Några ord till din söndag från Änglarna <3 12/11-17

2

Kära läsare! Tänkte ta helt ledigt från bloggen idag men..ja jag tittade på korten och beslutade att skriva lite 😉 För idag vill änglarna säga att du ska inse att den vägen du går nu är rätt 🙂 Skäms inte för att vara den du är! Du är bra! Du ska fortsätta och du ska utvecklas. Du är vis och klok! Du bär allt det där inom dig så plocka fram den. Gör ditt “arbete” du valt. Jobbet ska du göra med dig själv. Din egen utveckling..

Det händer att man möter lite motstånd men det betyder att du kan stanna och pausa och reflektera och ta din egen tid för tex meditation och planering. Fortsätt att lära dig. Och planera…

Ett äldre par finns vid sidan om som kan berätta att eftersom det är farsdag så sänder man ju en tanke till sina fäder 😉 Ringer,skickar brev eller träffas. Det kan också vara att man funderar vart man själv är när man är äldre. Och på sin relation med den man lever med. Är det vi när vi är gamla fortfarande. Man önskar också som singel att möta någon att dela livet med <3

Tro på dig själv visas också. Det är viktigt att man tror på sig själv när man går framåt i livet! Tro på du kan! Tro på att du är bra! För du är! När du förväntar dig framgång så får du det! Dina tankar är oerhört viktiga! Våga säga detta högt också. Om någon inte tror på dig och dina planer så måla ett stort X på den personen och låt ingen hindra dig! Dom kommer att ändra sitt tycke såsmåningom när dom ser dina resultat 🙂 Var inte rädd att misslyckas för då kan du missa hela poängen av att njuta av din resa och alla nya saker du lär dig.

Till sist då. Det kan ju se lite svårt ut just nu och det händer ibland. Men vet att förbättringar kommer! Vissa saker tar sin tid och kräver sitt arbete men allt du sätter din energi och tid på kommer att ge utdelning! Ge inte upp något av dina drömmar nu. Allt kan bli bättre! Din relation med någon. Eller ditt bygge. Renovering. Eller vad det nu är. Hopp finns! Kom överens med andra och se till att alla blir nöjda och lyckligare. Fridfull lösning. Ibland får vi inte svaren vi frågar om. Det finns en dold överraskning här åt dig snart..du ska få se..och det blir glatt <3

Läs gärna mina budskap ett par dagar bakåt också för dessa har tendens att pågå under några dagar 🙂

Önskar er en skön söndagkväll nu och vi hörs säkert imorgon <3

Nästa vecka har jag fullt upp med chakrabalanseringar men vill du tex ha mindre budskap/vägledning från dina änglar så kan jag hinna med dom och ja ev dom större senare i veckan 🙂 Välkommen att titta in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” <3

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke