Änglabudskap till fredag <3 3/11-17

8

Kära läsare! Välkommen fredag för dom som blir lediga 🙂 Själv ska jag knega helgen men blir då ledig i början av nästa vecka och ska ta det lite lugnare. Varit rätt mycket på sistone men det brukar ju vara så. “Alla på en gång ingen panik” 😛 Inatt väckte våran “gäst” mig flera ggr med att skälla på olika ljud i trappuppgången och bilarna utanför huset..pust..idag ska vovven iaf tillbaka hem 🙂 Snäll kille men som sagt,ovan att vistas i lägenhet.

Då ska vi se på dagens Änglabudskap. Hemmet i fokus. Barn. Inre barn. För några kan situationen som är på gång kännas något pressande..ansvar. Nytt ansvar? Här gäller det att planera framåt med vishet. Nya personer kan nu komma med något av betydelse och det handlar om just barn eller att ditt inre barn vaknar upp. Detta synes bli positivt även fast du själv känner en viss osäkerhet. Planering planering..se till att få dina behov tillgodosedda samtidigt som andra blir nöjda. Det kan handla om sömnkvalite av olika orsaker och en orsak är fullmånen som infaller imorgon. Dags att månbada och rena era “verktyg”. Andliga verktyg alltså. Och göra era önskemål inför framtiden. Tacka och vänta på leverans. Önska av hjärtat. Önska för ditt eget högsta bästa och andras högsta bästa.

Mother Mary ber dig att vara bestämd med att lösa din aktuella situation. Du är starkare än du tror. Dra inte på dig offerkoftan. Var inte passiv. Använd din visdom och styrka. Kortet kan också indikera på att motionera mera för att få en starkare och mer vital kropp. Känner du att det är dags för dig så är det dags 🙂 Hälsan ser ut att bli bättre för många av er. Steg för steg till ett mer hälsosamt liv..Psykiskt och fysiskt.

En ny spännande fas infaller i ditt liv. Universum vill att du lyckas och tror på dig själv. Var öppen för information från andra som har med dina steg att göra. Sök mer? Men förhala inte av någon anledning. Du är på väg nu..Nu får du ett tillfälle att ta en viktig chans. Kreativa lösningar är bra. Oväntade möjligheter kan dyka upp. Be Metatron gärna om hjälp. Denna Ärkeängel har ett speciellt öga för unga och alla som söker sin andliga väg <3

Till slut visas det bästa budskapet! Stora positiva förändringar kommer 😀 Nytt jobb,nytt hem,ny kärlek,nytt husdjur etc. Något du velat ha 🙂 Ta emot. Änglarna är med dig hela vägen. Alltid. Dom önskar se dig lycklig! Du må tveka och vara osäker men dessa möjligheter kommer till dig för att bringa lycka och harmoni. Du är redo!

Då önskar jag er en trevlig fredag <3

Min sida på facebook heter “Änglabudskap och tolkningar”. Välkommen nya och gamla kunder <3

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

 1. Låter helt fantastiskt 😍😇. Jag är redo. Och jag älskar fullmånen. Har aldrig problem med sömn. Känner en oförklarlig storhet med fullmånen. Jag vill bara dansa i det underbara månskenet 😍.

  • Härligt! 😀 Jag kan ha problem ungefär varannan fullmåne 🙂 Fullmånar är mäktiga och jag märker att vädret ofta är kallare då. Är ödmjuk och utnyttjar energierna 🙂 Kram <3

 2. Tack så mycket, Magpie!
  Dina tolkningar är alltid givande men det här är bara så förträffligt! Jag ska försöka följa alla klocka råd för mitt eget bästa.
  Kärlek och ljus till dig!

 3. Tack min kära magpie. När jag läser ditt meddelande är det som om du skrev för mig. Det kommer till mig som en balsam. Jag har gjort förändringar i mitt liv. Det skrämmer mig lite men det är till det bättre. I allt jag gör frågar jag mina änglar för hjälp.
  Tack för fina ord.

  • Tack för din fina kommentar <3 <3 <3 Så fint att du vågar! Våga och vinn 😉 Änglarna är med <3 Kram <3 <3 <3

Lämna en tanke