Änglabudskap till tisdag <3 12/9-17

6

Kära läsare! Åter igen, STORT tack för all omtanke och feedback från er! Ni ska veta hur mycket jag uppskattar er <3 <3 <3

Då ska vi se vad dagens Änglabudskap visar 🙂 Fader av kommit upp några gånger senaste tiden. Våran ”fader” i himlen är det också. Vi önskar få hjälp till det nödvändigaste och ekonomisk trygghet. Mat på bordet under svåra tider också. Vi har stöd från himlen när vi gör våra nödvändiga justeringar <3 Och att vi kan få hjälp av fadersfigurer till att möblera i kalendern och våra planer på något sätt. Verkar också som att män i närheten kan behöva lite extra stöd idag av olika anledningar. Låt oss ta hand om varann <3 Klockan visar på 5 på bilden och det ska vi titta på närmare i slutet.

Kvinnor finns också här som som visar på glädje 🙂 Dansar tillsammans med en man. Nu kan det förmodligen vara så att i någon partnersskap finns något positivt att hämta 🙂 Gemensamma ansträngningar ger utdelning. Kvinnor kanske är dom som bibehåller balansen just nu. Som är bra för alla. Förändringar leder till att hitta ”guldet” i någon form. Kvinnor tillsammans kan också ha glädje av varann. Samarbete. Gemensamma ansträngningar. Hjälp du ger eller får. Var öppen.

Mother Mary visar att saker sker i hemmet nu. Det kan finnas oro. Men som sagt så ser våran ”fader” efter oss och hjälpredorna ger oss vägledning till vilka steg vi ska ta till förbättringarna. Förvänta dig endast positiva förändringar som gynnar hela familjen när du tänker på kärleksfulla tankar i situationen. Ta stegen för fridfulla lösningar. Skapa lycka och harmoni. Förändringar kan kännas läskigt och hotfullt pga att man inte vet vad som kommer framöver även när dessa ändringar faktiskt är positiva för oss. Om du känner att du riktigt inte vågar så kan du be Mother Mary om hjälp och styrka och mod. Det finns många andra som är redo till att hjälpa. Dina änglar och guider likaså <3

Sista kortet visar att du är starkare än du tror. Allt du erfarit har gjort dig starkare och klokare. Allt du gjort har tagit dig till denna stund. Du är nu mer redo än någonsin att starta nya projekt och fortsätta med det du startat tidigare. Var inte rädd för att misslyckas! När du gör det ditt hjärta kallar dig att göra så kan det inte gå fel. Ta ev utmaningar med en nypa salt. Allt går bra ändå! Du kan komma över allt som finns och du kommer att finna lycka när du utför det du drömt om. Du vill väl vara lycklig och nöjd och känna harmoni och balans istället för att spela dom säkra korten och stanna där du är och inte veta vad som egentligen finns tillgängligt istället? Skriv din bok nu. Starta eget. Studera. Byt jobb. Eller vad du nu planerat eller påbörjat. Vi ska leva här och nu eller hur 😉 Och vara förväntansfulla inför framtiden och allt fint som vi får skörda av våra ansträngningar. Stå på dig och tro på dig själv! Visst kan det vara trögt och läskigt men det har ingen betydelse. Man måste tänka positivt. Håll fast i visionerna. Du kommer att lyckas! Om något svar eller annat i situationen blev ett nej så kommer det bättre alternativ på din fråga. Som ger dig ett bättre resultat. Om inte idag så snart..

Femman betyder då enligt änglanummer:

” Du har all stöd du behöver från himlen och änglarna. Endast du själv vet vad som är bäst för dig själv. Det handlar också om din hälsa. Var rädd om den och gör förändringarna som leder till bättre hälsa. Tänk positivt. Alla förändringar du gör nu för ditt eget bästa leder dig till långsiktig och hållbar glädje. Så tänk långsiktigt också. Allt du gör nu leder dig till ett bättre och friskare liv. Var tacksam för nya möjligheter. Det handlar om personlig frihet här. Du är fri. Känn det..”

Då önskar jag er en fin tisdag <3

”Änglabudskap och tolkningar” finns på facebook. Vill du ha personlig hjälp så är du välkommen att fråga <3

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

  1. Fantastiskt budskap idag som talar till mig.Foirtsatte skriva igår på min bok….små steg i taget.Känns spännande att se vart det leder och har blivit guidad dit ett bra tag nu.Lyssnar och försöker gå dom vägarna som känns att jag blir guidad till och som känns rätt i hjärtat.Det känns fantastiskt när man väl hittar rätt och vågar tro.Tack för dina ord och support via dina ord..så betydelsefullt ❤

    Helene🤗

Lämna en tanke