Viktiga Ängabudskap till dina dagar <3 19/12-17

12

Kära läsare! Idag när jag bad om Mother Marys bön till himlen så kom Familjen upp igen! Det får ni läsa om i gårdagens inlägg. Men då valde jag att kombinera ett kort från Änglaterapi leken idag till våra “händer” som ber till himlen om hjälp. Jag skriver om det lite längre ner…

Det är många som är sjuka av olika orsaker nu. Det är influensa och utbrändhet och annat. Helt typiskt under dessa tider. Stressen gör sitt och man har sämre försvar. Man är uttröttad av senaste året och alla händelser och utmaningar. Sista rensningen pågår och ni ska ta det på allvar! Vila! Tvinga dig att vila så har du nya krafter inför nya året och då kommer en massa positiva saker att hända enligt vad jag förstått av horoskop och planeter och änglarna 😉 Delegera. Samarbeta. Skriv listor om inköp och vem som gör vad. Ha medkänsla med varann. Gör inga impulsköp i sista stund. Håll dig till planerna. Var uppmärksam i trafiken! Andra är förvirrade och det finns “mindre” bra chafförer i farten så se upp nu ordentligt. 😉 Fråga efter andras önskemål i matväg så alla blir nöjda och det inte finns onödiga grejer i kylen som ingen vill äta. Rensa ut gammalt från kyl och frys så ni har plats för det ni verkligen äter. Julmat kan vara mkt enkelt så gör det inte mer komplicerat än nödvändigt. Inte stressa. Risken är att du bränner pepparkakorna annars 😉 Orkar du inte baka så är det okej att köpa färdiga 🙂 Du är inte sämre för det <3 Tvärtom är du lugnare och då är andra lugnare också <3

Några av er som håller på med musik har medvind och framgång! Andra har glädje och läkning av att lyssna på musik. Ta in musiken för det är en viktig del av livet. Sätt på radion eller din favoritskiva nu medans du vilar eller “pular 2på hemma med dina uppgifter. Meditationsmusik?

Tvekade du eller glömde Nymåneritualen? Du kan göra det idag också! Skriv vad du önskar dig och gärna att det gynnar andra så har du mer kärlek och kraft i spelet <3 Ansök nu om det som blivit kvar att fixa med viktiga papper. Förhala inte. Oväntade pengar kan komma och du bör vara mottaglig och tacka och inte ha dåligt samvete för något. Du kan ge tillbaka en annan gång av något som du kan. Du kan också få tillbaka av någon som lånat av dig. Få pengar av rättvisa medlare? Det verkar också vara fördelaktigt att tänka annorlunda och bredare denna jul. Och använd din andliga visdom och kunskap. Du har vuxit och förstår det som är viktigt och du kan dela med dig av det. Du har gåvan att läka andra och dig själv. Tro på det och gör det. På ditt eget unika sätt. Böner är en bra start! Främmande människor kan vara i behov av hjälp. Kan du medverka i välgörenhet och sända en liten slant till Julklappshjälpen eller Utsatta barn eller djur eller andra? Det goda kommer alltid tillbaka. Tänk kollektiv kärlek <3 Bjud på dig själv på något sätt <3 Tänk inte “vad tjänar jag på detta”? Gör det bara av hjärtat <3

Idag är det den 19:e och kortet nr 19 kommer upp med Solen! Tro på mirakel! Din uppgift som Ljusarbetare är att läka dig själv och andra på ditt eget unika sätt. Healers är vi alla! Ha hjärtat med i allt du företar dig. Var beredd på några avslut och ny början. Precis så som detta året tar slut och ett nytt år börjar. Börja med ny inspiration och nya kort på bordet. Fortsätt med det ditt hjärta och din själ längtar efter. Det är rätt väg. Du har full supprt från himlen! Håll dina tankar positiva! Solen kommer med budskap om att du lyckas bättre än du kunnat drömma om! Du är välsignad med överflöd och framgång <3 Lysande nya ideer och lösningar kommer och du har nog redan blivit “upplyst”i något område! Glädje och offentliga erkännanden är på gång 🙂 Bättre hälsa <3 Ta hand om dig och tro på dig själv! Ärkeängel Uriel hjälper dig att fokusera och hålla koncentrationen. Att öka din intelligens och visdom.

 

Tänd ljus och visualisera dig och alla andra glada och lyckliga och trygga <3 Förvänta dig det bästa och det byggs upp. Släpp tankar på HUR. Ha tillit och följ din inre vägledning. Samarbeta med dina änglar och dom visar dig rätt väg att gå. Känn dig trygg i hela kroppen! Fokusera på att “rotera” bort oro från magtrakten. Fokusera på att “rotera” bort blockeringar från ditt kronchakra. Allt är väl <3

“Änglabudskap och tolkningar” finns på facebook eller skriv till pkautto@hotmail.com om du har personliga frågor <3 Jag är till viss del tillgänglig under hela helgerna med vila och firande och jobb däremellan 😉 God fortsättning!

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

12 kommentarer

  1. Mona Andersson on

    Jag har inte följt dig så länge men jag fastnade direkt för dina skriverier och varför har jag svårt att sätta fingret på.
    Men du känns äkta och genuin och samtidigt med fötterna på jorden.
    Julekram🔔👼🔔

Lämna en tanke