Änglabudskap till tisdag <3 14/11-17

7

Kära läsare! Då ska vi se dagens energier och änglabudskap 🙂 Tittar vid sidan om mina OH kort också alltid för att få en helhet. Det handlar lite om hälsa också och att känna sig ett offer för omständigheter och vissa kan även skylla på sin sjukdom när man inte fungerar optimalt eller även råkar göra “fel”. Ursäktar sig inför andra..Men det är ju så. Man kan inte göra allt men man gör sitt bästa. Andra kan lära sig tålamod..Man kan försöka se glad ut trots allt…Du är bra som du är <3 Kom ihåg det <3 Be änglarna om hjälp. Har du inte en “altare” eller helig plats åt dig själv så skapa en. Tänd ljus osv. Det är så bra att ösa över sina bekymmer till himlen och be om hjälp och träna tacksamhet och finna ro och hopp. Allt blir bra..ha tillit.

Det visas om män eller manliga energier också idag. Planeringar och arbete och hur man kan inskaffa pengar. Laga mat..? Inbjudan..? Vara aktiv och mer framåt osv. Planeringar om resor och hur man utför det. Transport? Hur ska vad/vem fås från A till B. Planeringar vid sidan om olika saker..

Var positiv med allt. Ös på med det du har för handen och din framtid. Fortsätt..fortsätt lär dig och utför det du tycker om och du blir mer glad och nöjd med dig själv och himlen överröser med överflöd på olika sätt <3

Sen blandade jag kortleken från Stora arkanan men där fanns det kort utan min vetskap från Lilla arkanan och det blev ju såklart “fel” kort 😉 Men den säger detta att det möjligen kommer utmanande information eller att någon talar från hjärtat på ett kanske inte så fint sätt. Strunta i vem som säger det. Lyssna på budskapet och vad den har att säga. En tankeställare men piska inte på dig själv för det. Troligtvis en yngre person är det som har hög moral möjligen också. Olika överenskommelser ser ut att vara aktuella och kompromisser. Förstå..Någon kan bli offer för skvaller och någon har att göra med viktiga ärenden med myndigheter. Dock verkar vi övervinna utmaningarna 😀 Håll dig lugn och säg din mening på ett fint sätt. Förståelse..Ett språng framåt i planer/ärenden. Be Ärkeängel Metatron om hjälp <3

Ha tålamod med den Gudomliga tajmingen. Himlen vet när och hur..Dina böner är hörda och svaren/resultat kommer..Du kan inte och ska inte kontrollera allt. Då kan du missa ett bra alternativ som kommer.

Och använd din nyfikenhet och gör något roligt nu 🙂 Dom visar ofta om att starta ett trevligt projekt och lära sig mer. Du lär dig också mer om dig själv och andra med din nyfikenhet. Tänk hur du kan använda detta i dag/dagarna..

Då önskar jag er en god tisdag <3

Min sida på facebook är “Änglabudskap och tolkningar”. Välkommen “gamla” och nya <3

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

7 kommentarer

Lämna en tanke