Änglabudskap för 6 och 7/1-18

14

Kära läsare! Jag tackar ödmjukast för era tankar,böner och healande energier <3 <3 <3 Det hjälper ska ni veta! Idag mår jag bättre och bestämt mig att stanna 95% av dagen i sängen för annars slår det bakut med hälsan! Våran Bessi,lilla vovven följer mig överallt och sänder healing genom att sitta i famnen eller på mage/höft. Hon är också en “blodstoppare”! Förra helgen när hon låg på min mage på kvällen och sände färger till mig så knackade det till i äggstocken och sen dess har jag inte blödit en droppe! Och före det kom det i klumpar i en vecka! Började 3 veckor innan som en vanlig mens men blev sedan värre. Ni som följer mig vet att jag har endometrios och myom och lite annat gott och blandat men senaste tiden har kroppen fokuserat på varning i livmodern…Nu går jag på antibiotikakur pga livmoderinflammation…10 dagars kur och 3 st per dag. Känns i magsäck och tarmar kan jag säga 😉 Försöker med snäll mat,probioter,kryddor,frukter och annat att balansera kroppen samtidigt som jag äter dessa mediciner som jag nu måste göra. När jag blir friskare och starkare så tillför jag mer av naturens alternativer och tänker trappa ner på vanliga läkemedel (som onödiga värktabletter osv) tills jag finner balansen som jag kan behålla..Jag håller på att snoka på kinesisk medicin nu…Och mina “magiska” stenar är helt fantastiska!! Kan inte vara utan dom ens en enda dag! Bär med några st dagligen i min BH eller ficka och runt halsen 😀 Har några under madrassen också alltid. Byter vid olika tillfällen och vad jag behöver för energi just då. Att meditera med stenar är MAGISKT! Rekommenderar. Därför utför jag kristall/ängla/chakrabehandling till andra också <3

Igår åkte jag akut till sjukhus igen!! Mot kvällen steg plötsligt tempen till 39 trots att jag hade ätit kuren i 3 dgr.  Och blodtrycket steg i höjden! Jag fick panikanfall samtidigt och ingen vuxen fanns i närheten. Ringde min bästis som kom på momangen! Hon såg vad det handlade om och ringde 1177 och sjuktaxi fast jag bad om ambulans!! Men hon hade rätt om paniken och att jag är helt slut kroppsligt och mentalt när jag varit sjuk så länge. Kroppen skriker efter vila och jag har svårt att bara ligga. Känner att jag “måste” iaf dammsuga eller diska eller laga mat 😛 Men nej! Jag får inte göra något! Bara ligga och gå på toa och äta och dricka det jag orkar. Trodde igår att jag kommer att dö! Haft små anfall tidigare av panik och ångest men detta var det värsta jag varit med om! Tänk er för allihopa vad som är värt att göras när ni är sjuka. Det håller ett tag innan kollapsen kommer. Det är så komiskt för änglarna har berättat det hela tiden till mig och er och vem har lyssnat? 😉 Men jag väljer ofta den hårda vägen för att lära mig 😉 Dags att börja lyssna mer på dom och andra som vill mig väl..min man brukar säga åt mig att sluta när jag kommit upp i fart fast jag är sjuk..Nu säger han såklart att gårdagen var mitt eget “fel” och ja jag erkänner att mitt ego hade ett finger med i spelet..Men men jag lever ännu och hjärtat visade helt normalt som det alltid gjort <3 Hjärtat mitt är starkt iaf! 😀 Innan jag skulle sova igårkväll så visade Bessi oro och tassade runt mig och varnade för ett nytt panikanfall..jag kände då att någon sa att mina stenar som jag behöver för lugnet fanns under min mans madrass och när jag fick dom på magen och Bessi så blev allt stilla och jag kände alla regnbågens färger! Så starka är dom och djuren! Men det är också änglarna och dom kommunicerar lätt via stenar/djur av alla slag!

Då går vi till dagarnas budskap från änglarna!

OH korten visar ikväll på just det som jag berättat om här. VILA! TA EMOT! Sänd kvinnliga energier till dom som finns nära dig så att dom är ödmjuka och förstående och hjälpsamma och vid gott mod. Kärlek och ljus till alla <3 Våran hälsa vacklar på ena eller andra sättet.Det vi inte fick rensat bort förra året av olika orsaker fortsätter att störa och knacka på uppmärksamhet. Var vaken och lyssna när änglarna visar vad du ska göra och vart du ska gå och när…Sök hjälp och stöd. Finns till för andra men lid inte själv <3 Balans!

Just nu är vi alla känsliga för energier och kost och kemikalier. Dags att vara såååå snäll som möjligt med kropp och sinne och med alla andra. Mjukhet…Ta inga onödiga läkemedel. Givetvis dom som håller dig vid liv! Men ska vi säga att avstå från alkohol i större mängder och sömntabletter i större mängder? Trappa ner samtidigt som du testar nåt annat vid sidan om? Det ska inte bli farligt för någons hälsa! Men fundera vad du skulle kunna vara utan och vad som är bra att vara utan? Kan du börja på yoga/meditation? Regressionshypnos? Healing? Du kan finna många sätt att komma i balans med dig själv. Naturen…kan du inte ta dig ut så beställ nåt ekologiskt och bra att ha hemma och äta och dricka. Be en granne komma med en vanlig sten åt dig utifrån att hålla i handen för att jorda dig? Be änglarna vägleda <3 Idag har jag beställt kanel som är den bra sorten och såklart ekologiskt. Även ingefära. Känn i din kropp vad den behöver. Vill den ha citrus eller äpple? Fisk eller kött? Etc…Visualisera orange färg till din navel och ända ner till svanskotan dessa dagar. Använd färgen orange…Läk känslor…

Fortsätt med det ditt hjärta och själ sjunger för! Musik. Skrivande. Ditt jobb som gör dig lycklig? Din hobby som gör dig lycklig? Du blir snabbt bättre på det du gör och framgång är inte långt borta! Finn din grej och börja och fortsätt! Du känner när du är på rätt plats…Finn glädje och då sprider du glädje..

