Årets första Änglabudskap!!! <3 1/1-18

0

Kära läsare! Äntligen klev vi över till det nya året! Känns som att iaf jag kan pusta ut efter allt som varit och jag har rensat och samlat ny kraft. Jag har ännu en väg att gå i just denna process med kroppen men har samtidigt lärt mig att ha tålamod samtidigt som att vara aktiv dom dagar det kännts att jag måste göra något för att komma ftamåt. Se energierna och “arbetet” och det som påbörjats fortsätter ännu ett tag men den kommer att lätta lite i taget…Det är en ny tid och uppvaknanaden fortsätter. Låt oss vara till för varann och oss själva.

Detta med ensamhet är annat än övergivenhet. Man kan njuta av att vara ensam eller ha stunder av dom. Känner man sig riktigt ensam så kommer änglarna med kärlek <3 Kanske dom vill guida dig till att dra till dig nya vänner och olika personer som ni kan ha något gemensamt med eller ni är annorlunda men lär er av varann. Övergiven är du inte! Det är upp till dig att tänka på varför och hur och be om hjälp. Änglarna kommer snabbt och vägleder dig <3 Vi alla finns kollektivt. Vi kan alltid koppla upp till andra själar på våra egna sätt. Internet är ett bra verktyg! Lär dig att använda den och utnyttja den. Änglarna har lätt för att manipulera elektronik och så även andevärlden. Men på ett positivt sätt. Vill ha beskydd att inte bli “strålad” så kan du rena dina apparater med stenen Amazonit tex. Det finns andra också tex Bergskristall som många har hemma redan 🙂

Många svarta stenar är besyddande stenar så titta gärna runt och känn efter. Ute i naturen kan du finna något också…

Känner du dig låst och “fasthållen”? Av dig själv eller andra? Vänta…gör lite mer “arbete” med dig själv och sök sanningen. Du får göra vad du vill så länge du inte skadar någon. Om någon annan vill hålla kvar dig av egoistiska skäl så är det inte rätt. Hur kan du lösa det? Prata? Komma i samförstånd? Eller gå…livet ska framåt och inte bakåt och man behöver inte stanna kvar på tågstationen om det inte gör dig lycklig och lätt i sinnet…

Lyssna på ditt inre barn. Vad vill du säga till dig själv? Vad är du nyfiken på? Vad längtar ditt hjärta efter. Vad vill du lära dig?

Det är upp till dig att bestämma. Du behöver inte göra det NU. Men börja reflektera och planera…Änglarna vägleder dig och besörjer dig när du gör det som är ditt livssyfte just nu. Om ett år kan du ha ett annat livssyfte eller något som byggs med och kombineras…

Ett av dina livssyften är att ta hand om moder jord. Vi ska leva här länge till! Respektera allt och alla! Ge och moder jord tackar dig och ger dig balans <3 Be Älvorna att vägleda dig när det gäller natur och djur och miljö. Dom vill ha hjälp med att “städa” efter oss. Som tack får ni överflöd på något sätt <3 Vill du träffa älvor? Gå ut i skogen för dom är ju där 😉 Viska och prata vänligt. Dom är skygga. Lekfulla också 🙂 Dom ger dig nya ideer….om allt som är viktigt.

Imorgon är det FULLMÅNE!!! Sätt igång och ÖNSKA!!! Allt du önskar kan du få…Den har jag hört i Disneyfilmer bla…Det finns inga gränser och hinder är för att överkommas!

Ser du stjärnan i de blå?
Allt du önskar kan du få
Om ditt hjärta har begärt
Vad du har kärt

Stjärnan har en sällsam makt,
Och när du din önskan sagt
Från en silverstråle klar
Du får ditt svar

Ödets fé kan vackra gåvor ge
Åt alla de som tror
På himlens stjärnor.

Binder du en önskekrans
Får du allt vad vackrast fanns
När du möter aftonstjärnans
Klara glans.

Ser du ett hinder så stanna och vänta. Kanske det finns en annan stig att titta närmare på som är bättre och kanske närmare. Det kan hända att du omvärderar dina mål och drömmar. Vad är det viktigaste just nu. Just nu? Du kan ha kvar tanken med “OM 1 ÅR”. Håll i den och du kommer dit dig egen väg med din tid och med din kunskap…och nyfikenhet…

Mother Mary pekar allmänt på FAMILJEN nu. “Jag ber för min familj och ger denna situation över i Guds händer”. Då får du svar och support och alla påbörjar en inre läkning. Dina böner är hörda….svaren kommer…vänta..var öppen för tecken och känslor. Fyll ditt hjärta med hopp och fyll dina lungor med luft och blås ut ångest och oro. Lösningar kan komma på mycket och olika ologiska sätt…vet det. Himlen och änglarna är mån och brydd om alla jordens barn <3

 

 

GOD FORTSÄTTNING!!!!

“Änglabudskap och tolkningar” finns på facebook eller skriv epost till pkautto@hotmail.com. Jag svarar så snart jag hinner. Ännu halvfart som gäller…Men är glad för er alla som är och er som skriver <3 Kram!

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke