Änglabudskap till dig <3 Gäller hela veckan.. 2/1-18

4

Kära läsare! Dessa kort har dykt upp några ggr under årets gång. Försöker summera dessa om det finns något nytt att veta och börja året med…

Inse att dina egna andliga gåvor är din styrka! Du endast kan förändra din egen värld och väg! Förändringarna som pågått och pågår är inte något straff även om det kan kännas så. Det är karmatiska förlösanden som pågått…hur har du tagit dom? Gett upp och tänkt att detta har jag förtjänat och här ska jag stanna? Eller..har du förstått och förlåtit och kännt att nu går jag vidare för jag är klar med detta nu?

Du har alla möjligheter att lyckas med det du vill! Tänk inget annat!

Kvinnliga energier har varit starkare än manliga. Männen har fått ta emot starka och läkande kvinnor. Nu har dom flesta män vaknat eller håller på. Mer mjukhet. Förståelse. Mer mottaglighet. Kvinnor ska fortsätta att ta EMOT så mycket som möjligt!! Ni har gett och gett och gett och fått inte mycket tillbaka. Inte så mycket ni förtjänat iaf kanske 😉 Nu blir det ändring. Mer balans. Fler vänner. Fler själsvänner. Fler Tvillingsjälar. Fler Regnbågsbarn och Kristallbarn. Indigos börjar vara vuxna nu och banar vägen för dom nya barnen…

Nu tar vi bättre hand om planeten jorden och Moder Jord och kvinnor i överlag <3

Alla förändringar du gått igenom oavsett hur svåra dom sett ut så har dom positiv effekt till dig!!!

Nattliga drömmar kan vara ologiska just nu…det är också Fullmånen som påverkar. Det är Supermåne!! Kom ihåg att använda den till att släppa på gamla sorger och dra till er överflöd av olika slag <3 Skriv! Tänd ljus! Änglarna är alltid mer er <3

Tredje ögat vill öppnas…vill ni få information från det gudomliga? Nu har ni en magisk chans! Under hela året…

Jag ser även nr 30. Uppstigna Mästare vill jobba med er. Läs om vilken av dom är din “guide”. Googla..? Nu kan du finna många svar! Hitta nycklar…Glädje och kreativitet snurrar runt nu…Sociala sammanhang. Sammanförningar. Nyfödelse. Dina änglar pockar på ditt intresse för dom och livet och dina uppgifter.Visa tacksamhet för allt överflöd som hälls över dig av dina böner. Var öppen och ärlig gentemot andra och dig själv…

Hitta mentorer. Ifrågasätt samhällets regler och begränsningar och dina egna. Börja bygga nytt och bättre. Söker du efter något så lita på att du blir vägledd till rätt människor och hjälp..be änglarna vara med och dom visar dig…Att lära sig något nytt. Både du och andra du har att göra med. Ärkeängel Sandalfon ger dig tillit <3

 

Året 2018 är Hundens år. Enligt Solöga har även Hunden ett budskap 🙂 Läs här nedan :

Nummer 11 är årets summering av numrerna 2018.

Detta betyder att det är ett mästar nummer! Detta är uppvaknande för det andliga och kosmiska medvetandet. Många fler Ljusarbetare dyker upp och leder andra och lär ut till andra och läker andra. Ny inspiration finns för alla att hämta! Att hitta sin livsuppgift. Ni har säkert sett under årens gång att nr 1 dyker upp ofta dubbelt och tredubbel och fjärdubbelt??? Ensam eller tillsammans med andra dubbelsiffror. Allt du tänker får du, så var noga…tänk glädje och optimism. Detta är manifesteringarnas tid. Du får skörda nu för det du jobbat för. Ändå finns det mer att göra så stanna inte 😉 Nr 11 innehåller karma och mystik och starka energier. Ta till er detta under kommande året…

Önskar er en härlig fortsatt vecka <3

“Änglabudskap och tolkningar” på facebook har ännu också halvfart men svarar så fort jag kan. Ha lite överseende tack <3 Ingen är glömd <3 Skriver listor och i tur och ordning 😉 Behöver just nu mycket vila efter förra årets rensningar…

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Så härliga budskap som jag tar till mig🤗💖
    Tack snälla och God fortsättning på 2018💖😇

Lämna en tanke