Änglabudskap till torsdag <3 7/12-17

8

Kära läsare! Vi fortsätter i temat att något hände som fick dig att vakna upp. Det är aktuellt med klar kommunikation med andra. Din partner och andra runt dig. Säg din mening och säg hur du önskar bli behandlad och vad du behöver. Säg det till det är förstått från alla sidor. Säg också hur du ser den andra personen så att missförstånd kan redas ut. Du kanske hade fel i någon vid första ögonkastet men ändrar nu ditt synsätt?

Det finns möjligheter att kunna fortsätta tillsammans med ny förståelse. Det finns och möjlighet att gå ifrån någon/något för att du vuxit ifrån det och önskar komma framåt mot ett liv som överenstämmer med dina mål och drömmar. Du är stark! Finn din styrka. Din inre andliga styrka och låt ingen släcka ditt ljus. Du är på rätt väg..Starkt visas att kvinnor söker sin rätt. Rättvisa för en själv och andra. Alla får behålla sin värdighet och alla är värdiga <3

Du förtjänar mer än det du önskat! Fundera om du vill ha exakt det du önskat eller något som fyller dig med mer lycka och kärlek? Var beredd att få MER <3 Följ vägledningen från dina änglar och dom har din stora lycka i fickan dold tills du är redo att ta emot. Ta emot! Öppna ditt hjärta <3

Jag har en liten nyhet med händer som ger och tar emot från himlen. Dit lägger vi Mother Marys visdom och kärlek. Idag vill det visas om “GUD”.

Släpp på onödig kontroll och låt himlen nå dig med hjälpen du bett om <3 Släpp nu dom oläkta känslorna som du burit på. Himlen tar hand om dina känslor så släpp dom fria och det tas om hand. Andas och känn friheten. Gud och änglarna är till att hjälpa oss att bära bördor. Vi behöver inte göra det ensam. Du är inte ensam! Läk dina relationer med kärlek. Läkande krafter hälls över oss alla så bara ta emot och leva lättare. Du har viktiga saker att uträtta och där behöver du känslomässig frihet och andlig kraft <3 Ångest kan komma från att man inte tror på den gudomliga kraften och kärleken. Rädsla för att man inte ser framtiden. Men öppna en ny sida i din livsbok som du skrev innan du kom hit. Du kan också ändra på din historia. Ta fram ett nytt blad och skriv hur du önskar ha det just nu…I livet finns bara möjligheter och vara sin egen magiker 🙂 Låt himlen och änglarna läka dig och ge mer kontroll till dom där uppe. Med tillit lever du lättare och bär på en inre ro om att allt ordnar sig oavsett vad <3

 

Önskar er en fin torsdag nu <3 Jag tar emot beställningar av mindre budskap/vägledning december ut. Valt att fortsätta med dom stora efter nyår. Chakrabalansering kan jag erbjuda då det är en viktig komponent i våran läkning till att må bättre genom att släppa på blockeringar…Välkommen <3

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

 1. Ulrica Broman on

  Jag läser dina budskap varje dag. Tack för dem. Är “ny” på de här med de andliga. Försöker närma mig mig själv för mer självmedkänsla. Det är ett behov för att kunna hjälpa andra på ett ärligt sätt.
  Är nyfiken på vad det är för skillnad på de olika formerna av kort. Tarotkort, orakelkort…
  Tack än en gång fina du.
  Vänligen Ullis

  • Tack att du följer mig och änglarna <3 < 3 <3 Änglakort är annorlunda då dom är laddade specifikt för samarbete med änglarna. Sen finns det en djungel av allt möjligt! intuition och vanliga tarot och annat som går i samma linje men ger budskapen på olika sätt att uttrycka sig och så är det bilder och färger som alla skapar sin egen energi och alla tyder dom olika. Man får lära sig mycket om att lita på sin intuition och för mig har det tagit åratal! Ännu blir jag osäker och blandar om hela paketet ibland men man får ju samma svar ändå haha! Bara att tro 😉 Det spelar ingen roll vilka kort man har. Välj dom som tilltalar 🙂 Kram Pauliina

Lämna en tanke