Änglabudskap till måndag <3 23/10-17

4

Kära läsare! Ny måndag och ny vecka! Mina OH kort visar vid sidan om att det finns något i relationer och speciellt mellan två personer som behöver bearbetas. Det kan finnas ilska också. Missnöje. Någon är inte i samma nivå som du. Sura känslor över sin hälsa verkar det också vara. Får man stödet man behöver? Nu är det viktigt att prata om sina känslor om det är något som trycker. Dela på ansvar, Det ser ändå i det stora hela hoppfullt ut 🙂 Det blir förbättringar i din situation hur du än väljer. Det kan hända att du väljer att vara ensam också. Men vill du laga din relation så finns gott hopp 🙂

Det här med ensamtid är viktigt också. Gå ifrån en stund och kommunicera med dig själv,dina änglar och guider. Du behöver det. Du hittar ny inspiration och nya insikter och lösningar. Din återhållsamhet,tålamod och visdom och självförtroende och tillit kommer att betala sig. Har nog gjort redan för några? Dessa budskap jag skriver brukar gälla under några dagar. Förbättringar i hemmet visas på något sätt. Renovering kan det vara men också oväntad ekonomisk tur! Vänta och se.. 🙂

Visualisera din framgång. Det du ser för ditt inre öga klart och tydligt det kan du också manifestera att bli verklighet! Tror du på detta? Värt att prova 😉 Och kom ihåg att änglarna ser efter ditt högsta bästa så det kan mycket väl bli överraskningar för det tycker dom om <3

Och slappna av kära du <3 Allt är väl <3 Oavsett hur det ser ut nu så kommer det att lösa sig. Allt är okej. Åter igen..visualisera ett lyckat slutresultat. Vissa saker kan ta lite tid men ofta behöver himlen och änglarna lite extra tid. Det behöver inte vara lång tid så tappa inte hoppet. Visualisera och önska också att alla inblandade är lyckliga och nöjda. Önska gott till alla <3 Din jobbiga situation kommer snart att vara över. Det kan också som sagt gå till på ett annat oväntat sätt…var redo.

Så börjar våran nya vecka 🙂 Önskar er en fin måndag <3

Och vill du ha personliga änglabudskap/vägledning eller en skön chakrabalansering/healing så titta in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skicka epost till pkautto@hotmail.com. Varmt välkommen!

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

Lämna en tanke