Änglabudskap på torsdag <3 18/1-18

2

Kära läsare! Sovit bättre inatt och tror att healingen på kvällen av Annika hjälpte mycket <3 Tack snällaste <3 Hoppas du själv mår bra trots att det var nog lite mkt “jobb”..

Ska försöka göra mig mer kortfattad idag då jag har små vägledningar att göra innan kvällen kommer med sina smärtor..Om du önskar få änglavägledning/budskap eller annat så fråga gärna! Dom mindre läsningarna gör jag hellre än dom stora just nu. Men var beredd på ett par dagars väntetid..

Idag ser det ljusare ut! Ibland är det tunga perioder men nu är det lättare säkert ett tag framåt och inte bara idag 😉 Skratt och glädje tillhör dagarna! Ha inte bråttom. Det du sattit igång kommer att manifesteras! Kom ihåg att inte använda “nej” ordet när du önskar något. Och ge änglarna plats! Det var Nymåne och har du glömt att skriva dina önskningar så kan du göra det ännu idag. Tänd ett ljus och skriv tydligt vad du menar och varför. Spara din “lapp”.

“Dolda” välsignelser eller svar är på väg att komma fram. Att finna balans mellan olika relationer med ge och ta fortfarande. Manligt och kvinnligt med energi i balans. Låt inte det ena “falla” och bli kvar eller ösa över åt andra hållet. Ta dig tid att ha trevligt! Höj dina energier med det du älskar att göra och vila när kroppen vill.. Balans..Din värld förändras..tillåt det. En ljusare framtid kommer trots utmaningar och kanske just därför. Du lär dig! Var vetgirig och fråga mer. Läs. Forska. Vart ser du dig om 1 år? 5 år? Osv. Nu kan man ha med äldre personer att göra också. Hur man förhåller sig till yngre och äldre. Lärdomar? Hjälp? Omtanke? Eller du är själv den “äldre”…

Ni är dagens Jordänglar nu! Eller ni finner och drar till er Jordänglar och riktiga änglar <3 Som hjälp. Ta emot. Du behöver inte göra allt ensam. Det finns så mycket hjälp att få. Sök eller låt dom komma. Ge om någon ber. Men se efter din egen tid och ork.

Ni inspirerar yngre personer. Dom kan komma att dras till dig. Några är på väg på resor eller från resor. Även inre resor…Din uppgift är att vägleda yngre. Nu om någonsin så behöver dom god vägledning,stöd och kärlek. Gör vad du kan. Du kanske studerar också till lärare och det är rätt. Är du det så är det rätt. Konsulent går lika bra. Assistent. Osv. Ta in den andliga aspekten i det hela. Lite försiktigt. Få dom att förstå det större perspektivet i livet och universum. Väck upp det som redan “gror” i dom. Vi har nu massor av Indigos på jorden. Kristallbarn/personer och även Regnbågsbarn. Ni ser något speciellt ljus i dom..Indigos kan mkt väl vara äldre personer också. Dom kom hit för att bana väg till dom nykommande..DU HAR VISDOM ATT FÖRA VIDARE!

Det är nr 1818 idag och änglarna säger såhär:

“Energi,kreativitet och rörelse framåt. Framgång av att våga. Du skapar din egen verklighet. Kloka val och inre visdom. Sanning. Manifestera sina önskemål. Överflöd. Pengar? Effekter av händelser och konsekvenser. Visualisera att allt det goda redan hänt och finns hos dig! Fantisera. Blunda och känn. Överflöd finns i många former så som goda nya ideer mot din framgång. Njut av livet. Var tacksam. Var en förebild. Ha tillit och stressa inte. Allt kommer..visst är du positiv? Fall inte i tvivel..”

Önskar er en fin torsdag nu <3

Idag ska jag med all kraft försöka att stanna inne. Kylan igår av ett par små ärenden gjorde mig jättesjuk på eftermiddag/kväll! Min bästis kom på en thekopp och det slutade med att hon städade vårat kök och organiserade om allt hahaha!! Hon älskar sånt så det är bara att låta henne vara O:) Utan henne och mina andra vänner och man skulle jag inte vara mycket idag när livet blev en utmaning..Men hoppet finns om ett friskare liv och jag ska ha tålamod <3 Mina barn har lärt sig att mamma är sjuk. Vi måste ha en ny balans hemma och i våra förhållanden. Älskar dom till döds men dom måste hitta sina egna vingar nu..

Kram Pauliina

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Marie den

    Tack fina du❤ var rädd om dig. Skickar läkande kärlek till dig.

    • magpie den

      <3 <3 <3

Lämna en tanke