Änglabudskap till måndag <3 13/11-17

2

Kära läsare! Det var den helgen! Hoppas ni hade trevligt 🙂 Våran var helt okej och har vaknat relativt tidigt och taggad för en ny vecka 🙂

Idag visar änglarna på att inte låta dig tystas ner. Du har din egen sanning och din egen väg. Du är ju på din förvandling som är helt nödvändig. Fortsätt lära dig. Det kan ha pågått en slags turbulens med olika viljor och du har haft lite hinder/motgångar nyligen men det är ju så det är. Livet..Nu tar vi ny fart igen! Någon kan komma att vilja samarbeta med dig nu också. Någon kan vilja komma med en ursäkt att man inte trott på dig innan. Eller annan sorts ursäkt och förlåtelser för gamla och nya händelser. Låt oss gå fria och inte tänka på det negativa. Det finns så mycket nytt att få och erfara. Någon i din familj eller närhet kan komma med information som är glatt 🙂 Arbets/hobbymässigt verkar det också vara trevligt eller att man har med papper/ansökningar att göra som faller positivt.

Att bestämma sig kommer upp då och då. Magin i att bestämma nu något leder framåt. Vad har du funderat på? Ta ett avgörande steg. Det kan finnas olika vägar och man kan ha svårt att bestämma sig. Låt då himlen och änglarna hjälpa och vägleda dig. Fråga dina goda vänner om råd. Din familj kanske känner dig riktigt bra och vet dina styrkor som du själv inte insett…Prova att tänka på din framtid? Vilket val skulle vara mest gynnsamt för dig och andra? Att du kan dela med dig av dina talanger? Är du en konstnär så kan andra njuta av dina fina tavlor tex. Är du en healer så kan andra ha hjälp av dina talanger? Är du inte nöjd nu och känner att du sitter fast så är det dags att göra ett nytt val. Det börjar i tanken. Planera..studera..fråga..

Nymånen infaller på lördag! Bra tid för nystarter och nya och gamla önskemål…

Och att följa sina passioner. Om man just nu inte vågar annat än spela säkra kort så kan det leda till i värsta fall depression. Vill du känna dig mer glad så be änglarna hjälpa dig. Eller andra personer. Nu är dagens Ärkeängel Haniel. Namnet betyder “Guds ära”. Du får hjälp till att leva upp till ditt högsta potential. Finslipa dina talanger och fortsätt. Följ din passion som du brinner för och nu säger dom att det är en bra tid att ta risker. Du har hjälpen <3 Be änglarna följa dig och du har vägledning och mod <3

Kortet för passion kan också betyda att du/ni finner en förnyad passion i relationer..återkomster och överenskommelser likaså.

Önskar er en fin måndag och ny vecka <

Min sida på facebook är som vanligt “Änglabudskap och tolkningar”. Chakrabalanseringar verkar vara fullbokade denna vecka men erbjudandet gäller månaden ut. Däremellan gör jag personliga änglabudskap/vägledningar. Helst av dom mindre sorterna veckan ut så det inte bli stressigt 😉 Välkommen in <3

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke