Änglabudskap på tisdag 16/1-18

4

Kära läsare! Ännu en konstig natt bakom mig..har inte sovit normalt på säkert 1 vecka. Vaknar av och till och är ofta uppe tidigt nu. Tycker jag skulle behöva få sova mer för att samla krafter men något är det som pågår. Jag får meddelanden från andra sidan som jag inte kommer ihåg heller. Men det har ändå betydelse senare.. Jag mediterar under dagarna minst 1 gång som också hjälper. Änglarna ger mig ljus och energi och kärlek <3 Tacksam att få stanna hemma och inte behövt ta lika mycket värktabletter 🙂 Plåstret fungerar än så länge men gör mig stundtals mycket trött. Trots allt har jag börjat ta tag i vägledningar till andra från änglarna för dom har gett mig klartecken. Jag ska bara inte trötta ut mig 🙂 Vila är ett måste!

Har ni börjat med Nymåneönskningar? Börja nu! Skriv tydligt och varför du vill önskar det du önskar. Många som är “skrivare” får en push framåt nu. Viktiga papper har betydelse. Ska du göra ansökningar så är tiden rätt under denna vecka. Planera framåt. Har du glömt något? Tänk efter och ta tag i saken. Allt behöver inte hända idag men börja planera.

Kom ihåg att du är fri att göra som du vill. Ingen hindrar dig. Endast du själv. Vad har du för hållning till pengar tex.? Är du beredd att emot? Varför? Eller varför inte? Du är värdig <3 Blockera inte flödet!

Med hälsan ska du fortsätta att gräva djupare i. Ta reda på mer information. Ny forskning. Kunskap. Fråga andra. Det finns glädjande besked nu eller på kommande. Ta hand om din “boning” på bästa sätt <3 Vet att du har rätt att söka hjälp och få den hjälpen du behöver. Kanske du måste sätta näven på bordet nu?! Andra kanske inte tycker som du. Osämja och onödiga diskussioner? Här finns nog inte rätt eller fel. Bara olika åsikter. Någon kan tycka att man inte blir lyssnad på. Hämta kraft från änglarna. Be om beskydd mot attacker…

Det är tryggt för dig att vara den du är! Vi alla behövs och våra olikheter! Gå runt i dina tokiga kläder och sjung när du är ute och handlar 😉 Det är inte hotfullt utan tvärtom 😉 Någon kan bli riktigt inspirerad av dig 🙂

Den vägen du går nu leder dig till framgång. Något positivt faller till din fördel 🙂 Kan bli även totalt perfekt! Du har mycket att vara tacksam för men fortsätt ta hand om dig. Du är inte till nytta när du kört huvvet i väggen eller är utdränerad. Alla som är riktigt framgångsrika och fortsätter att vara det är dom som tar hand om sig på riktigt. Och kom ihåg att njuta av livet! Det finns stunder av lycka som man minns länge <3

Ta dig tid att utföra det som ger dig glädje. Kompromissa om tiden med dig själv och andra. Något kan behöva justeras på och överenskommelser. Samarbeta så alla får sina viktiga behov tillgodosedda. Balans och respekt. Var sann mot dig själv. Din sanning. Din sanning kan vara en annan än den andras sanning. Finns väl inte rätt eller fel alla gånger..? Olika tycke. Men man kan väl ändå vara sams om vissa saker och vara tyst när man inte kommer framåt i diskussioner. Samla kraft och fakta om det krävs och lösningen kommer en annan dag.

Vi är inte här för att tjafsa om onödigheter. Vi är här för att finna lösningar som passar så många som möjligt. Och kärlek…

Be änglarna om hjälp <3

Och jag tycker inte att man behöver ge negativa kommentarer. Ibland är tystnad guld. Tycker du inte som jag så respekterar jag det. Tycker du inte om hur en annan ser ut så varför säga det? Gör du den andra glad eller ledsen? Respektera andras olikheter <3

Här finns Änglarnas ord från “boken”. Läs om du orkar 😉 Ärkeängel Mikael är en av änglarna jag ber om hjälp av varje dag <3

 

Välkommen till “Änglabudskap och tolkningar” på facebook <3 Här går det halvfart och ibland stillastående berorende på hälsan. Jag svarar dock alla. Änglarna vill ge vägledning och budskap till alla som frågar <3 Kram!

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

Lämna en tanke