Änglabudskap till lördag <3 11/11-17

0

Kära läsare! Lite sent men jag bestämde att jag skriver ändå 🙂 Idag har vi många OH kort vid sidan som jag tyder såhär..det visar ännu också att man själv ska bestämma och sätta näven på bordet på ett fint sätt när man fått nog av något. Inte kränka någon på sin väg såklart men att lösa vissa knutar som stört är aktuellt. Du är på en ny resa i livet nu. Männen ska tydligen vara starka och självständiga nu också. Känn på vilket sätt det gäller just dig..Ekonomisk situation kommer upp och att man ska vara trygg där fast det ser jobbigt ut ibland. Att man har sina behov tillgodosedda. Tro på det. Gör också det som krävs och lyssna på vägledning om hur och vart du finner pengar. Något kan också komma att uteslutas för att räcka till annat. Kan hända att resa ska planeras på ett litet hemligt sätt och det kan också vara en inre resa såklart. Alla behöver inte veta något och kanske för att dom inte förstår ändå…Sen ser jag såhär men jag kan ha fel att någon slags spel kan ge utdelning..har du en lottorad tex. så ändra inte på dina nummer tex..detta skulle vara finfint för oss alla 😀 Jag önskar tex nya glasögon nu då jag lyckats förstöra mina nuvarande 😛

Vad gäller hälsan kan man ta det lättare och hålla sig positiv i tankarna och använda mer humor 🙂 Ta inte saker så allvarligt utan lätta lite på stämningen. Detta gäller både psykiska åkommor som fysiska. Man kan också skratta åt sina egna missöden och tokigheter 😉 Bättring med hälsan kan pågå nu 🙂

Du är inte heller mer offer än du själv gör det till. Känsla av fångenskap är inte äkta. Hitta på ett sätt att känna dig friare. Ge dina bekymmer till himlen och anta att något positivt kommer. Fokuserar du på ekonomi och material så kan man tänka på vad man på riktigt behöver och vad som är mindre viktigt just nu. Man kan inte fylla tomrum med saker…Det man dock på riktigt behöver det ska komma när du ber och tror på leverans! Ta mer ansvar och fall inte för onödiga frestelser..Tänk vackra tankar med hjälp av Ärkeängel Jofiel skönhetens ängel <3

Du har en kreativitet som du kan ge utlopp för och uttrycka dig på ditt sätt. Måla,skriva,sjunga,handarbete,healing etc. Gör något kreativt så känner du dig gladare och lättare. Du kanske kommer att se världen i nya färger och som påverkar dig och andra positivt. Kan du sålla bort vissa rutinmässiga mönster?..

Nu kan man också ha nytta och nöje av orakelkort och änglakort. Har du egna så lek med dom. Eller be någon göra en kortläggning åt dig. Änglarna och guiderna talar via dessa verktyg också 🙂 Du kan kombinera orakelkort i ditt andra healingarbete som du utför. Hobby eller yrkesverksamhet. Många svar kan få visa dessa..tex på frågor om din karriär eller annat. Med kärlek och ljus <3

Tro på dig själv och sluta inte med det du drömmer om. Fortsätt..Var beredd på att få leverans på andra sätt än du trott. Du får det du behöver! Det bästa! Inom någon vecka får du svar på något och ditt tålamod belönas. Vänta på att pusselbitarna byggs till en helhet och fridfulla lösningar till alla inblandade. Och vet ni vad som kommer sen!? Någon slags överflöd du väntat på och förtjänat! Låter så bra <3

Dagens datum är 11/11. Enligt änglarna är detta nummer ett “Wake up call”. Vakna upp till en ny verklighet och andlig tillväxt. Dina drömmar kan manifesteras snabbt nu och då ska du vara noga med dina tankar! Tänk kärlek och överflöd och så må det ske! Tänk inte på negativa tankar för dom manifesteras likaså…Nu vaknar fler ljusarbetare upp och hjälper mänskligheten med healing. Din värld förändras nu. Ser du ofta dessa nummer tex på digitalklockan så är det ett meddelande från änglarna <3 Var modig. Var inspirerande. Gå på din livsväg som du bestämde gå innan du föddes hit. Vad känner du är din riktiga uppgift?..

Då önskar jag er en fin lördag <3

Nästa vecka verkar chakrabalanseringar vara fullbokade men du kan boka in dig på veckan efter tex om du vill 🙂 Titta in på facebooksida “Änglabudskap och tolkningar” och fråga efter personliga änglabudskap/toklningar om du vill också 🙂 Välkommen <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke