Änglabudskap till måndag <3 6/11-17

0

Kära läsare! Godmorgon till en ny måndag 🙂 Idag har jag vaknat redan vid sjutiden! Ovanligt men samtidigt mysigt att ha den där stilla stunden på morgonen helt själv 🙂 Lika mycket som jag är social så behöver jag mina ensamstunder egentligen varje dag..så har det varit sedan barnsben. Nyttigt 🙂

Denna måndag och nya veckan börjar med dessa budskap: Håll fast i dina drömmar och mål. Titta gärna tillbaka på breven du sänt till universum. Tacksamhet för allt som varit,är och kommer. Det kan också handla om viktiga dokument idag..skriva på något som du väntat på eller bara få besked. Var inte rädd för det nya som du faktiskt har väntat på. Och var medveten om att himlen ordnar upp saker ibland på ovanliga sätt. För ditt bästa. Med kärlek <3

Att vänta ut lite är också budskapet. Inte göra något förhastat just nu. Ha tålamod för dina drömmar kan påverka andra personer och himlen behöver extra tid för att bygga upp pusselbitarna..till ett perfekt resultat 🙂

Nödvändigt med balans. Omvärdera. Samarbeta gärna. Gjorde du något förhastat tidigare så är tiden rätt att fixa det på ett bättre sätt. Se på saker från andras perspektiv och ha medkänsla. Var vänlig och förlåt dig själv och andra i det som krävs för att du ska komma framåt med lätta steg. Vänta ut lite visas två ggr..för att du ska göra det rätta beslutet. Tänk..Några av er har redan gjort det rätta och har överflöd på kommande. Du som funderar ännu kommer också att skörda med överflöd med ditt rätta beslut. Be änglarna vara med i varje steg <3 Ärkeängel Zadkiel är dagens ärkeängel som ger dig självförtroende och en känsla av att du förtjänar lycka <3

Vatten hjälper dig att balansera. Sätt gärna fötterna i fotbad för att jorda dig. Med havssalt eller himalayasalt och vanligt går också bra. Få i dig mer vätska om du känner dig träffad. Kost med högt vatteninnehåll. Det höjer dina energier. Vistas nära vatten?

Familjen fortsätter att vara i fokus. Det som påverkar dig börjar i hemmet. Du har en viktig roll bland dina familjemedemmar och vänner. Du värnar om andra och när du sänder välsignelser och böner till dina nära och kära påverkar det starkt alla inblandade på ett positivt sätt. Du får allt det goda åter. Böner är hörda. Det skickas läkning till dom du ber för och välsignelser <3 Förlåtelser påverkar alla. När du förlåter händelser som varit så förlöser du flera andra själar samtidigt så att alla blir friare och kommer framåt. Släpp alla fria så gott det går fast vissa saker kan vara svåra att förlåta. Förlåtelse på alla sätt skapar magi..Fokusera på att alla föddes som ljusvarelser. Försök att se det ljusa i andra för det finns även när det inte synns så bra i alla. Vissa handlar så mycket från en egoistisk synpunkt och det kan ta tid att se att livet är större än så. Rädslan är dominant för många och reflekterar till yttre världen..Be en bön för vardera person du tänker på och känn hur det släpper och hur det gynnar både dig och dom andra <3

Önskar er en lyckad måndag nu <3

Min sida på facebook heter “Änglabudskap och tolkningar” och du är varmt välkommen in <3

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke