Änglabudskap till dig <3 Gäller hela veckan.. 2/1-18

4

Kära läsare! Dessa kort har dykt upp några ggr under årets gång. Försöker summera dessa om det finns något nytt att veta och börja året med…

Inse att dina egna andliga gåvor är din styrka! Du endast kan förändra din egen värld och väg! Förändringarna som pågått och pågår är inte något straff även om det kan kännas så. Det är karmatiska förlösanden som pågått…hur har du tagit dom? Gett upp och tänkt att detta har jag förtjänat och här ska jag stanna? Eller..har du förstått och förlåtit och kännt att nu går jag vidare för jag är klar med detta nu?

Du har alla möjligheter att lyckas med det du vill! Tänk inget annat!

Kvinnliga energier har varit starkare än manliga. Männen har fått ta emot starka och läkande kvinnor. Nu har dom flesta män vaknat eller håller på. Mer mjukhet. Förståelse. Mer mottaglighet. Kvinnor ska fortsätta att ta EMOT så mycket som möjligt!! Ni har gett och gett och gett och fått inte mycket tillbaka. Inte så mycket ni förtjänat iaf kanske 😉 Nu blir det ändring. Mer balans. Fler vänner. Fler själsvänner. Fler Tvillingsjälar. Fler Regnbågsbarn och Kristallbarn. Indigos börjar vara vuxna nu och banar vägen för dom nya barnen…

Nu tar vi bättre hand om planeten jorden och Moder Jord och kvinnor i överlag <3

Alla förändringar du gått igenom oavsett hur svåra dom sett ut så har dom positiv effekt till dig!!!

Nattliga drömmar kan vara ologiska just nu…det är också Fullmånen som påverkar. Det är Supermåne!! Kom ihåg att använda den till att släppa på gamla sorger och dra till er överflöd av olika slag <3 Skriv! Tänd ljus! Änglarna är alltid mer er <3

Tredje ögat vill öppnas…vill ni få information från det gudomliga? Nu har ni en magisk chans! Under hela året…

Jag ser även nr 30. Uppstigna Mästare vill jobba med er. Läs om vilken av dom är din “guide”. Googla..? Nu kan du finna många svar! Hitta nycklar…Glädje och kreativitet snurrar runt nu…Sociala sammanhang. Sammanförningar. Nyfödelse. Dina änglar pockar på ditt intresse för dom och livet och dina uppgifter.Visa tacksamhet för allt överflöd som hälls över dig av dina böner. Var öppen och ärlig gentemot andra och dig själv…

Hitta mentorer. Ifrågasätt samhällets regler och begränsningar och dina egna. Börja bygga nytt och bättre. Söker du efter något så lita på att du blir vägledd till rätt människor och hjälp..be änglarna vara med och dom visar dig…Att lära sig något nytt. Både du och andra du har att göra med. Ärkeängel Sandalfon ger dig tillit <3

 

Året 2018 är Hundens år. Enligt Solöga har även Hunden ett budskap 🙂 Läs här nedan :

Nummer 11 är årets summering av numrerna 2018.

Detta betyder att det är ett mästar nummer! Detta är uppvaknande för det andliga och kosmiska medvetandet. Många fler Ljusarbetare dyker upp och leder andra och lär ut till andra och läker andra. Ny inspiration finns för alla att hämta! Att hitta sin livsuppgift. Ni har säkert sett under årens gång att nr 1 dyker upp ofta dubbelt och tredubbel och fjärdubbelt??? Ensam eller tillsammans med andra dubbelsiffror. Allt du tänker får du, så var noga…tänk glädje och optimism. Detta är manifesteringarnas tid. Du får skörda nu för det du jobbat för. Ändå finns det mer att göra så stanna inte 😉 Nr 11 innehåller karma och mystik och starka energier. Ta till er detta under kommande året…

Önskar er en härlig fortsatt vecka <3

“Änglabudskap och tolkningar” på facebook har ännu också halvfart men svarar så fort jag kan. Ha lite överseende tack <3 Ingen är glömd <3 Skriver listor och i tur och ordning 😉 Behöver just nu mycket vila efter förra årets rensningar…

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Så härliga budskap som jag tar till mig🤗💖
    Tack snälla och God fortsättning på 2018💖😇

Lämna en tanke