Du sprider samtidigt godhet och kärlek till andra…det gynnar andra och änglarna ler och belönar…

Till sist. FADER. Vad säger ordet till dig? Din pappa? Din bonuspappa? Din man?  Gud? Du vet vad som gäller till dig…känn känslorna och ta reda på hur du kan läka dom känslorna som känns negativa. Det finns positivt också och kan vara jättepositivt och stor kärlek men samtidigt till någon något du ska heala banden till eller känslor. Du kan själv ha dragit på dig en manlig persons energier som inte får dig att må bra just nu? Någon bär på ångest/oro och du draaaar den till dig omedvetet? Läk och kapa av allt som känns dåligt. Ärkeängel Mikael kapar av band från din kropp och själ och ger dig all beskydd du behöver! ÄÄ Rafael healar dig och andra. Bara be..finns många hjälpredor som bara väntar..I din närhet dyker det upp änglar i mänsklig form också…helt nya eller dina befintliga vänner/familjemedlemmar…och djur..

Eller har du tappat tron till våran “fader” i himlen?

Nu har vi all slags läkning på gång och förlåtelser hit och dit men vi är på väg mot en ny tid och då behöver vi höja oss uppåt och bli fria. På så sätt sprider vi godhet och kärlek till hela världen till slut. Det börjar nu och har börjat i din närmaste omgivning och med dina egna åkommor som ska fixas så gott det går…Höjning av medvetandefrekvens…energier..tänk på vad du sänder ut..

Ang när jag skriver om Tvillingsjälar så har ni många funnit dom och många finner <3 Det är också pga att jorden håller på att förändras…till det bättre. Sakta men säkert….<3 Alla behövs! Några par/grupper kan göra underverk snabbt <3

Önskar er en trevlig kväll och fina kärleksfulla hälsosamma dagar <3

Kanske jag skriver en snutt imorgon om jag orkar eller om änglarna “tvingar” mig haha! 😉 <3 Det blev långt inlägg idag men hoppas ni orkade läsa 😉 Kram!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

14 kommentarer

 1. Jag önskar dig verkligen all styka och tillfrisknande ❤❤❤. Många varma kramar och va rädd om dig 😇.

 2. Hej. Du skriver så fint. Blir glad när jag ser du lagt ut ett inlägg.
  Tack för dem. Att du orkar dela kort o vägledning trots du inte är kry. Jag önskar dig snabb bättring och hjälp. Kram 🙏❤️

  • Tack snälla <3 Detta gör att jag blir gladare själv 😉 Skriver när jag orkar. Änglarna styr mig och hjälper med texterna <3

 3. birgitsanglarum on

  Hej du fina<3
  Vila så mycket du kan och var rädd om dig! Jag fick ett tips mot min ångest som hjälpt mig.
  Andas djupa andetag in genom näsa och ut genom munnen i minst fem minuter.
  Hoppas det kanske kan hjälpa dig. Massor med styrkekramar och kärlek till dig <3
  Birgit

  • Tack <3 Paniken hade då tagit över och sjukvården kunde inte assistera eller berätta om vad som en pågick. Dom var nonchalanta och undvek mig! Besviken…men änglarna hjälpte mig med att sända färger och lugn <3 Det gick över sen 🙂 Dock fick jag 2 anfall hemma igen men tog lugnande tablett och stannade i sängen och andades bara 🙂 Svag av undernäring var jsg också och stark medicin. Fick inte ens dropp..

 4. Tack snälla du🤗
  Jag undrade när jag läste allt att min erfarenhet som kvinna varit att skriva/prata om vad som händer i kroppen/ oro mm gör bekräftelse o tillfrisknandet lättare. Få ur sig tankar/ upplevelser utan svar är otroligt skönt😃
  Skriv på du💖jag läser och tänker på Dig😇

  • Tack snälla Åsa <3 Jo allt gammalt ska ut! Även från tidigare liv. Arbetar på det nu fast det är läskigt 😛

 5. Önskar dig allt gott! Har du provat träffa en duktig osteopat? Kanske du kan få hjälp med obalanser i kroppen. Kanske bra kombination med dina egna hjälpmedel. Kram!

  • Hej och tack <3 Jo jag har mina alternativa metoder och kristallhealing och healing från andra. Det hjälper men vissa saker måste upp till "ytan" för att dras ut och det är det som gör ont och obalanser som ska regleras. Jag vet att inom detta år blir jag av med det onödiga och tänker mer på mig själv. Ska ev till en regeressionshypnos igen också…plus en shamanresa till fjällen till våren. <det blir bra detta 🙂 Blir en bättre hjälpare till er också efter denna resa <3 Som jag sagt förut så är healare sällan friska själv eller har varit mycket sjuka förut men hittat sin egen läkning 😉

Lämna en tanke