Änglabudskap för fredag <3 10/11-17

4

Kära läsare! Det blev inget inlägg igår då jag inte hade nån bra dag..jag lider av endometrios som ger obehaliga smärtor och kan inte koncentrera mig på annat då men nu mår jag bra igen. Då ska vi se vad dagens änglar visar unför denna dag/dagar. Det handlar lika mycket om andras viljor/behov som dina egna. Våga säga vad du tycker och komma fram till en kompromiss där alla blir nöjda och alla får sina behov tillgodosedda. Man behöver inte trampa på någon här. Bara vara vänlig men bestämd. Melodier,musik och detta kan vara livets nya melodi som ska föra dig framåt. Vara tålmodig och fortsätta framåt med din egen grej som kommer att ge utdelning längre fram. Hårt arbete gäller i vissa moment men kommer att vara värt det.

Barn och unga kan nu behöva dig lite extra. Vara en förebild för våra känsliga unga. Guida dom. Lyssna. Detta kan gälla dina egna barn,barn i din närhet eller att nya unga dras till ditt fina sätt. Änglarna kan komma med nya personer till dig som behöver kärleksfull ledning för du har den gåva att finnas där för dom. Änglarna hjälper dig också med att säga dom rätta orden till andra.

Bästa vänner håller ihop oavsett vad det gäller. Man kan ha olika åsikter. Man kan ha varit osams av någon anledning nyligen. Se nu gärna till att fixa förhållandet. Lyssna. Ge goda råd om någon tycks behöva det. Var tillsammans. Umgås och ha roligt. Din bästis kan vara din egen partner också. Var ärlig när den andra behöver höra sanningen om destruktiva handlingar. Ibland kan man också känna sig ensam i denna värld. Be änglarna komma med en ny vän till dig. Alla behöver någon. Det kan finnas någon på distans som behöver din hjälp eller du behöver lite hjälp. Det finns internet och brev. Man kan tänka på någon som finns längre bort och man kan sända healing hur långt som helst. Till någon på andra sidan jordklotet! Din vän kan vara ett djur också <3 Vad du än gör idag så gör det tillsammans med någon du tycker om <3

Använd dina naturliga talanger idag. Därigenom kan du lära och hjälpa andra till läkning <3

Då önskar jag er en fin fredag <3

Min sida på facebook heter “Änglabudskap och tolkningar”. Välkommen in och ta del av personlig hjälp som finns att fråga om <3  Chakrabalansering eller änglabudskap och vägledning. Kram <3 (Jag jobbar halvtid på äldreomsorgen och utför änglahjälpsarbete vid sidan om i mån av tid.)

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Alle den

    Va bra att du vilar när du behöver 😍🙏. Och tack för fint budskap. Ha en fin fredag ☉

    • magpie den

      Tack! trevlig helg <3 <3 <3

  2. mga den

    tack för dina budskap, som vanligt väldigt träffsäket då dottern och hästen omfamnades av min
    healing igår i kärlek och ljus, tålamod, ödmjukhet och respekt , verkade tydligen bara på hästen…
    men med dina kort förstärks det nog till idag 🙂 trevlig helg

    • magpie den

      Ååh vad härligt! Hästar är lätta att kommunicera med och mottagliga för healing <3 Hoppas din dotter och hästen mår bra <3 <3 <3 Trevlig helg <3

Lämna en tanke