Änglabudskap för fredag <3 19/1-18

2

Kära läsare! Godmorgon <3 Igår behövdes inga extra värktabletter säkert tack vare healingen! Tack Annika åter igen <3 Jag har  nu 3 st som samarbetar med mig och vi med varann och sänder healing och gör vägledningar som goda gärningar <3 Tacksam! Lena,Sandy och Annika <3 <3 <3 Orkade igår göra några stycken mindre vägledningar och det gav mig positiv energi och glädje 🙂 Idag fortsätter jag med ett par till. Vi har även ett läkarbesök på schemat men det gäller nu min mans rutinkoll.

Idag är det bra vibbar fortfarande! Som jag skrev igår 😉 Oavsett hur du känner och genomgår nu så blir det bra resultat av något 🙂 Du är attraktiv nu och folk dras till dig. Du bär på andlig upplysning eller något slags ljus och är omtyckt för den du är <3 Inom partnerskap ser det också bra ut. Vänskap eller romantik! Nya människor som kan hjälpa dig att balansera något..Håll dig till folk som ger goda vibbar. Mellan par/föräldrar/familj finns något trevligt som händer i dagarna. Manliga figurer öppnar upp sin medkänsla och ödmjukhet och kanske lyssnar till sina kvinnor mer eller sina barn eller andra unga..Beroende på situation. Hälsa i fokus. Något bra där. Sedan visas något med vatten/vätska. Kanske få i sig tillräckligt med vatten eller annat nyttigt och avhålla sig något som inte är bra för hälsan. Jag tror vi är extra känsliga nu..

Kejsarinnan visar på kreativitet. Det du arbetat för börjar ge utdelning och det startar en “blomning” i ditt liv 🙂 Moderskap är något som påverkar också..din hållning till det. Graviditet? Modersroll. Moder Jord. Balansera dig med att fantisera dig som ett träd med rötterna som växer ner i jorden och du är ett med Moder Jord och kan stå när det blåser…

Vad du tar hand om är gynnsamt på alla plan. Njut av livet. Du förtjänar lycka och glädje <3 Du själv kan bli extra omhändertagen nu och får mer omvårdnad och förståelse. Ta hand om din kropp/boning. Respektera och tacka den. Djur och natur är aktuellt. Artisteri. Kreativa ideer och överflöd! Pengar på inkommande som resultat av något du gjort..?

Ärkeängel Gabriel är eran vägledare nu. Hjälper mödrar och “nyfödda” projekt. Kalla på denna ängel om du behöver nya ideer..

Lyssna till din intution. Nu verkar det som att änglarna har lättare att nå er! Det finns som ett “moln” över er som beskydd och ger kärlek så ni känner er välsignade och säkra <3

Härliga Mother Mary! Varje dag ber jag henne visa mig och ibland er vad hon har för budskap. Kortet sätter jag i händerna som ska föra och ta emot meddelanden från högsta ljuset. Idag visas Välsignelser! Räkna dina välsignelser idag. Smått och stort. Har du tyckt “synd” om dig själv? Att du är bortglömd av himlen? Dina tankar är inte sanna gällande detta! Välsignelser sänds på många olika sätt! Det är inte så att pengarna bara faller rakt i handen på dig 😉 Änglarna visar HUR du skulle kunna göra för att få dom..Du får en ide/tanke. En syn eller hör något. Ta tillvara det och följ..Fråga inte vad du har gjort för fel! Titta på allt som DU gjort rätt istället! Då kommer nya välsignelser i olika former <3 Träna dina tankar och skriv om det är lättare. Dagens kort visar att välsignelser kommer! Tro på det och håll dig positiv <3

Tog en bild på mina blockljus som jag smörjer regelbundet med egengjord magisk olja och titta noga! Ser ni färger som omringar allt?! Änglarna ÄR nära och dom dras till allt ljus. Ditt ljus.Tända  blockljus och allt som skiner <3 Bjud in..Dom vill dig väl <3

Önskar er en fin fredag nu <3

“Änglabudskap och tolkningar” finns på facebook. Eller sänd epost till pkautto@hotmail.com om du vill ha personlig hjälp. Nu när jag mår bättre vill jag inget annat än “jobba” med änglarna mellan vilopauser <3 Ibland uppstår det kö så var beredd på att inte få akuta svar samma dag dock…Vägledningar/Budskap och Kristallchakrabalansering med änglarna är tjänsterna…

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke