Änglabudskap för fredag <3 13/10-17

0

Kära läsare! Då var det redan fredag! Idag har jag sovit längre än vanligt för vi tittade på Stand Up komiker sent igår kväll och då blir man ju inte trött så lätt inte 😉 Men nu är jag ledig tre dagar från ordinarie jobb och inga möten så det gör inget 🙂 Och apropå fredag den 13:e så tror jag inte på sånt 😉

Korten idag visar först och främst vid sidan om att ha balans mellan vila och rörelse. Känn vad kroppen orkar med och anpassa dig.

Sedan för det andra så kan känslorna vara starka idag. På gott och ont. Nu är det noga att tänka efter vad du vill ha kvar och vad ska du släppa. Vem ska du hålla kvar och vem kan du hålla på avstånd nu. Tillfälliga irriterande energier kan pågå. Dra dig undan och brusa inte upp. Även kärleksenergierna kan vara starka och nytändningar och mysiga stunder är aktuella för några 🙂

Se inte dina medmänniskor som ett hot. Dom är inte det. Det handlar mycket om hur du själv tolkar och hanterar situationer. Var inte avundsjuk heller. Det är ingen bra energi. Det finns mer än nog i denna värld för alla.

Bröder och systrar. Inte bara era biologiska för nu ska du tänka större. Dina medmänniskor är dina bröder och systrar också. Vi är alla här tillsammans <3 Bråka inte med någon. Försök att se goda sidor hos andra. Ju argare en person är desto mer kanske denne behöver kärlek och medkänsla och vänlighet. Att hantera stress är inte allas starka sida. Många behöver livslång träning. Kärlek kan finnas dolt bakom ilsket beteende så tänk på det..Det handlar om hantering vilket som sagt inte är allas starka sida. Du som vet kan behålla lugnet eller hur? Någon behöver förståelse. Någon behöver förlåtelse. Kom överens om något så bägge/alla blir nöjda.

Vara nådig visar Mother Mary. Att se den gudomliga perfektionen hos alla jordens barn. Alla är skapade hit av en anledning. Finna sina styrkor och samarbeta med andra. Visst går många vilse men har varje dag chansen att lära och ändra sig till det bättre. Var nådig och vänlig med dig själv så är det lättare att skifta till positivare energier. Omfamna allt som kommer din väg. Även dina utmaningar. Ingen går genom livet utan utmaningar. Dom lär dig viktiga läxor och du blir klokare och bättre när du tar emot det på rätt sätt. Se inte andra och livet som ett hot. Det är inte det. Ditt ärliga och kärleksfulla ljus drar till sig andra som en magnet. Dom vill “sola” sig i ditt ljus och hitta inspiration. Du drar också till dig mer av härliga erfarenheter.

Lita. Dina känslor är sann vägledning för dig. Lita på dom. Du är guidad att ta dom rätta stegen till dina förändringar. Känner du dig exalterad av en tanke så är det rätt väg för dig. Öppna eget? Byta jobb? Börja studera? Det kan kännas skrämmande också och man tänker hur ska man klara det. Men det är naturligt. Lita ändå på att din känsla är rätt och du kan följa din rätta livsväg nu. Är du osäker på vilken väg det är så ta din tid och be änglarna hjälpa dig att ge mer klarhet <3 Be dom hjälpa dig med hela processen som du går igenom eller ska gå igenom.

Jag har varit till en studievägledare i veckan 🙂 Inget blev bestämt och vi ska träffas igen när jag vet vad som faller mest i mitt intresse och hon tar reda på mer information om att plugga tex utomlands 🙂 Framåt även när det går lite långsamt. Men känner ingen panik. Känner bara tillit 🙂

Då får jag önska er en härlig fredag <3

“Änglabudskap och tolkningar” finns på facebook och är tillgänglig för personliga änglabudskap/vägledning och chakrabalanseringar. Välkommen!

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke