Onsdagens Änglabudskap <3 3/1-18

10

Kära läsare! Vi går direkt till dagens/dagarnas budskap från änglarna 🙂 Sååå mycket jag fått av dom hela vägen med mina utmaningar <3 Allt har handlat om rätt gudomlig tid och att vänta med tålamod vilken person dom sänder på min väg för att hjälpa mig på min väg mot tillfrisknande! Jag berättar mer lite längre ner…

Nu handlar det om att tänka utanför ramarna. Uteslut inget. Magin pågår just nu och denna fullmåne hade sin speciella kraft för många av er!! Ni som förstår fick magi och utdelning. Andra…ja då blev det kaos och uppvaknande. Men frågan är hur många ggr vissa ska slå sig i väggen innan dom förstår att man kan förändra allt i varje sekund och varje tanke. Alla har en chans!

Positiva svar inom hälsan pågår. Man finner rätt personal och rätt läkemedel och alternativa läkemedel att kombinera med. Uteslut aldrig läkare innan du tar och börjar med naturläkemedel. Allt kan man inte fixa själv. Och inte vänta för länge heller..

Älska dig och din nya kunskap och förståelse. Du hittar också likasinnade eller andra som behöver en “push” framåt. Dränera dig inte dock. Gör inte mer än du orkar. Många saker kan vänta på en bättre tid och stund.

Idag kan man känna för att jobba hemifrån eller söka via böcker och internet på nya svar och AHA upplevelser..Finna någon som är likadan som du och ni har utbyte och glädje <3 Eller bara göra ett uppvaknande tillsammans med den du är med..

Fast du är trött och ledsen så kan du ändå göra någon glad idag. Bara med ett vänligt leende kanske? Några ord. Få hjälp och ge hjälp. TACKA alltid från ditt hjärta. Det du ger får du alltid tillbaka. Du måste bara tillåta att du är värd att få hjälp tillbaka. Det kan komma belöning via en tredje part och såklart från himlen <3

Alla förändringar just nu är garanterat positiva och för din sak framåt! Oavsett hur det känns. Var inte rädd! Det går framåt nu och dom hinder du upplevde tidigare börjar försvinna..det handlade också om kunskap och gudomlig ordning och tajming. Har ni lärt er tillit nu? Era böner är hörda <3 Nu är turen med och medvind mer eller mindre! Karmabalansering. Lyckliga “slumpar”. Mirakel och ödets nyck kan påverka. Var säkra om att allt är väl…Be era änglar vara med <3

Senaste veckorna har min hälsa gått upp och ner. Vissa dagar helt bra och andra riktigt sura! Åkt in och ut via akuten på olika orter i sökan på hjälp. Egentligen har jag inte haft ork dom dåliga dagarna men mina vänner har slagit näven i bordet och tvingat iväg mig haha!!! Igår kväll åkte jag till större sjukhus akut och fick äntligen träffa en gynekolog för mina mesta besvär senaste tiden har bombat info därifrån. Nu fick jag antibiotika. Har livmoderinflammation pga säkert att min endometrios härjar fritt inne i mig och haft smärtor till och från. Feber i över 2 veckor som inte ger med sig. Inga snabbprover har visat på infektion men nu gick man “längre in” för att se och ja..fick höra att det såg ju inte bra ut. Även att mitt myom vuxit mer än halva storlek större på 1 år och ingen har sagt åt mig fast jag gjorde DT röntgen förra veckan. Fick bara höra att tarmarna var bra. Men sedan kontrollerade man samtidigt vart min remiss hamnat som blev skickad i somras. Den hade försvunnit!!! Så nu fick jag ny akut remiss och blir kallad inom 10 dagar. Om inte så ringer jag igen! Det syntes på senaste DT att myomet var stort men ingen läkare sade något om det och ringde inte upp pga det heller. Jag såg ut som ett frågetecken igår när gynekologen sade hur stor den var!!! Frågade 3 ggr att va säger du??!! Mitt blodtryck var skyhögt! När jag lyckades utläsa dom nummer jag såg på skärmen 162/100 så frågade jag sköterskan att vad är det där för nummer? Ditt blodtryck sade hon. Jag bara höll på att tuppa av och blev mer stressad och den steg till över 180 övre trycket!! Jag sa att nu tuppar jag av och dör och världen svartnade! Sköterskan sa att nej det gör du inte. Du är bara stressad och påverkad av feber och förmodligen en infektion.

Innan gynekologen kom ner till akuten för att titta till mig tog det nästan 2 timmar!! Jag somnade i väntrummet. Det var ganska fullt med folk men jag hittade en ledig bänk och bad om hjälp till alla och kraft till personalen <3

Kom hem efter 12 på natten med taxi. Haft fina taxichafförer senaste tiden. TACK för det också!!!

Jag VET att NU är jag i flödet igen kommer att få rätt hjälp i rätt tid av rätt personer. Jag lärde mig tillit och tacksamhet mitt i eländet. Jag hjälpte även andra fast jag är sjuk men dom fick hjälp och jag fick av dom mer positiv inställning.

Vi som är healers är sällan friska själv! Men vi har en uppgift att genom våra smärtor hjälpa andra och därmed må bättre själv och får läkning samtidigt. Vi ger och får <3 <3 <3

Nu tar jag inte emot fler kunder denna vecka. Har en lista på ca 5 st som jag tar itu med dom stunder jag orkar. Ingen brådska..

Stor kram och tack för att ni läser <3 <3 <3

 

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

10 kommentarer

  1. Tack för kloka ord❣ Från en till healer, som sliter som du i denna sjukvård sen många många år, med fysisk svår ohälsa💗 Kärlek och styrka till dej och till alla som behöver på alla plan🙏💗👼

    • Tack snälla söta <3 Detta är bara livet och lärdomar och äglarna är med varenda minsta steg och mina vänner <3

  2. Var rädd om dig❤ ta hand om dig själv nu. Ber o hoppas att du äntligen får rätsida på dina krämpor o vprden som är en riktig ” pain ” ibland. Varma styrkekramar till dig ❤

Lämna en tanke