Änglabudskap på fredag 5/1-18

16

Kära läsare! Ni ger mig positiv energi så jag är beroende av att skriva varje dag nu! <3 Att skriva är även mitt sätt till att läka mig själv. Det var därför jag började blogga här för några år sedan 🙂 Efter att jag blivit av med alla mina sårade känslor av skrivandets kraft blev jag vägledd till att skriva änglabudskap kollektivt! Det jag gör nu känns som att det sprider sig som en löpeld av kärlek och ljus till andra och fler och fler hittar till min sida där jag arbetar tillsammans med änglar och uppstigna mästare <3 Det som händer när jag börjat skriva första meningen är automatskrift på ett sätt! Ibland pratar “dom” så snabbt att jag har svårt att hinna med och hitta bokstäver haha!!

Just nu så vistas jag på en plats som jag kallar “retreat”. Jag är hemma men har stängt in mig ett par dagar för att samla kraft och jag behöver vara ensam ibland fast jag älskar alla som jag har runt mig <3 Meditation och ensamtid gör att jag orkar och hittar mer visdom och kunskap och läkning. Därmed orkar jag hjälpa andra mer effektivt med tålamod och kärlek <3

Ni som ännu väntar på min hjälp får ha lite tålamod..är ännu svag av en inflammation och kroppen rensar..jag återkopplar till er så snart jag kan <3 Har inte glömt någon! Kram <3 Sänder kärlek och ljus under tiden till er <3

Mother Mary förföljer oss! Jag funderade om jag skulle ta med henne i dagens kortläggning och då dök hon upp hos Indigokorten direkt! Snacka om att hon vill vara med oss 😉 <3 Hon är Drottningen av änglarna! Ovillkorlig kärlek och medkänsla sänder hon till er alla <3 Titta på dig själv och dom andra med samma kärlek som hon gör! Respektera dig själv. Var stolt över allt du gjort och hur långt du kommit. Samla kraft och mod till att fortsätta! Hon är allas beskyddare och guide. Känn till dig själv och sänd ut till andra. Andra behöver dig. Visa vägen..den rätta vägen. Ta hand om våra Indigobarn nu för dom har en jobbig tid att gå igenom. Dom är extra känsliga och behöver kärleksfull ledning och omvårdnad. Finn dom och hjälp dom. Dom kan även finna dig som utstrålar det dom söker…Be MM komma med välsignelser till alla <3

Feminina energier finns ännu i omlopp! Mer än det manliga. Alla har av bägge energierna men nu ska vi ha kvinnligt för att balansera omgivningen. Mycket handlar här om att vara värdig att TA EMOT!!! Var vänlig och ta emot hjälp och tacka för hela hjärtat. Du får små och stora gåvor på vägen! Du finner saker du tappat bort eller sånt du sökt efter med hund och lykta. Det bara dyker upp! En massa möjligheter och öppna dörrar! Var kärleksfull mot andra. Bestämd men kärleksfull och mjuk. Säg gärna varför du gör som du gör även när du inte blir fullt förstodd. Du gör ju allt av kärlek. Det är det enda som har betydelse. Du har fått eller får nu bättre intuition. Tillåt. Och ta emot av himlens vägledning. Stanna och känn. Kom in i flödet. Där är allt väl oavsett vad som händer runt i kring dig…

Nu har du kraften och visdomen att vara en andlig vägledare! Detta kan du göra på vilket sätt som helst. Ta in det andliga i din vardag. I ditt jobb etc. Folk söker sig till dig nu…ge det du kan. Sprid kärlek….Himlen vägleder dig…Du söker inte efter berömmelse. Du ger av hjärtat. För att du känner glädje av det. Fokusera på att vara till tjänst med himlens hjälp och du har all support du behöver. Var god. Var “Gud”. Du har den gudomliga kraften och kan skapa allt du önskar. Börja någonstans..Var naturlig. Var öppen…Du kanske själv behöver en andlig ledare nu för att finna något du behöver just nu..?

Nu kan du också finna ditt Kraftdjur! Vad är det första du tänker på? Eller meditera och fråga. Gå ut i skogen och fråga. Fråga om det finns budskap till dig. Igår fick ni budskap via era öron och musiken…eller hur? 😉

Tvillingsjäl cirkulerar vid sidan om ännu..det finns behov i världen av så många Tvillingsjälar som möjligt. Rädda planeten och mänskligheten och djuren och naturen…Ha inte bråttom med detta. “Hen” dyker upp när det är dags! Under tiden kan du attrahera…dra till dig den kärleken på ditt sätt. Tillåt den rätta personen komma och var öppen i hjärtat. Tvillingsjälen kan bli överraskande annorlunda än du trott! Och ni tillsammans kan behöva jobba på eran relation i några år innan ni är på samma nivå. Det behöver inte vara lätt fast det är rätt…Men ni växer tillsammans och till slut är ni ETT och samma som sänder ljus till världen och ja…det gör ni ju redan på era egna sätt 😉 Men ni kommer att sammanföras mer och arbeta ihop i något område. Om så bara i ett område och resten av tiden gör ni era egna grejer 😀

Önskar er en härlig dag nu <3 Ta hand om er och vila…

“Änglabudskap och tolkningar” finns på facebook men har tillfällig paus med tjänsterna. Välkommen in ändå <3

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

16 kommentarer

 1. Sampa den

  Oj oj, mitt i prick 😀 exakt vad jag behövde läsa just nu ❤️tack så mycket, allt gott till dig 🤗

  • magpie den

   Tack för din kommentar! Gör mig glad <3 Kram!

 2. 🌞 den

  Tack!!!Detsamma till dej 🐻😊

  • magpie den

   <3 <3 <3

 3. Aina den

  Tack

  • magpie den

   <3 <3 <3

 4. Alle den

  Tusen tack 😍💖. Har sagt det förr. Men dina budskap är det bästa som händer i mitt flöde varje gång du ger dom 😇!!! Man blir så inspirerad. Glad. Skapar eftertanke osv osv.
  Hoppas du får samla kraft med dig själv nu när du får vara lite i enrum 🙏❣.
  Ha en fin fredag ❄

  • magpie den

   Tack snälla fina Alle <3 <3 <3 Stor kram <3 <3 <3

 5. Anna den

  Tack! Det träffar så bra!😊🙏 Kram till dig😍

  • magpie den

   <3 <3 <3

 6. Ingalill den

  Lite härligt att läsa om det du nämner om tvillingsjäl.
  Det har dykt upp i mitt huvud. Precis som om hen står någonstans och vill mötas.
  Så jag ber om hjälp att få mötas. Längtan är stor!❤

  • magpie den

   Härligt! Man brukar känna på sig att nåt spännande är på väg att hända <3 Fortsätt vara öppen men tänk inte för hårt! Det finns en gudomlig ordning för det <3 Be och du ska få <3 Ha tillit ….

 7. Gerd Svensson den

  Tusen tack❤
  Dessa ord värmde. De träffade mig rakt in i hjärtat. Jag har kännt sådan värme och glädje idag. Och nu vet jag…….
  Tack😊

  • magpie den

   <3 <3 <3

 8. Marie den

  Då underbart! ❤

  • magpie den

   <3 <3 <3

Lämna en tanke