Änglabudskap för torsdag <3 14/9-17

8

Kära läsare! Igår handlade det lite om blommor så jag gjorde slag i saken och tog hand om dom lite extra 🙂 Men besöket hos arbetsförmedlingen blev inte som tänkt för personen hade avbokat som jag ville träffa. Försökte skicka epost men det gick inte heller..käppar i hjulet och det finns väl nån anledning då..kommer väl annat och bättre snart.. 😉

Nu försökte jag ansöka om sjukpenning men där var det strul också. Får börja om helt enkelt. Blir måttligt less ibland på dessa vardagliga måsten 😛 Imorgon ska jag till läkaren igen och diskutera varför hon tror att jag kan gå tillbaka till heltid när jag bara fixar max 2 dagar. Men det är väl det försäkringskassan kräver.. Känner mig verkligen till belastning och jag har alltid förut varit väldigt snabb och effektiv när det krävts. Usch då..Ber varje dag änglarna om hjälp. Kanske jag inte hör allt jag heller. Men jag accepterar när vissa saker inte händer eller går igenom just då. Här lever vi en dag i taget. Oftast har jag lätt att vara positiv och optimistisk och andra dagar tappar jag hoppet helt av olika anledningar. Nåja,,mitt bloggande och änglasidan håller mig gladare 🙂 Ser framenot nya dagar och nya budskap och personliga budskap 🙂 I veckan har jag gjort 2 Chakrabalanseringar också och det är så roligt när jag har varierande ”hobby” 🙂

Nu över till budskapen! Vi fortsätter med familj/barn/vänner och andra personer som nu kan dyka upp till hjälp. Expandera gärna din umgängeskrets. Sök information och hjälp via internet eller personliga möten. Våga be om hjälp när du fastnat i något. En helt ny person kan dyka upp för några som ger en push till att nå dina drömmar 🙂 Studier och forskande ser ut att bli roligt nu. Det du studerar/tränar nu eller ska starta. Eller så är det dina barn som går i skolan som kommer med trevlig information 🙂

Sätt inga gränser nu heller. Det som inte gick får en ny chans att lyckas på annat sätt. Ta kommandot över ditt liv. Du får hjälp men du kan inte sitta hemma och vänta. Ut och sök på vilket sätt som helst. Internet är ett bra verktyg.

Är du sjuk och behöver hjälp så kan det mycket väl gå framåt där. Rätt svar och rätt hjälp ser ut att vara möjligt. Ta hand om dig själv och tänk på din hälsa. <3

Kärlek är svaret på allt visar änglarna också! Svaret du söker är Kärlek. Ren och healande kärlek. Gudomlig kärlek. Till allt och alla. Var kärleksfull mot andra. Känn och sänd kärlek till dom du inte kan träffa personligen. Såklart till dom som finns i närhet varje dag också. Lär ut till andra om äkta kärlek. Skriv. Säg det. Sjung om det. Teckna. Måla. Var ett exempel helt enkelt. Sprid. Ha medkänsla med dom som inte kan uttrycka sin kärlek. Alla känner kärlek men vågar inte eller vet inte hur man gör det. Vi är olika men inte desto mindre värda. Du kan vara väldigt älskad av någon som inte kan visa det 😉

Kärleken börjar hemma med familjen. Ta hand om de dina på ditt eget omtänksamma sätt. Man kan förlåta andra i tankarna till att börja med. Förlåtelse är förlösande. Ha medkänsla. Dela kärlek. Be och välsigna. Fokusera på andras inre ljus. Den finns i alla även när dom inte vill visa det. Kan inte visa det. Fokusera på kärlek och ljus så känner du det inom dig själv också. ”Let there be light”. Kärlek är lättare än ilska. Du hittar din inre frid och det gynnar även andra. Vi är alla ETT och kan med våra energier sända och koppla upp oss.

Allas våran viktiga livsuppgift är kärlek <3 Bra påminnelse 🙂 Budskapen gäller under några dagar som vanligt..

Önskar er en kärleksfull torsdag <3

”Änglabudskap och tolkningar” finns på facebook. Har du inte facebook så kan du skriva en kommentar här om du vill ha personlig Änglavägledning eller Chakrabalansering. Välkommen <3

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

 1. Du ger mig styrka varje dag. Tack så otroligt mycket. Nu finns du i mina tankar och jag skickar massa Styrkekramar till dig. Det ska ordna sig, en dag i taget!

  • Tack snälla fina <3 Visst ordnar allt sig! Vissa dagar går inte saker som dom ska och då får man luta sig tillbaka och vänta på nästa 😉 Kram <3

 2. Ludmila Kompaniets on

  Tack för värdefulla budskap!
  Kärlek och ljus till dig, Magpie.
  Alla dessa tråkiga utmaningar vi utsätts för i livet… Jag har svårt att förstå mig på varför men tack vare de som omger mig med sin kärlek och sänder tröst på många olika sätt så tar jag mig fram och lär mig att älska och uppskatta detta här.
  Hoppas att det löser sig , allt det praktiska, till dina fördelar.
  Ludmila K

  • Livet är inte bara en dans på rosor 😉 Utmaningar ska övervinnas. Tålamodet prövas. Man kan bli serverrad andra möjligheter och uppdrag än det man tänkt sig. Tillit till det högre är det bästa man kan ha <3 Tack för din omtanke <3 Sänder kramar och styrka till dig <3

Lämna en tanke