Änglabudskap till lördag och söndag <3 13-14/1-18

16

Kära käsare! Igår blev det fara och färde igen med min sjukdom! Först gick jag till min husläkare som skrev ut starkare smärtlindring. Nu har jag smärtplåster plus tablett och annat gott 😉  Han ringde bakjouren till gyn och dom bad mig komma in akut. Jag hade nästan ätit färdigt min antibiotika kur för misstänkt inflammation i buken och febern steg och jag hade jätteont. Så åter igen äkte jag sjuktaxi till närmaste akutgyn 130 km bort. Börjar bli en vana…svaret blev att jag inte har inflammation fast jag egentligen har jag det hela tiden i hela kroppen som försvar mot det som finns i kroppen men ingen kur biter på det. Jag har både endometrios som är svårbehandlad.Adenomyos vilket betyder att min livmoderslemhinna sprider sig inne i livmodern och utanpå och över hela buken med tarmar och urinblåsa osv. Jag har ett växande myom som ska konsulteras den 2/2. Blev besviken att jag inte fick kallelsen tidigare och måste nu via akuten titt som tätt. Men “Gud” har en egen plan för detta och den rätta tajmingen. Undrar såklart varför jag ska lida så mycket? Mina änglar och mina stenar hjälper mig och healingar ger mig inre ro och hopp. Trots att jag vill behandla mig med alternativ medicin så måste jag lägga det åt sidan just nu. Jag behöver starka smärtstillande för att överleva. Vid sidan om dricker jag avgiftande och lugnande drycker från naturen så vi får se sen när naturen får ta över mer av mitt läkande. Blir nog sjukskriven en längre tid än planerat som det ser ut nu..Men jag måste tro! Att jag blir frisk!

Igår när jag satt i taxin och hade kommit ca 70 km närmare målet så blev jag kissnödig och då måste jag på toa direkt för annars sprider smärtan i hela buken. Vi stannade vid en bensinstation. Efter det åkte vi vidare. Ett par km bort låg det en död ren på vägen. Försent att bromsa så vi körde över den! Den var stor! Ingen hade sattit varningsskyltar dit. Allt var svart. En man med ficklampa promenerade mot renen men han hade parkerat långt bort så det blev nog fler som körde på stackaren 🙁 Efter en stund började taxin strejka. Gick sönder. Fick byta taxi. Resan fortsatte. Det var ingen slump. Hade vi inte stannat vid bensinmacken så hade vi nog kört på renen och det hade blivit värre! Jag brukar alltid be ÄÄ Mikael om beskydd på vägarna åt alla och hålla djuren i skogen men igår glömde jag det då jag hade så ont…Ska aldrig glömma igen <3

Vi tar helgens budskap nu då man aldrig vet hur jag mår nästa dag.

Det är mycket som pågår kära vänner! Håll ut. Fortsätt tro och ha tillit. Vi blir testade nu och vi blir samtidigt ännu läkta. En guide sade till att “smärta ger kunskap”. Hmm..sant..Att bli en healer och andlig vägledare är ingen lätt väg. Man får gå igenom tester och tyvärr smärta av olika slag. Sorg ingår. Tar man utmaningar rätt så blir man duktig sedan. Bättre och bättre och effektivare och inspirerar andra. Det kan vara dags att tänka om lite nu..måste du byta riktning för att komma snabbare fram eller lära dig en ny läxa? Eller att någon annan måste lära sig samma läxa som inte klickade senast och inte gången före heller…?

Anpassa dig så gott du kan. Kapitulera ibland men inte så att du ger upp. Ställ dig åt sidan och de den större bilden av meningen med livet. Släpp onödiga krav. Hjälp andra men vila tillräckligt. Var snäll. Att tiga är guld ibland. Tänk efter innan du uttalar dig. Be änglarna hjälpa dig att tala klart och i kärlek. Du växer kära vän! Tillåt dig växa. Umgås med likasinnade. Nya vänner kan komma som en räddning och sol till dig <3 Ni ger energi till varann. Är du orolig om pengar? Var inte det. Lita på att du är omhändertagen och det kommer hjälp från oväntat håll..

