Änglabudskap på måndag <3 8/1-18

2

Kära läsare! Just för tillfället mår jag bättre 🙂 Igår hade jag ännu en dålig dag med smärtor och trötthet. Skriver nu eftersom jag vaknade tidigt och har energi och lust att skriva.

Bär med mig magiska stenar överallt för lugn och healing och sänder även till andra som mår dåligt..

Vi ska ännu också fokusera på förändringar. Var inte rädd. Allt är för erat högsta fast det gör ont. Nödvändigt att bli av med gammal och ny ilska. Annars stannar du där du är…i en depression och känsla an hopplöshet. Släpp dina sorger. Solen kommer snart att skina av ditt fina arbete! Ju mer du jobbar och ger efter desto snabbare…Finn glädje och dig själv mer ensamtid och meditation. Planera dig din egen tid. Planera inga onödiga måsten. Städa kan du göra en annan dag. Storhandla en annan dag. Be änglarna om hjälp så fattas dig inget! Be andra om hjälp. Igår erbjöd min granne hjälp att städa ut julen!! Hon sade bara att ligga på soffan och säga vart sakerna ska förvaras. Välsignad är hon <3 Vi byter alltid saker och mat med varann och ibland handlar tillsammans då hon inte har bil. Eller att hon bara är personlig stöd åt mig. Min man har också varit sjuklig hela julen så vi har haft det lite dittan och dattan här men det har liksom gått och alla har fått acceptera stöket. Det blir bättre sen..Jag har många vänner som erbjuder olika slags hjälp och ringer och hör av sig <3 Tacksam <3

Ut i naturen som påminnelse. Kan du inte så se till att ha något jordande hemma. Även blommor och grenar och stenar. Kryddor? Själv dricker jag flera koppar med the om dagen. Varierar med mynta och salvia och kamomill och alltid honung med. Smörjer magen med en speciell Shaman salva 🙂

Änglarna uppmanar dig att tänka på kosten igen. Mer grönsaker. Frukter. Vätska. Vitaminer, Ekologiskt. Nötter. Känn vad din kropp behöver. Lyssna. Den vet! Det höjer dina energier och läker dig snabbare. Hedra din kropp! För vissa kroppar är kaffe bra men andra tål det inte tex. Vad vill du äta och dricka. ?Låt änglarna vägleda dig i affären och i skåpen hemma..

Lika dras till lika. Som jag sagt tidigare så har du eller finner en vän att leva resten av livet med <3 Har ni obalans i relationen så titta efter vad som skapar den? Pratar man aggressivt och hotfullt? Tackar man? Hjälps man åt?

Nattliga drömmar har betydelse. Info kommer. Kanske några av er har börjat sova bättre 🙂

Att ge och ta är en påminnelse också. Vem ger och vem tar? Är det lika? Gör du mer så be om hjälp. Tacka. Annars blir man sjuk. Som jag haha! Blev sängliggande av alla möjliga och omöjliga symtom och akuten ggr flera. Nu tillåter jag att ta emot hjälp och slutat att vara en duktig flicka. Nu ser dom hur dåligt ställt det är…jag har bara kört på trots att jag kännt att det börjar ta emot..Tänk på DIG. Dom andra vill säkert hjälpa men vet inte hur för du har tagit över och gjort allt. Ge dom en chans. Änglarna ger belöningar för alla goda val <3

Hjälpsamma personer finns och det kommer nya! Expandera din umgängeskrets. Du finner folk via internet tex. Hoppa på en kurs? Plocka en ny vän på facebook?

Framgång kommer av detta! Fråga folk som vet lite mer om ditt “område”. Expert? Mer info…goda råd?

En helt ny person kan möjligen snart dyka upp som kan hjälpa dig att nå en av dina drömmar! Trevligt ;D

Angående dagens datum säger änglarna detta:

“Skriv en affirmationslista om vad du önskar dra till dig. Nu är det lätt att manifestera. Använd din egen personliga kärleksfulla kraft! Balans. Bekräftelse. Karma. Överflöd. Ny början. Nya chanser. Iniatiativ. ”

 

Idag bad jag änglarna plocka en ny sida i änglaboken 🙂 Läs och begrunda….Jag tar inte emot nya kunder ännu heller. Kanske börjar titta på den befintliga listan lite pö om pö…hav tålamod. Jag tar mig upp igen ! Tack för alla era tankar och healing <3 Från hela mitt <3

 

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke