Änglabudskap för torsdag <3 12/10-17

6

Kära läsare! Nu har jag lite ont om tid pga bokade möten och ett par timmar på “riktiga” jobbet men skriver några rader här innan jag rusar iväg igen 😉

Kärleksveckan fortsätter! Antingen mellan era relationer med andra eller det att du hittat dig själv och uppskattar dig själv. Genom att lära sig att älska sig själv hittar ni eran rätta matchande partner <3 Förr eller senare 🙂 Sista kortet visar att inom någon vecka händer det du väntat på så ha lite tålamod fortfarande. Och att vara beredd på resultat som går annorlunda till men ska vara desto bättre. Så tappa inte tron om du fick ett nej på något. Svaret du får kommer på ett annat och mer hållbart sätt. Det kan bli en omväg..

Det finns stort hopp eller du bör ha stort hopp för framtiden och dina långsiktiga planer!

Fortsätt att rensa allt som inte ger dig glädje och det som inte gynnar dig helt enkelt. Gör plats! Ärkeängel Mikael önskar vara med dig precis som igår så låt ängeln hjälpa dig <3 Vad är ditt gudomliga livssyfte? Svaret kan skrämma dig lite och du funderar om du kan och om du vågar. Ditt högre jag vet vad som passar. Dra dig tillbaka lite och känn vad det är. Koppla upp till högsta ljuset och den gudomliga medvetenheten. ÄÄ Mikael hjälper dig att släppa taget om allt som kan tänkas stå i vägen för dig. Såsom egobaserade bekymmer och rädslor. Ge efter för ditt naturliga tillstånd istället. Lev i harmoni med världen och med dig själv.

Kärlek är allt! Det största som finns. Kärlek är långt större än bara kärlek till din partner och dina barn. Tänk kollektiv kärlek. Öppna ditt hjärta. Tänk på ditt hjärta där den sitter. Fyll den med grönt ljus i den nyansen du tycker om. Se den växa större i din bröstkorg. Känn den. Ta sedan och låt den stråla ut. Tänk på den personen du vill skicka den till och skicka den visuellt. Du kan! Träna lite. Du kan sända den kärleken till flera samtidigt <3 Kärlek läker känslor <3 Idag kan man med fördel skriva ner sina känslor. Skriva kärleksbrev 😉 Skriva viktiga papper också. Ansökningar,kontrakt eller vad det nu handlar om.

Män kan komma att få dig på andra tankar nu. Nya ideer. Hjälp. Eller att dom behöver hjälp i någon slags förvirring kanske. Var den starka kvinnan idag? Något vid matbordet kan vara trevligt på något sätt. En rolig historia. Gott nytt recept. Uppskattning. Bjuden på middag? Mer pengar till mat och hälsosam kost kanske kommer på något sätt? Du får se vad som gäller dig..

Tänk positivt nu och tappa inte hoppet om det ser jobbigt och utmanande ut! Det blir bättre och det går snabbare ju mer optimist du kan vara.

Tänk också på att alla inte är så bra på att visa känslor fast dom älskar dig. Kärleken är inte desto mindre <3 Du kan uppmuntra och visa att det är okej. Det är okej också att vara annorlunda. Älska ändå <3

Nu önskar jag er en fin torsdag <3

“Änglabudskap och tolkningar” finns på facebook…

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

  1. Jag vill så gärna kunna öppna mig och lyssna på mina Änglar… men det är så svårt… hur vet man vad som verkligen är eller man inbillar sig för man vill så mycket! <3

    • Tänk inte så mycket på vad som är fantasi och verklighet. Det som du tror att du fantiserar ska du lita på att det är sant och då bygger du upp din självtillit till klarare känsla och meddelanden. Änglarna är alltid med dig och du kan alltid be att få klar känsla från dom. Du kan känna vindpustar,värme,pirrningar speciellt runt huvudet. Fjädrar. Mynt på udda ställen. Hjärtan. Figurer som ser ut som änglar osv. <3

  2. Anneli Byström on

    Hej! Jag blir så varm i hjärtat när jag läser allt det fina du skriver. Du är så klok. Jag känner att dina budskap stärker mej, det är så omvälvande. Gör du personliga tydningar, typ på distans, det vore så intressant om du har tid förstås?

    • Tack snälla för dina värmande ord! Det är änglarna som förmedlar för ibland förstår jag inte själv vad jag skrivit haha! 😉 Jag gör personliga läsningar 🙂 På distans och skriver dom via epost eller på facebook pm. 🙂 Jag sänder epost till dig med mer info. Kram <3

Lämna en tanke