Änglabudskap för onsdag <3 8/11-17

5

Kära läsare! Godmorgon 🙂 Jag har börjat vakna tidigare senaste tiden av nån anledning men det gör ju inget så länge jag får mina 8-9 timmars sömn som jag behöver 😉 För mig är sömnen viktig då jag har en Bipolär åkomma av sorten 2 men med mina mediciner fungerar jag riktigt bra. Dock blir det ibland att jag har fart så det räcker och blir över och ibland den där avgrunden där jag känner mig ovärdig men jag är så medveten av allt och kan kontrollera mig väldigt bra numera jämfört med för några år sedan när jag inget visste. Bipolära är ofta väldigt kreativa vilket jag känner är en gåva 🙂 Och detta hindrar mig inte i mitt andliga arbeta för jag utnyttjar min gåva till max 😉 Jag är inte galen 😉 Jag bara svänger mer än “normala” personer men som sagt väldigt lindrigt nu med en bra medicin som heter Lamotrigin som håller mig balanserad och jag mår bra sedan några år 🙂 Bloggen började jag skriva innan jag visste något och då mådde jag dåligt och använde bloggen till att rensa ut mina känslor och det hjälpte också. Sedan utvecklade jag detta till att skriva budskap från änglarna då dom hjälpte mig maximalt under mina svåra år där livet kretsade runt en separation och annat jobbigt som hände i mitt liv. En stor förvandling där jag växte till den jag är idag <3  Och mitt brinnande intresse till att skriva har fått utlopp!

Ljuset är tyvärr dåligt under denna årstid och jag får inga bra bilder på mina kort men det får gå..Budskapen är det viktiga 😉 Så då börjar vi! Dina dagliga och nattliga drömmar har stor betydelse nu. Budskap kommer på natten när du är avslappnad. Var uppmärksam. Förstår du inte allt så kan jag försöka hjälpa dig då drömtolkning ingår i mitt intresse och jag tränar..Tycker du att du är ensam och ingen förstår dig? Det är som jag skrev igår dags att utöka kretsen av människor för att finna likasinnade. Ta hand om din hälsa och låt ingen hindra dig i din andliga tillväxt. Du vet att du är på rätt väg..Idag kan du finna ny glädje med andra och din partner <3 Tappa inte hoppet när du känner dig ensam. Leta reda på andra via internet och på andra olika sätt.

Du är också född till att ifrågasätta. Att göra viktiga och hälsosamma ändringar i samhället och planeten Jorden. Förneka inte när du känner att du måste göra ett nytt steg..du är vägledd. Acceptera dig och ditt liv till fullo nu för det är bästa sättet att komma framåt med dina planer. Dock ska du inte acceptera våld eller liknande! Men vissa saker ska man tolerera för du kan inte ändra på precis allt. Såsom andra människor. Var en förebild dock..Be änglarna om styrka <3

Vagnen visar att du lyckats med en utmanande situation och gratuleras till det 🙂 Du har sett/ser bägge sidor och får godkännande och respekt. Njut av denna glädje! Fortsätt hålla dig lugn och jordad. Här gäller självkontroll och beslutsamhet. Distansera dig ibland från andra och samla din kraft och vistas i din egen bubbla för att fylla dig med kraft. Var nöjd med dig själv! Acceptera dig själv <3 Var vänlig men bestämd med andra. Ett stort språng framåt kan hända nu! En utmärkelse till och med! Resor planeras eller olika transportsätt utförs nu. Ärkeängel Metatron ger dig motivation och kan också förhala tiden åt dig så att du hinner med. Vill du inte missa bussen så be denna ängel hjälpa dig hinna och tiden kan strechas..

Tiden verkar vara perfekt för ditt önskemål nu 🙂 Gå framåt och förhala inte med att börja tveka. Porten är öppen och tiden är rätt..Du är mer redo än du tror! Man behöver inte vara fullärd för att starta projekt tex. Du utvecklas hela tiden genom hela livet <3

Nu önskar jag er en fin onsdag <3

Min sida på facebook är “Änglabudskap och tolkningar”. Nu är månadens erbjudande Chakrabalansering för ett mindre pris 🙂 Välkommen in <3 Finns även personliga änglabudskap att få.

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

5 kommentarer

 1. tack för dina änglabudskap, lugnande OHkort , tack 😉 , våran häst som stått på box i två månader
  ska nu få gå ut i hage han är inte den ödmjukaste så det känns spännande, drömmar jag drömde att jag var i ett hus där bara ett rum användes vit målade väggar det fanns ett till rum som oxå var vitt men med lägre tak och upp i taket var det tät spindelväv och många svarta prickar som var spindlar , andades och bestämde mig för att jag skulle klara av att städa detta rum så att jag skulle få ett till rum i mitt hus
  vad kan detta betyda?
  är så tacksam för dina änglabudskap har blivit en daglig boost att få läsa dom/

  • Hej där! Glad att du finner nöje i änglabudskapen <3 Och lycka till med din häst och det ser bra ut med tanke på dina vita väggar 🙂 Hus representerar ofta oss själva och vad som pågår i vårat liv och vårat inre. Vitt är bra! Goda omen 🙂 Att det var ett lägre tak tyder nog på en liten pressad sitution och spindlar och väven ber dig att ha tålamod som spindeln som väver nät och väntar på bytet. Du tjänar på att ta det lugnt just nu 🙂 Kram <3

 2. Jag läser dina budskap varje dag och blir så tacksam för dom, <3
  just nu är jag så förvirrad i allt och budskapen sänder mig lugn.

  Många varma kramar till Dig

  • Tack snälla att du följer mig och änglarna <3 Dom önskar att förmedla oss kärlek och lugn och positiva tankar och det verkar så bra gå igenom er alla <3 Kram och tack för din kommentar <3

Lämna en tanke