Änglabudskap till tisdag <3 7/11-17

2

Kära läsare! Godmorgon på er och hoppas ni sovit bra nu när fullmånens energier börjat klinga av 🙂 Änglarna fortsätter att visa om familjen och titta på olika mönster som kan vara bra att ändra på. Kanske man bör lyssna på vad andra har att säga och lära sig mer av något. Ändra på något. Titta närmare på vad du lärt dig och titta närmare på något som pågår. Hur fast anser du dig vara i din situation? Vad kan du göra? Använd din andliga kraft nu så att du kan skapa en bättre hemmiljö. Om hälsan kan något positivt infalla nu 🙂 Du kan få hjälpen du behöver. Några känner att omvårdnad om andra är givande. Din andliga tillväxt förvandlar din värld..Be för andra personer..tänk att du har kraften att sända och önska välsignelser till andra <3

Träning ger färdighet. Ge inte upp fast det känns utmanande och inte ger resultat medsamma. Meditation visas ofta till oss. Att lära sig det för att må bättre. Man ska inte göra det så invecklat. Alla upplever detta på olika sätt och det finns inget fel sätt att utföra det. Ju mer du gör det, desto bättre. Finna sin inre frid oavsett vad som händer runt dig. Andra personer kan påverka dig starkt. Ska du tillåta dom att dränera dig på energi? Skapa dig en egen “bubbla” där du har beskydd och be änglarna hjälpa dig. Lyssna på ditt hjärta och vilka som är dina passioner och utför det. Inom arbete eller hobby. Njut av att förbättra dina talanger och se dig vara framgångsrik. Din kropp kommer att lära sig dina rutiner och du finner motivation och inspiration och kan dra dig loss från känslan av att sitta fast och känslan av att du måste kämpa. Jag har sett vita harar nu några ggr mitt i stan och tittade vad den förmedlar enligt Solöga:

” Släpp taget och ge dig hän i glädje. Ta det avgörande steget nu. Visa företagsamhet.”

Vi har också Puman vid sidan om här med ordet Motstå. Puman säger:

“Inse att den väg du går nu leder dig rätt. Dina egna andliga gåvor är din styrka. Tvivla inte. Du vet vad du håller på med..”

Jag rekommenderar starkt att skriva ner på papper vad man önskar släppa och dra till sig det man önskar.

Nu kan det vara dags att utöka sin vänskapskrets. Gå med i andliga grupper och hitta en mentor. Kanske bli en mentor åt andra. Skaffa dig stödjande vänner. Känn efter vad det är som begränsar dig. Titta på regler. Fråga dig om dina önskemål och ditt sätt är rättvisa för alla inblandade. Vad är det som styr? Egot? Be något för allas högsta bästa så blir det inte fel. Alla får det som passar dom bäst. För sin utvecklig, ny erfarenhet och som välsignelser. Ärkeängel Sandalfon ökar din tillit och ditt engagemang när du ber om hjälp <3

Får du ett “nej” på något just nu så ska du veta att något bättre kommer! Du förtjänar det bästa! Himlen har något underbart att leverera till dig <3 Kanske inte på det sättet du önskat dig men fråga om du hellre vill bli ännu lyckligare!? Änglarna vägleder dig till nya sätt och nya vägar och ber dig öppna ditt hjärta och sinne och följa med..

Önskar er en härlig tisdag nu <3

Min facebooksida är “Änglabudskap och tolkningar”. Välkommen in..<3

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Tack igen 😍😇🤗!!! Jag är fullt medveten om hur jag är i rörelse. Det här känns bra i mitt inre. Utåtsett kan det uppfattas som att jag distanserar. Men min känsla säger att det är så här jag måste göra. Jag mår bra av det. Jag mår dåligt att behöva sätta mig mot den. Därför tänker jag inte kämpa mot. Ibland funderar jag ifall jag själv skapat avståndet och har vant mig vid det och behöver “vänja” mig tillbaka. Men en sak jag även försöker lära mig är att lita på min intuition. Så det är väl dags att tro att det här är att just följa min intuition?
    Ursäkta svamlet men jag blev så berörd av det här budskapet.
    Ikväll ska jag på en liten gruppseans. Ska bli spännande om inte för mig så för någon av de andra om inte annat 😇😍.
    Ha en fin dag ❣

    • Ja det är nog dags att fullt lita på din intuition och acceptera att livet är föränderligt och man kan ändra på sig och sitt eget beteende när som helst men inte på andras 🙂 Hoppas du får kul på seansen och ev fina personliga budskap <3 <3 <3

Lämna en tanke