Änglabudskap till måndag <3 23/10-17

4

Kära läsare! Ny måndag och ny vecka! Mina OH kort visar vid sidan om att det finns något i relationer och speciellt mellan två personer som behöver bearbetas. Det kan finnas ilska också. Missnöje. Någon är inte i samma nivå som du. Sura känslor över sin hälsa verkar det också vara. Får man stödet man behöver? Nu är det viktigt att prata om sina känslor om det är något som trycker. Dela på ansvar, Det ser ändå i det stora hela hoppfullt ut 🙂 Det blir förbättringar i din situation hur du än väljer. Det kan hända att du väljer att vara ensam också. Men vill du laga din relation så finns gott hopp 🙂

Det här med ensamtid är viktigt också. Gå ifrån en stund och kommunicera med dig själv,dina änglar och guider. Du behöver det. Du hittar ny inspiration och nya insikter och lösningar. Din återhållsamhet,tålamod och visdom och självförtroende och tillit kommer att betala sig. Har nog gjort redan för några? Dessa budskap jag skriver brukar gälla under några dagar. Förbättringar i hemmet visas på något sätt. Renovering kan det vara men också oväntad ekonomisk tur! Vänta och se.. 🙂

Visualisera din framgång. Det du ser för ditt inre öga klart och tydligt det kan du också manifestera att bli verklighet! Tror du på detta? Värt att prova 😉 Och kom ihåg att änglarna ser efter ditt högsta bästa så det kan mycket väl bli överraskningar för det tycker dom om <3

Och slappna av kära du <3 Allt är väl <3 Oavsett hur det ser ut nu så kommer det att lösa sig. Allt är okej. Åter igen..visualisera ett lyckat slutresultat. Vissa saker kan ta lite tid men ofta behöver himlen och änglarna lite extra tid. Det behöver inte vara lång tid så tappa inte hoppet. Visualisera och önska också att alla inblandade är lyckliga och nöjda. Önska gott till alla <3 Din jobbiga situation kommer snart att vara över. Det kan också som sagt gå till på ett annat oväntat sätt…var redo.

Så börjar våran nya vecka 🙂 Önskar er en fin måndag <3

Och vill du ha personliga änglabudskap/vägledning eller en skön chakrabalansering/healing så titta in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skicka epost till pkautto@hotmail.com. Varmt välkommen!

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

Lämna en tanke