Änglabudskap och information denna söndag <3 4/2-18

23

Kära läsare! Det blev som jag misstänkte. Nu är jag inskriven på sjukhuset. Orkar inte ensam med mina besvär så det var dags att göra ett beslut och pressa på systemet då jag behöver snabbare hjälp än dom planerat. Man måste orka fast man är sjuk! Orka kräva rättigheter och hjälp. Jag har fortfarande feber och smärtor i livmodern. Sedan 2 mån! Det blir mer och mer ihållande och vill inte ge mig pauser alls. Mer eller mindre förvärkar känns det som! Och här är dom försiktiga med extra medicinering för att endometriospatienter ofta blir beroende av starka läkemedel tyvärr 🙁 Så nu får jag bara nåt extra duktigt om jag vrider mig och skriker och det har jag snällt inte gjort ännu. Härdar ut så länge som möjligt. Hoppet brinner av att få svar imorgon då det är måndag och saker och ting börjar röra på sig igen. Jag ska snabbt på magnetröntgen till att börja med på närmaste ort och snabbaste tid. Närmast är där jag nu finns på Sunderbyn i Luleå. Operationen skall ske så snart som möjligt och alternativ nu är här eller Umeå. Hoppas här då jag nu har åkt såååå mycket fram och tillbaka långa och många resor senaste tiden! Änglarna lyssnar och gör sitt bästa utefter allas situation och behov och erfarenhet <3

Jag är väldigt uppmärksam och öppen nu och får till mig siffror och djur och färger och jag “hör” saker i mina “inre” öron. Känner mig i ett fint “flow” nu! Siffor dyker upp i kölappar och på olika sätt. Djur som man plötsligt inspireras av och annat gott. Även änglar i människor <3 Jordänglar! Ett inre lugn trots allt..

Stundens änglabudskap då:

Ja dom visar även på att resultatet skall bli BÄTTRE än du någonsin hade trott!!! Härligt!!! Och som ni ser så händer viktiga saker inom någon vecka, vilket också kan betyda på inom 1 vecka så fortsätt att säga högt vad ni önskar för allas högsta goda <3

Fokusera på det väsentliga. Det viktigaste just nu! Nu verkar det komma hjälp från en person som har annorlunda och unika och fina ideer! Bra med kunskap och inspiration! Ta emot hjälpen som erbjuds <3 Detta kan menas också att det är du som är denna person..Det ska börja röra på sig med planerna men du måste fortsätta att själv vara “aktiv” på något plan.

 

Förra natten låg jag på gynavdelningen och fick denna sköna värmepåse att sova med 🙂 Dock var det en dålig natt med dålig sömn och mycket svettande av mediciner och smärtor. Inatt ska jag ta extra tabletter så jag kan däcka av ordentligt och få vila kropp och själ! Fick utskrivet mer mediciner som jag hämtat ut så det ska nog bli bättre nu 🙂

Patienthotellet är ganska nybyggt och lyxigt och fräscht! Allting finns nära och mycket mycket god mat! Här kan man vara tacksam och välsignad ska ni veta <3 Här sov jag en natt för 1 år sedan ungefär i samband med första operation i livmodern. Lika bra service nu och underbar personal <3

Skön säng där jag nu försökt vila och har lagt änglakorten till er också 🙂

Ha det nu så bra och trevlig söndagkväll önskar jag er <3 Som ni förstår så har jag paus med “ängla-arbetet” nu och skriver bloggen när jag orkar. Ni som väntar på era bokade vägledningar skall få svar så snart jag orkar. Kan hända att i denna lilla “andningspaus” när jag är borta från hemmets sysslor orkar och får inspiration att lägga korten på bordet till åtminstone en person under dagarna..imorgon vet jag mer om hur allt ska planeras och vart jag ska vara osv. Hem åker jag inte så länge jag är orolig för hälsan och har så här ont. Nu ska jag stanna och vänta på riktiga och trygga besked!

Kram <3

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

23 kommentarer

 1. Kära du, be inte om ursäkt för att du inte hinner svara, du är ju sjuk 🙂. