Änglabudskap för torsdag <3 4/12-18

10

 

Kära läsare! Det har ju hänt mycket som ni läst om och det händer saker fortfarande..dock känner jag mig vägledd hela tiden och inga slumpar finns. Magi finns. Äkta vänner finns <3 Syncroniciteter….rensning och läkning. Fysiskt och själsligt. Jag önskar att några av mina närmaste själar börjar förstå vad allt handlar om..tydligen tar det tid och det händer kaotiska utbrott mellan jämna mellanrum. Känner mig som en boll i mitten som sparkas fram och åter. Även från sjukvården.. Önskar hitta fullständig balans i mitt sinne och mina kärastes sinne. Dock går det väl åt rätt håll…men sakta..Många är med mig i samma själsliga nivå <3

Imorse vaknade jag strax före 7 trots att jag somnade sent..Det lät att någon knackade på dörren och mitt i sömnen så ropade jag “Ja?”. Ingen kom in och jag tittade på klockan att ska jag somna om..men valde att stiga upp. “Någon ville ha mig upp bara…är ännu trött men ska prova vila eller meditera under dagen..

Idag valde jag faktiskt 6 kort! Har några bredvid för att få fram en helhet som vanligt 🙂

Att använda sig av musik idag. Lyssna på dina favoriter. Hitta nya. Spela instrument eller gå och dansa. Frigör och få känslor upp till ytan. Faktiskt hörde jag i mina öron en låt spelas upp innan jag steg upp från sängen! Typiskt! Det är så dom förmedlar 😉 Det var ett meddelande…

Det finns oro om beroenden av olika slag och medberoenden…Smärtor ska ut på ett själsligt plan istället. Släpp dina bördor. Tänk på ditt eget bästa och släpp på något. Förlösning. Du ÄR vägledd <3 Titta dig i spegeln om hur du beter dig mot andra,,allt speglar tillbaka..Ta itu med dina egna problem innan du öser din smärta ut över andra på ett aggressivt sätt. Hitta proffs hjälp. Ingen annan kan rädda dig än du själv. Gå in på djupet. Börja planera? Vad har du kvar som du bär på? Stanna och var bestämd att NU tar jag itu med detta för allas högsta goda. Många mår dåligt..det är fakta..Men det blir bättre. Fortsätt jobba. Städa ut ditt hus. Hemma och i ditt hus i kroppen. Din boning där du ska må bra och trivas…

Feminina energier ännu också. Ta hand om varann. Bry dig, Ge. Men också ta emot. Ta emot av vänlighet och kärlek <3

Första gången någonsin tar jag med Tidigare Liv kort kollektivt till er idag!! Men detta har betydelse. För alla vi som läser har ett kollektivt förflutet. Nu visar dom Bibel! Vad var det som hände egentligen? Någon kanske berättade en historia av god fantasi.? Överdrev? Skrev i koder? Många var med om Jesus korsfästelse som följer er i traumor än idag. Om smärta. Man vill gärna gråta ut nu…och vet inte varför…Jesus fanns det tror jag. Nu är han en uppstigen Mästare som sänder healing från en annan nivå. Det finns många uppstigna Mästare. Finn din/dina egna. Dom vill hjälpa och ge information…Min närmaste har varit Maria Magdalena i många år. Nu har Mother Mary närmat sig mig…

Väldigt snart får du svar på dina frågor! Fortsätt be dina speciella änglar och guider om hjälp i din situation. Ha inte bråttom. Rusa inte. Det finns en gudomlig tajming och det visas dig när det är dags att agera. Dina pusselbitar faller på plats en efter en. Rom byggdes inte heller på en dag 😉 Du kommer att bli nöjd med resultatet! Sätt all energi på positiva tankar. Åt alla. Välsigna och be och för andra. Det kommer att gå fram till slut…Nu under tiden så ska du ta till dig meddelanden om “någon” säger att lyssna på en speciell låt. Gå en kurs. Läs en bok .Ta dig till en speciell plats. Skriv något.Du skapar din egen lycka när du med stor tro och tillit. Gör jobbet. Du kommer dit…ingen annan än du kan göra det. Du får stöd av dina vänner om du tillåter <3

Kärlek är svaret på dina frågor! Alla vill känna kärlek och bli älskad för den man är. Just nu sänder himlen dig all kärlek du behöver och tröst under processen. Känn det. Stanna och känn att du blir varm eller kall i omlopp…dom jobbar med dig…Släpp egoistiska tankar. Håll inte kvar känslor som inte får dig att må bra. Släpp dom på ditt sätt. Arbeta…Du löser dina relationer med kärlek. Kärleksfulla tankar är kraftfulla och skapar sin egen magi <3 Tala och tänk endast i kärlek. Inte med ilska eller attackera någon med hårda ord och beskyllningar. Befinn dig på platser med snälla energier. Din tid för slutgiltig läkning är nu om du vill och tar emot. Öppna ditt hjärta. Vågar du..? Du har allt att vinna..Nya möjligheter kommer och läkning och försoningar med andra…

Idag tänker jag på GRODAN som kraftdjur! Enligt Solöga säger den såhär:

” Livets höjdpunkt är nu. Känn glädje och meningsfullhet. Gläds åt allt det goda. Bejaka den som ger dig glädje. Då glädjer du även andra.”

Ta hand om er nu <3 Kram!

Jag tar ännu inte heller emot nya kunder denna vecka tills vidare. Har en lista att kryssa av..det gör jag i lugn takt då jag behöver vila mer just nu..Välkommen in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” <3

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

10 kommentarer

Lämna en tanke