla finns av en anledning..Fadersfigurer cirkulerar i våra situationer under dagarna. Några får hjälp av män som är pappor eller hjälper själv dessa på något sätt. Får hjälp högre uppifrån..fortsätt be..allt blir besvarat när du “lyssnar” på vägledningen..beslut måste du ta själv.

Lärande cirkulerar också som påminnelse. Lärande om livet och andlighet och karriären..Om eller inom 1 år ser man skillnad och viktiga resultat..Fortsätt “studera” på det sätt du är dragen till.

Dina önskningar har redan börjat ta form i en spirituell nivå! Du ska lita på den gudomliga tajmingen som kommer att uppenbara sig. Bara du håller din vision! Det du önskar kan påverka hela omgivningen så var medveten om det. Därför ska vi ha tålamod. Men ändock tillit! Varje dag som går förbereder dig för ett nytt kapitel i ditt liv. Universum ger dig vad du behöver…innan din önskan är uppfylld. Din önskan kan ta form på ett annat sätt än du planerat också..

Själv använder jag olika “verktyg” för att manifestera mina önskemål. Kristaller och det som gett mig en extra “push” är dessa “magiska oljor” som jag tillverkar hemma av olika växter,frukter,örter och kryddor. Smörjer oljan på blockljus och tänder ljuset varje dag. Det händer häftiga grejer! Jag tackar varje dag eftersom tacksamhet skapar mirakel och tillit <3 Några har gett feedback på oljorna och sagt att dom fungerar 🙂 För några händer saker omedelbart och för andra om ett tag. Beror på vilket önskemålet är..

Önskar nu en fin torsdag <3

“Änglabudskap och tolkningar” finns på facebook. Titta gärna in <3

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

  1. Halloj. Vill bara tacka för dina fina budskap. Jag är en trogen följare av dina kloka inlägg. Just nu känns det som jag sitter fast i ett gammalt tuggummi. Jag vill så mycket men kommer ingenstans. Bestämde nyss att jag bara hoppar över allt vad som har med manifisteringar önskningar att göra ett tag. Känns som att jag bara sitter och pratar med mig sjäkv. Haha. Hoppas jag hittar viljan snart igen 😍😇🤗

    • Hej Alle! Jag är väldigt glad att ha dig som följare <3 Jag förstår din situation..har alltför många ggr hamnat där. Ibland när jag tänkt att nu skiter jag i detta så händer det något oväntat som en första lösning! Det gäller att följa steg för steg. Små saker först. När man tänker själv för mycket och blir frustrerad så stagnerar allt. Du "jobbar" själv för hårt i ditt huvud och det bromsar det som vill komma till dig. Smärtsamma omvägar tillhör processen ibland. Du hittar säkert ny motivation snart <3 Kapitulera lite så ser du snart vad som serveras framför dina ögon 😉 Kram <3

  2. Tack för det fina budskapet, behövde få höra detta idag. Försöker komma över min dåliga självkänsla och min dåliga vana att ta allt personligt. Inget man mår bra av precis. Men det är inte så lätt när man stöter på människor som behandlar en orättvist eller nonchalant. Har precis börjat följa dina inlägg, tänkvärda påminnelser om den rätta vägen❤ Tack!

    • Du vet att det inte är ditt fel hur andra beter sig <3 Dom har egna problem 😉 Styrkekram <3 Och tack för din kommentar! Glad att du följer mig tack <3

Lämna en tanke