Änglabudskap till onsdag <3 13/9-17

8

Kära läsare! Då var det onsdag och jag har tittat vad änglarna vill berätta idag 🙂 Dina inre sökningar kommer upp igen. Där har du hopp att nu finna din egen grej. Insikter. Vissa har redan fått det och andra håller på. Det finns en krok eller flera att nappa på. Alternativ. Det visas också sköna känslor av att sluta bära på det tunga bagaget. Och att vara orubblig i sina beslut. Har du bestämt dig så kör du. Allt är upp till själv att söka och bestämma vad du härnäst ska göra. Det har inte varit rätt i tiden för alla ändringar men det kommer att lossna. Fortsätt bara på din väg. Du kanske prövas om du är helt säker? Din styrka och mod..Det finns också möjlighet att finna nytt glöd hemma. Hopp och mys kan det vara 🙂

Dom visar och att du nyligen klarade en utmanande situation eller gör det nu. Grattis till det! Du får godkänannde och respekt i något 🙂 Håll dig fortsatt lugn och klar i det du önskar uppnå. Andra som inte håller med ska du undvika. Du kan ta distans till dom. Ta tillbaka eller håll din egen kontroll. Var vänlig men bestämd mot andra. Vagnen visar att ett större språng är nu möjligt. Snabba beslut kan det vara. Befordran möjlig..Ärkeängel Metatron hjälper dig med din motivation och att du ska kunna och våga genomföra dina planer.

Blommor. Köp gärna hem blommor nu. Färger och goda dofter ger dig glädje och fin dekoration hemma. Är du florist så är det din rätta plats just nu 🙂 Fotografera blommor eller teckna/måla blommor. Parfymer. Känn och se färger och dofter. Detta kort kan också visa att du själv håller på att blomma upp nu <3 Dofter från andra sidan kan göra någon uppmärksam..

Jag tar in ekorren också idag eftersom jag såg en och det är inte varje dag dom springer förbi 🙂

” Ut med det gamla och in med det nya. Gåvan från Ekorren är upptäckarglädje. Nya möjligheter.” (Solöga)

Den var bra! Ny inredning hemma kan det vara. Höstrensning och återvinning osv.

Nu ska jag göra ett besök hos Arbetsförmedlingen för nyfikenhetens skull 🙂 Önskar er en fin och mysig onsdag!

“Änglabudskap och tolkningar” på facebook har öppet så välkommen in om du vill tex. ha personliga Änglabudskap eller en välgörande Chakrabalansering 🙂

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

  1. Ja det är bara att kämpa på o se framåt , o hoppas det går framåt.. Tur man har humorn kvar mitt i eländet…..

    Ha en bra dag Stefan

Lämna en tanke