Änglabudskap till lördag <3 4/11-17

6

Kära läsare! Nu är det fullmåne! Jag har redan månbadat mina verktyg inatt 🙂 Sovit gott både jag och min man men vaknat tidigare än vanligt. Och jag hade samma tröghet som alla morgnar 😉 För mig tar det 1 timme att kvickna till alltid och då är jag inte den mest pratsamma typen förn jag fått i mig 3 koppar kaffe haha!

Nu har jag smort mina nya blockljus 🙂 Vid varje nymåne och fullmåne tar jag fram nya ljus och smörjer med mina magiska oljor och har dom tända en stund och givetvis under alla mina bloggskrivelser <3 Tycker denna procedur har så bra effekt till allt mitt arbete och önskemål <3 Jag ber och använder min ordinarie ramsa varje morgon med tacksamhetsböner 🙂

 

Dagens budskap berättar detta: Mödrar ska stå starka även när det “blåser” lite. Kvinnlig styrka och omtanke och medkänsla. Även att lära sig att ta emot av andra. Behöver inte bara ge och ge..Männen tänker på pengar eller kanske tjänar en extra slant denna tid..? Gynnsamt för alla..?Eller gör sig av med pengar..investering? Här håller också saker och ting att lossna nu på olika sätt…

Våga prova något nytt! Du vet inte vad du klarar av innan du försöker. Med fördel ta itu nu med det du tänkt och planerat och drömt om. Gör du samma rutin och samma sak hela tiden så kan du bli uttråkad. Vill du känna spänning och förväntan så är det dags att göra något nytt! Ta gärna med familjen på dina äventyr. Gör något tillsammans. Hjälpsamma personer finns också överallt. Nu har man god chans än någon att få hjälp och stöd. Nya personer/vänner kan mycket väl dyka upp och ge dig extra glädje 🙂 Och varför inte ett nytt husdjur? Våran “hundgäst” fick komma tillbaka till sitt egna hem igår och vi hade mycket glädje av att ta hand om Ture ett par dagar 🙂 Trots skällandet 😛

Förnyelse då..Nu är du nära slutet av en uppgift eller vid en vägkorsning till att göra något nytt. Se här då allting går ihop så fint med änglakorten 🙂 Granska nu och gör en utvärdering av vad du gjort och lärt dig hittills. Gör nya tillitsfulla val. Du ÄR förberedd. Handlar det om rättsliga tvister så har du en fördel nu. Något kommer dig åter…Examen och certifieringar verkar vara aktuella också. En ny början och en annan väg ser verkligen ut att vara aktuellt!

Ärkeängel Jeremiel är dagens ärkeängel. Du får hjälp när du ber om att ta klara beslut om lämpliga förändringar. Vad behöver bli förändrat,helat eller frigjort? Fullmånen hjälper dig med att befria dig från negativa mönster och tankar. Perfekt! Dags att skriva ner vad du önskar släppa och dra till dig istället <3 Ta dig en stund i egen meditation eller en tyst stund med dina tankar och tacksamheter och välsignelser och önskemål..

Önskar er en härlig lördag nu <3

Som vanligt påminner jag om min facebooksida “Änglabudskap och tolkningar”. Ingen kö just nu och ni är välkommen att titta in på mina små fina änglahjälpstjänster <3

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Ulrica Broman den

  Hej och tack för allt du ger.
  fråga.
  Jag köpte en ametist och en månsten på harmonimässan förra söndagen (oj vad tiden går fort, snart en vecka sen!) Jag hade tänkt lägga dem i fönstret för att renas av månen. Dock såg jag ingen måne så jag undrar om de blir renade ändå. Sen vill jag inte att katterna ska leka med mina stenar under natten haha. Man kunde skölja dem under ljummet vatten också fick jag höra igår. Igår hamnade jag med två tjejer som också är intresserade av tarot och änglar medium. Wow. Förlåt om det blev långt. Förstår om du inte har möjlighet att svar på min fråga. Allt gott denna allhelgona. MVH Ulrica Broman

  • magpie den

   Hej Ulrica 🙂 Jag förstår det där med katterna 😉 Du kan lägga dom i en djup skål så dom inte når dina stenar. Abslolut blir dom renade även när månen inte synns! Du kan också skölja dom med saltvatten. Tex himalayasalt blandat med vatten. Mig veteligen så passar inte Lapis Lazuli att sköljas med vatten ändå..då får du använda fullmånen till det och sätta på säkert ställe då 🙂 Kram <3

 2. Pia den

  Tack! Jag har läst här inne rätt länge men inte lämnat något spår innan.
  Det är som om du lägger dina kort för mig personligen, de stämmer så väl ❤
  Har gjort en tuff resa och känner att det äntligen vänder.
  Tack återigen för att du delar med dig ❤
  Ha en fortsatt fin helg!
  Kram
  Pia

  • magpie den

   Hej Pia 🙂 Tack snälla för din kommentar! <3 Det är många som känner att det gäller en personligen och det är för att våra änglar jobbar så bra kollektivt <3 Kram <3

 3. Marie den

  Dina ord värmer i min själ! Vet att jag är nära nu efter allt slit. Tack❤️❤️❤️

  • magpie den

   Härligt att höra Marie! Ljus och kärlek <3

Lämna en tanke