Ditt kronchakra blir blockerat om du inte litar på din intuition och vägledning. Be ÄÄ Uriel om hjälp att rotera bort det från ditt huvud och ge dig mer tillit. Stärk din tro! Du får mer tillit. Ala böner är hörda i himlen. Hur tar du emot svaren? Hedra dina nya och gamla ideer….

ÄÄ Uriel är åter dagens mästare och vägledare. Använd rosa. Tänk kärlek. Sänd ut kärlek. Tala eller tänk. Skriv eller sjung om det. Gör din egen grej. Då delar du med dig av din godhet som sprids ut kollektivt <3 Har du stenar använd rosenkvarts eller rodonit eller annat med rosa. Kläder i rosa? Blommor? Fortsätt visualisera den “Violetta flamman”..lugnande och läkande och ger dig koppling till universums överflöd och kärlek <3

Upprepning av tidigare änglabudskap från “boken”.

Fortfarande har ni chans att hitta borttappade saker. Be änglarna visa. Dom kan sätta din plånbok på ett ställe där du redan sökt 😉 Hav hopp och tillit!

Nu har “Änglabudskap och tolkningar” fullbokat idag och imorgon. Välkommen att fråga ändå så svarar jag alla ungefär när ni har chans att få svar 🙂

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

16 kommentarer

 1. Ulrica Broman on

  Fina Magpie. Jag önskar dig bättre hälsa. Det här är bara en tanke. Thor Midwind är en healer som jag upplever att jag fått hjälp av. Han har kanske möjlighet att hjälpa dig lite. Måndagshealing. Tisdag/onsdagshealing, Natthealing. Fullmånehealing. Nu har han fredagshealing också. Tack så hemskt mycket för allt ditt arbete. Du ger så oändligt mycket. Önskar dig stor lindring i dina besvär.
  Var rädd om dig. Ullis

  • Tack snälla <3 Ska lägga det på minnet 🙂 Har en personlig healare redan nu som hjälper mig mycket men mer är ju inte fel 😉 Kram <3

 2. birgitsanglarum on

  Styrkekramar fina du <3<3
  Det du skriver betyder mycket för mig.
  Sänder läkande kärleksfull energi till dig finaste

 3. Fantastiskt budskap tack!
  Ta hand om dig hoppas att de kan hjälpa dig i din kamp, människor prövas inför det som kan komma.
  Sänder styrka till dig 🌹

  • Tack Anita <3 Jo jag börjar förstå allt mer och mer och inget är en slump heller…slutet blir gott! Bara orka ta sig till mållinjen 😉 Kram <3

 4. Lena Rydstrand on

  Sänder Kärlek och Ljus till Dig, som kämpar så med dina sjukdomar och andra prövningar, men ändå orkar Du ge så mycket till oss andra….En sann Krigare och Ljusbärare! Glöm inte vila…KRAM!
  ❤😇❤

  • TACK SNÄLLA LENA <3 <3 <3 Jag lär mig mer och mer att ta hand om min återhämtning 😉 Att sitta och skriva är inte svårt när man är smärtfri så det gör jag gärna 🙂 Blir bara mer vila nu efter smärtskoven för dom tar på krafterna. Men allt går ju över. Det var bara ovanligt långt skov detta och så myomet som växer…men jag är på väg mot hjälpen..Skriver så länge jag lever haha! Kram <3

   • Lena Rydstrand on

    Du är GULD värd! 💛💛💛
    Känner också att Jag helas och växer, när jag ger healing, oavsett min situation, med utmattningssyndrom, det är Då man är i hjärtat och kraften, som läker.
    Kram till Dig! 🙌❤

 5. Stefan Thulin on

  Tänk att du kan klara av allt detta , du är en sann kärlekskrigare önskar dig allt väl o tänker på dig…….Sänder en styrkekram til dig….
  Stefan

 6. Kan inte annat än att skicka den styrka och pepp jag kan till dig. Vilken kämpe du är. Och så rar som ändå tänkte på renen så mycket i efterhand att du glömt be om beskydd till djuren. Hur godhjärtad får man bli liksom 😍😇💖!
  Många varma kramar

Lämna en tanke