Änglabudskap på torsdag <3 1/2-18

5

Kära läsare! Idag steg jag upp före kl 5!! Vaknade till redan före 3 men lyckades somna om. Fullmånen? 🙂 Igår kväll gjorde jag mina fullmåne önskningar om att släppa och dra till mig/oss goda nyheter 🙂 Stenarna och andra verktyg fick månbada på fönsterbrädan. Jag skriver små lappar vid nymåne och fullmåne och sparar i min Gudsask och tittar tillbaka ibland och kryssar bort och tackar för allt som hänt <3 Nu på morgonen tillverkade jag 2 magiska kärleksoljor till present och försäljning 🙂 Många som återkommit och berättat att effekten är magisk och några vill köpa nya flaskor! Härligt att kunna vara till hjälp <3 Det är en salig och härlig blandning av naturliga ingredienser 🙂 Igår när jag förberedde middagen så dök det upp en skiva av en rödbeta med ett hjärta! Ett gott omen och fick en helt ny ide till mina magiska flaskor! Tack!

Idag får vi budskap som handlar om fullmånen ännu. Energierna pågår ganska starkt ännu idag men även en känsla av lättnad. Det är en tid för att släppa det förflutna och allt som inte tjänar sitt syfte mer. Dra till sig ny överflöd istället! Nu har man plats helt enkelt! Ekonomiskt ser det bättre ut! Hoppas ni lyckas dra till er stabil och trygg ekonomi nu med rätta intensioner. För allas högsta bästa alltid <3 Det är du som bestämmer vad du önskar. Det är du som får göra jobbet med att bearbeta det gamla. Drömmar är mystiska nu med budskap..Säg din mening till andra. Prata i kärlek. Sprid ut det goda. D Samarbeta och dela med dig. Framgång..Glädje..Ta dina egen stunder för reflektion och meditation. Brådska inte. Men agera och planera..

Ta det lugnt och metodiskt och stanna upp i nuet. Det förflutna har försvunnit. Du gör eget val att leva här och nu. I denna enda stund som finns! Var tacksam och ändra dina tankegångar och därmed känslor till allt positivt och det är det du får. Var dig själv. Du är älskad <3 Är du “sjuklig” så är det dags att vila och samla kraft innan proppen släpper ur inom snar framtid..Missa inte livet som pågår. Titta på blomman som bara blommar och är nöjd med det. Den växer,frodas och skördar med nya blommor. Oavsett vad som pågår så finns det dolda välsignelser i allt! Se att det kommer nytt och bättre. 2018 är ett bra år även när vi har jobb just nu och framöver. Som sagt..mer belöningar i år av våra ansträngningar!

Fortsätt med det du påbörjat. Börja med det du tänkt. Steg för steg blir du bättre och kan dela med dig av dina gåvor till andra. Andra får läkning och nöje via dig och din inspiration och visar att du kan och alla kan!

Vänner,vänner,vänner..ta tillvara och var tacksam för dina vänner som du har. Dom är som en “extra vald” familj. I vått och torrt. Umgås. Finn nya vänner. I grupper/kurser/internet? Ta kontakt med någon du tappat bort. Se om ni ännu har något kvar att bygga på eller förlåta bara. <3 Djur är dina vänner <3 Sprid godhet och det kommer tillbaka. Dela med dig av tid och annat. Hjälp andra. Men kom ihåg din egen tid för vila och reflektion så att samlar energi <3 Du får gärna säga sanningen till din vän om du tycker att denne beter sig “ohälsosamt”. Det är kärlek det också.

Ingen vet om du får behålla din “kärlek”. Det är alltid eran egna fria vilja som är himlens lag. Pusha inte. Släpp kärleken fri och se om det kommer åter när tiden är rätt och energierna passar ihop. Attraktionslagen fungerar så att när du önskar kärlek och du börjar med dig själv så att du skiner självsäkerhet på ett bra sätt så vibrerar du och drar till dig rätt vibration från andra. På gott och ont. Välj vad du vibrerar! Respektera andra..

Och sedan fick änglarna visa en text från boken “Konsten att arbeta med änglar”. Varsågod <3

 

 

Önskar er en härlig tordag nu <3 Vi har spännande planer för idag och håller tummarna för kärlek och lycka vid första ögonkastet haha!!

“Änglabudskap och tolkningar” på facebook erbjuder små tjänster av olika slag. Fråga gärna! Eller så kan du skriva till eposten pkautto@hotmail.com. Jag läser allt och svarar alla!

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

5 kommentarer

Lämna en tanke