Idag är Änglarna pratsamma! Varsågod,detta är till dig <3 30/12-17

11

Kära läsare! Jag orkar skriva idag för Änglarna har viktiga budskap att förmedla er under denna tid!! Dom pockar på trots eller just kanske därför att jag är sjuklig..Senaste dagarna har jag åkt in och ut på akuten pga mina symtom. Feber och smärtor är symtom på att något är i obalans i kroppen och kroppen bekämpar det som är “galet”. Jag blir vägledd till rätt hjälp under vägen även fast det tar tid och läkarna ser ut som frågetcken och kliar sig i huvudet. Mina prover visar inte på infektion. Jag vet att änglarna skyddar mig från mer smärta än jag klarar av <3 Jag är trygg och tålmodig under processen och när tiden är rätt så får jag svar och det blir åtgärdat på rätt sätt. Verkar som att det tar 2 veckor som högst nu. Jag vilar och gör det jag verkligen vill göra och inget annat. Familjen får ha överseende 😉 Jag har äkta vänner som erbjuder hjälp och stöd och finner nya vänner under denna tid. Inget är en slump!!! Det satt en kvinna i samma taxi med mig till akuten igår och hon åkte i samma taxi hem också! Vi kommer att ha med varann att göra framöver av en speciell anledning <3 Universum och änglarna talar tydligt till mig och vägleder mig hela tiden. Jag ligger i “flödet” och har gjort det nu i många år när jag slutade att kämpa emot. Jag har tagit alla steg mot min egen lycka även när det varit tungt och smärtsamt. Andevärlden sade nyligen till mig att “Smärta ger kunskap”. Och jag tror att det lika mycket gäller att läkarna lär sig något nytt om mina diffusa symtom och kommande diagnos/diagnoser. Jag är full av tillit även när jag har stunder av att jag inte orkar så mycket mer och vill ha svar NU. Men det är inte så det fungerar. Det finns en lärdom och gudomlig ordning för oss alla <3 Låt er ledas och ha tålamod och tillit <3 Ni är beskyddade när ni ber era änglar och tillåter dom att hjälpa er <3 Fullhjärtat!

Under denna tid finner ni likasinnade själar. Ni finner mer av er själv om ni vill. Många av er finner sin Tvillingsjäl eller annan själsfrände. Många av er finner sin själsfrände/tvillingsjäl åter igen efter en separation. Den ni inte var mogen då för att leva tillsammans med. Nu har utvecklingen med er gått såpass framåt att ni kan träffas åter och börja om från början. Var inte rädda för utmaningar i relationer! Känns det rätt nu så kan ni lappa ihop relationen…steg för steg…om vi vill förståss..

Släpp loss nu! Lyssna på musik. Sjung om du vill. Gå ihop med andra och umgås i musikens tecken. Börja spela instrument? Gå med i kör? Gå på en fest eller bjud in! Rör på din kropp i den mån du kan. Meditera. Känn dig lättare i kropp och själ. Gör vad som krävs och vad du orkar med. Sätt på radion och kanske din favoritlåt spelas upp?! 😀 Höj volymen då 😉

Läs denna text som Änglarna valde att visa er idag från en änglabok:

 

 

 

Allting går så fint ihop med budskapen idag! Kunde inte vara mer klockrent! Hoppas ni kan ta till er detta <3

 

Be om beskydd när ni ska sova. Ni får inte mardrömmar då och inget ni inte klarar av. Ni får vägledning även när ni inte minns drömmen. Det kommer att klicka den dagen/den stunden det är dags. Då vet ni plötsligt intuitivt svaret. Änglarna ger tecken som ni förstår….var öppen…

FISKEN säger enligt Solöga: ” Låt känslorna tala till dig. Lär känna dig själv genom dina känslor. Stanna upp och lyssna! Du blir ledd på en upptäcksfärd och finna många nya sidor hos dig själv.”

Förstå att era önskemål kan ta omvägar och ni kan få annorlunda resultat. Änglarna vet vad ni behöver. Vad som är för allas högsta goda <3

Om eller inom 1 år står ni på en viktig plats dit ni strävat. Det kan vara en annorlunda plats. Men det är din plats. Just då…för din utveckling eller mycket möjligt just en belöning!

Igår hade jag “lilla julafton” åt mig själv! Hade glömt bort att jag gjort beställning på rökelser och stenar hahaha!!! Det var roligt att få en “överraskning”.

 

Njuter i fulla drag och denna blå påse som innehåller en speciell magisk sten som ska fungera ihop med ametist för bättre effekt. Stenen är delad på 2 och heter Agatgeod.

 

AGATGEOD en ihålig natursten. Utanpå ser den helt anspråkslös ut, t o m ful, men inuti den döljer sig en riktig skönhet!: INRE SKÖNHET – EGENVÄRDE – BESKYDD – KÄRLEK En utmärkt healingsten. Agaten rymmer en dold skönhet, likt en stjärnbeströdd himmel, och bara de som verkligen söker kan uppfatta och ta till sig dess energi som gör oss medvetna om vår egen inre skönhet och hjälper oss därmed att bli medvetna om vårt eget värde. Sprider samhörighetsenergi, har positiva avstressande egenskaper och kan även användas för att rena andra stenar med. Chakra: Alla. Agatgeoden hjälper oss att finna vår självfrände eller själsvänner. Kan med fördel användas med bandametist för att stärka dess effekt. Agatgeoden, hemliga stenen, levereras itusågad insvept i plast eller papper, så som den som sågat itu stenen har lagt den i – du blir den allra första att öppna och se dess innehåll!

Den är till mig och min man <3

Tänker beställa mer av dessa och sälja vidare till dom jag känner behöver dom och är redo att möta sin “tvilling”…Magiskt! Man känner verkligen en speciell kraft med denna sten! När jag skriver detta just nu så har jag värme strålande på min vänstra hand och det betyder jag tar emot av univerums gåvor och kärlek och visdom…<3

 

Här ovaför en en del av mina magiska stenar som hjälper mig och andra när jag gör Chakrabalanseringar <3 Jag har alltid Himalayasalt i botten för rening.

 

Här ovanför är våran lilla hundvalp som vi haft ett tag nu <3 Det är Bessi <3 I en meditation nyligen fick jag till mig att hon är en “Älva”. Att vi ska ta god hand om henne och det gör vi och ska göra <3 Hon är en mycket speciell personlighet som för våran familj mer samman <3 Under meditationen såg jag även Bessi som den där lurviga vita draken från gamla filmen “Never ending story”. Draken heter Falkor på engelska. Samtidigt hörde jag musiken från filmen spelas upp i mina inre öron 😀

Så häftigt! Det kommer mera info till mig med tiden om allt detta och det berättar jag vidare till er sedan.

“Never ending story” betyder att vi är odödliga och själen lever alltid vidare och finns. Och att tvillingsjälar aldrig separeras tack vare ett evigt band som är knutet till varann <3 <3 <3 Genom alla liven finns vi…och jag tror på reinkarnation..Och det skäms jag inte för 😉

Ha en fantastisk helg nu och ett Gott Nytt År som kommer att vara fantastisk om ni tror det !!! Kanske jag skriver några rader imorgon om änglarna vill 😉

“Änglabudskap och tolkningar ” finns på facebook eller skriv epost till pkautto@hotmail.com.

Jag står till tjänst med änglarna för vissa frågor och även chakrabehandlingar. Totalt seriöst och med tystnadsplikt och kärlek och ljus och beskydd <3 <3 <3 Tjänsterna utför jag under mina friska dagar såklart!! Och jag för aldrig över mina problem till er under någon behandling som helst. Det ser änglarna till fullt ut!

 

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

11 kommentarer

 1. Eva-Britt den

  Tacksam är jag varje gång jag läser dina budskap ❤ ljus och kärlek till dig! Kram

  • magpie den

   Tack och detsamma till dig <3 <3 <3

 2. Marianne Hallbäck den

  När jag läser fb verkar det som om många går igenom olika typer av kroppligt och mentalt lidande nu. Sånt som är svårgripbart, som ditt. Tror att det är början på något nytt!!
  Kärlek till dej! 💖💖💖

  • magpie den

   Det är sådan tid…rensning..allt blir bra <3 <3 <3

 3. Sara-Lena den

  🙏❤️ Gott Nytt År

  • magpie den

   TACK DETSAMMA <3 <3 <3

 4. Helene den

  Du är så stark och tydlig i dina budskap trots dina sjukdomar..ger aldrig upp❤

  Love Helene❤

  • magpie den

   TACK <3 <3 <3 KÄRLEK <3 <3 <3

 5. Jessica Jonsson den

  Tack för dina underbara läggningar o texter!! ❤️🙏🏻❤️ Intresserad av en egen agatdeogen känner jag 😉🙏🏻
  Kram o gott nytt 2018 i magins o kärlekens tecken

  • magpie den

   OCH GOTT NYTT <3 <3 <3

Lämna en tanke