Änglabudskap till söndagen <3 5/11-17

4

Kära läsare! Fullmånens energier börjar släppa snart men ni som missade månbadet och månritualen kan ännu göra det idag 🙂 Några märkte nog av hur fullmånen kan påverka oss. Ofta beter sig vissa väldigt destruktivt har jag sett. Vi som vet bättre om dessa energier är skonade genom att medvetet kontrollera vårat humör.

Igår såg jag kort om män i samband med pengar och idag ser jag män med en bild på polis här vid sidan om…hmm något av betydelse hände under helgen som fick en att stanna upp…ordet moder finns vid sidan om med ett förskräckt ansiktsuttryck..OJ liksom..Här är hela familjer påverkade av någons beteende och val. Någon har för vara att ställa till det och nu är det som sagt en väldigt bra tid att ändra sig till det bättre. Avslut och början. Hopp. Ny chans. Bli av med tunga lass. Att vara bestämd. Besluta och göra ett viktigt val som påverkar framtiden starkt.

Be om hjälp. Allt behöver du inte göra ensam. Kvinnor har stor betydelse här och kan gå ihop för att lösa en situation så att man hittar en fridfull lösning där alla blir nöjda. Någon kan hålla med nu bara för hemfridens skull. Det är bra att inte brusa upp och säga hårda saker. Använd endast ord i kärlek på ett mjukt sätt. Dessa energier är övergående.

Några lyckades balansera en nyligen utmanande situation. Grattis till den bedriften! Goda beslut som får godkännande. Se vad du åstadkommit nu och känn glädjen i detta. Ha fortsatt självkontroll och håll dig jordad. Öva på att vara vänlig men bestämd. Nu blir det ett skutt framåt igen! Transporter och resor kan planeras eller utövas.

Ärkeängel Metatron hjälper dig med att manifestera dina drömmar till verklighet. Denna ängel kan förhala tiden och öka din motivation.

Då önskar jag er en fridfull söndag <3 Själv ska jag jobba några timmar igen..

Jag har som påminnelse egen sida även på facebook. “Änglabudskap och tolkningar”. Välkommen in <3

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Magpie, uppskattar dina Änglabudskap så himla mycket. Finns det möjlighet att du lämnar budskap månadsvis, så man vet vad som väntar varje månad? Kram och tack!

    • Hej Helena! tack så jättemycket för det! <3 <3 <3 Visst kan jag göra månadsvis också..ska fundera hur jag skulle upp det och då kanske jag bör göra lite mindre "dagsbudskap"..Bra tips dock! Ska verkligen fundera 😉 Kram <3

Lämna en tanke