Änglabudskap på onsdag <3 10/1-18

4

Kära läsare! Nu börjar det gå framåt med hälsan <3 Tempen har gått ner och jag orkar vara uppe och sitta mer 😀 En av väninnorna var och städade igen och nu i köket! Hon har energi över till alla haha 😛 Kul att titta på när andra jobbar och det är ju en bra träning för mig 😉 Fick en härlig healing av Sandy igen idag <3 <3 <3 Sååå skönt och så positiv känsla och vetskapen om att allt kommer att bli bra och det tar bara lite mer tid och tålamod 🙂 Jag är TACKSAM <3 Har sååå många runt mig som erbjuder hjälp och kommer som ett skott om man ropar! Ang healingen så var den “Violetta flamman” där hela tiden..läs mer här nere..Och sen har jag pratat med mitt eget personliga medium Annika idag <3 Goda råd och all möjlig info kom fram som jag ska ta tillvara på!! Tusen tack Annika <3 <3 <3

Budskapen från änglarna nu är iaf att något håller på att lossna 🙂 Man diskuterar med andra också på ett mer förstående och vänligt sätt så att man inte blir missförstod och onödig ilska blossar upp! Håll dina drömmar vid liv. Ta hand om din hälsa och låt änglarna vägleda dig. Ta med dom när du handlar vettja!!!! Vila när du är trött. Endast du själv kan förändra din värld om du tillåter. Bara att öppna sinnet och ögonen så ser du. Du “ser”. Svaren finns mitt framför ögonen på dig ibland och du såg det inte innan för du var upptagen med annat eller stressad? Änglarna sänder er alla hjälpredor varje dag <3 Dom kommunicerar på olika sätt så var öppen för allt <3

Många har läkning av ångest nu. också..att den är övergående. Sakta kanske men ändå..många har varit deprimerade. 2017 var ett tungt år fast den hade sina ljusglimtar. All olika slags smärtor håller på att tas om hand. Dina inre och dina yttre. Var inte otålig. Inte bråttom. Ta det lugnt och ett steg i taget. Det som inte funkar idag kanske funkar imorgon? Du vet mer än du tror. Hela världens visdom ligger inom dig. I din koppling till stjärnorna i himlen. I det gudomliga. I alltet. Därför är meditation så viktigt verktyg…Ge dig tid att lyssna inåt. Och ja…även lyssna verkligen på andra. På riktigt. Då blir du mer respekterad och andra lyssnar även på dig 😉

Nu är det en ny spännande fas på gång! Tro på dig själv och tro på att universum är välvillig och frikostig med allt du sänder ut! Fortsätt ta dina steg. Det går åt rätt håll även fast uppstår lite motstånd stundtals. Tappa inte tålamodet. Som jag sa så kan imorgon vara en bättre dag och något rör sig framåt igen. Du har stor chans att få “expertråd” under dessa dagar eller ge det själv..sök eller det kan dyka upp något från intet också! Kreativa och oväntade lösningar. En underbar guide och Uppstigen Mästare är Ärkeängel Metatron som kan förhala tiden och leda unga personer och alla som söker sin andliga väg.  Vördnad och förundran kan vara känslor som uppkommer nu…

Ärkeängel Mikael hjälper er att kapa banden till folk som varit orättvisa och ta bort era egna negativa energier. <3 Alltid snabb och säker! Rädsla skapar ett rädsloband eller ihålig känsla mellan dig och din partner. Man kan kapa av den visuellt och med hjälp av änglarna. Kapa av och bägge kan andas igen! Ersätt smärta med frid! Be och du ska få <3 De enda band man inte kan kapa av är kärleksband. Har du kärlek till vem som helst så har ni en osynlig tråd mellan er som “göder” den känslan som är god. Till vem som helst. Din vän. Dina barn. Din partner…

Och så till våra bästa vänner <3 Ta hand om varann <3 Ta kontakt och bli sams och umgås. Du kan finna nya vänner nu lätt! En ny kärlek? Lättare än förut 😀 😉 Stärka banden till sin käresta och sina vänner 🙂 Var ödmjuk. Tacka. Ge och ta emot. Ha roligt så gott ni kan! Ta in humor i alla situationer. Ibland känns allt eländigt och sen kan man komma på en rolig historia mitt i allt eller se på sig själv med ett gott skratt fast man först var arg som ett bi!

Och så valde änglarna denna sida att läsa i änglaboken:

 

På bilden under här ,är en bild jag skulle ta på fullmånen sist men det var dimmigt..det enda jag ser är violett flamma och andra färger blandat…tyckte det var lite mystiskt så jag delar den med er 🙂 Kan ju ha med blixten att göra också 😉

Önskar er allt gott nu och mycket kärlek <3 Återkommer så snart jag hinner och orkar 🙂 Jag kan lite smått börja ta emot beställningar på änglavägledningar nu. Av den mindre sorten. Blir kölista..men svarar alla <3 Tar itu med dom först som stått där ett tag 🙂 Från imorgon…Men inga kristall/ängla/chakrabalanseringar ännu då jag själv har stoooor läkning på gång själv.

Ja just ja! Jag kan göra också dom där magiska änglaoljorna om ni vill…dra till dig kärlek,hälsa eller framgång?

“Änglabudskap och tolkningar” finns på facebook eller sänd mail : pkautto@hotmail.com.

 

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Ulrica Broman den

  Åh Var rädd om dig. Ta i lagom så du hinner läka i lugn och ro. Vila återhämta dig. Tack snälla u för allt du skriver för att vägleda. Varma hälsningar och krya på dig. Kram

  • magpie den

   Tack det ska jag göra <3 Vill finnas för er också lääänge till 😉

 2. Marie den

  Så underbart att du verkar vara på bättringsvägen ❤

  • magpie den

   <3 <3 <3

Lämna en tanke