Änglabudskap på fredag <3 12/1-18

6

Kära läsare! Torsdagen lider mot sitt slut..dagen var seg och trött men med några färgglimtar 😉 Dock hände det något konstigt vid tre tiden på natten! Min man väckte mig att “såg du inte mannen som gick förbi våran säng och ut i hallen? “Hunden reagerade också! Nää men jag var i full sömn och såg inget. Men jag var så omtöcknad och tänkte att jag ska då minnsan ta reda på detta haha! Tog ficklampan och hunden och en salviasticka och sökte efter “mannen” ända ner till källaren! Tokigt kan man tycka men jag var inte rädd 😛 Börjar bli less på den mannen som går runt i lägenheterna och stirrar på folk! Kanske dags för “Det okända”?! Hur jag än renar här så kommer han tillbaka ibland och till andra och en kvinna som stökar i köket ibland. Jag brukar inte prata med andar. Vill bara kommunicera med änglar och be dom om beskydd och vägledning. Men kan väl fråga dom nu vilka dom är och vart dom vill gå egentligen…

Nåja,,till imorgon fredag vill änglarna berätta om att man kan ha haft eller kommer att ha med mynidgheter att göra av olika slag. Inte ovanligt..men nu är det som extra viktigt. Ärliga svar. Ta slut på destruktivitet. Inte följa strömmen. Tänk vad du själv VILL egentligen och hur ska du nå dit? Barn finns med i bilden som behöver vägledas och få stöd och trygga vuxna. Man kan känna glädje av att komma “utanför boxen”. Oavsett vad det gäller. Planera din framtid. Din tid. Din viktiga tid som glädjer dig. Nya projekt? Allt handlar om din egen hållning. Hur tar du allt? Blir du arg? Ledsen? Söker en ny och annan chans?

Hemma och med par finns möjliga försoningar och kärleksförklaringar på olika sätt <3

Änglarna frågar om du VERKLIGEN bett om hjälp? Hur bråttom har du? Ligger du i livsfara så har du ÄÄ Mikael snabbt där när du ropar. Men dom andra bidar sin tid och bygger upp något du inte ser. Men du måste fråga och ge lov. Dom kommer att visa saker när det är dags för vad. Ett steg i taget. Litar du på det? Be dom ge dig en känsla av trygghet och färger…Den Violetta Flamman finns nära hos oss alla nu..Blunda och andas en stund och be dig se så ser du. Underbart lugnande <3

Ni har alla förmågan att heala andra och er själva. Ni har kraften för ni är Guds avbilder. Hjälp andra eller ta emot. Djur kan dras till dig. Andra personer. Dom behöver något. Var naturlig. Prata. Rör. Skriv. Sjung.Ju mer du tror på kärlekens kraft desto starkare blir du och bättre. Allt är energi som flödar mellan oss. Be änglarna hjälpa <3

Grattis! Du är på väg mot din egen framgång i något! Du behöver inte titta andra alternativ just nu. Allt blir väl. Ta hand om dig på vägen. Arbeta inte för hårt! Du vill inte slå huvvet i väggen igen 😉 Metodisk. Glädje. Njut av livet <3

Ja jag tänkte att idag får änglarna visa nåt kortfattat från boken och det blev detta:

 

Prova på den meditationen! Kort och så sköööön <3

Kram på er alla <3 Imorgon börjar jag med personliga vägledningar igen . Har nu 2 på kö så ni kan skriva men jag sätter er på kö och tar det lugnt 😉 Fortfarande läkning på gång och nedstressning. Mina stora läggningar kan ta 2 dagar så här får ni ha tålamod 😉 Dom små går på en dag men ni ska inte ha bråttom. Sänder er välsignelser på vägen <3 Puss <3

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

  1. Jag brukar läsa dina inlägg. Typ varje gång blir jag så häpen, det är som om dina inlägg PRECIS ger mig svaret på det som jag har i huvet JUST precis nu. Känns som du skriver bara till mig. Tack!

    Jag hoppas anden ger sig av så ni får sova i lugn och ro.

    • Åååh vad glad jag blir!!! Då har änglarna sänt dig till min blogg 😉 Kram kram och välkommen till “gänget” 😀 <3

Lämna en tanke