Änglabudskap på fredag <3 2/2-18

10

Kära läsare! Nu blir det en snabb genomgång då jag åker till annan ort på gynekologbesöket. Håll tummarna! Idag är OH korten sanna och lite “grova”. Det kom upp bilder med kvinnas underliv vid sidan om! Passligt till min dag haha!! Orden kommer med främlingar som ska gransa din kvinnlighet idag på något sätt. Både positivt och med rädsla i bakgrunden. Jag tar med mina magiska stenar för styrka och mod och healing! Överst på bilden har jag nu en ny sten! En lava sten som bonussonen gav till mig för mer magi <3 <3 <3 Den tar jag också med idag!

Drömmen finns om partnerskap och hållbara relationer och även med budskap från äldre personer som kan hjälpa dig <3 Här blir det något med att släppa på vissa knutar. Män har grönt ljus i något mål nu och även som hjälp till oss kvinnor? Något kan ha med barndom att göra och även djur..även där lite rädsla och rensning..Planer om resor som känns “obehagliga” men nödvändiga. Försök att ge ett gott intryck och var klar i kommunikation. Man kan känna sig “ledsen” men något svar kan ge nu hopp. Samarbete med familj eller vänner. Eller både och. Stöd finns! Tillväxt finns i någon form. Stormen blåser i väg..

Idag gäller det mer om att lyssna. Expertråd värt att ta till sig och lyssna noga. Kommunikation..Stanna upp och känn änglarnas stöd och närvaro. Innan du åker iväg  med bilen så kan du be att Ärkeängel Mikael beskyddaralla trafikanter och håller djuren i skogen. Att ni kommer i tid till rätt plats osv. Det fungerar! Andas lugnt och du känner att lugnet infaller sig. Svaren du frågar om kommer i olika tecken. Var uppmärksam på nummer,fjädrar,ord,synesrsynkronicering etc. Gå framåt med deras vägledning <3

Bästa vänner igen! Som igår 🙂 Var redo för kontakt med vänner. Ge och ta och var tacksam. Sänd kärlek till alla och även dom som inte är i samma linje..Allt kan ändras till det bättre <3

Stora härliga förändringar är på gång i ditt liv!!! Var redo att ta emot av något lyckligt och positivt helt enkelt. Idag och under dagarna <3 <3 <3

Önskae er en fin fredag <3 Välkommen till “Änglabudskap och tolkningar” på facebook eller skriv epost till pkautto@hotmail.com. Nu har jag fullt upp några dagar med änglavägledningar etc. Nästa vecka tar jag emot nya kunder men du kan boka en dag nu om du vill 🙂 Jag skriver era svar och pratar sällan i telefon..

Här nedanför ser ni Bellman <3 Våran nya vän som förhoppningsvis blir bästa vän med våran valp Bessi <3 Älskar djur

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

10 kommentarer

    • Tack <3 Om du vill ha en vägledning så är det bäst att skriva epost till mig. Och jag tar en liten slant för tiden jag lägger ut med alla budskap och vägledningar 🙂 Kram!

  1. Ser fram mot stora härliga förändringar åt det positiva hållet 🌟😇😍.
    OCH all lycka och styrka vill jag ge dig. Kram kram

    • Är nöjd och nu även inskriven på gynavdelningen 🙂 Orkar inte med smärtorna hemma mer och blev rädd så bättre att ha hjälp nära när det är så mycket som “pågår” och ändras i min livmoder..Kram <3

Lämna en tanke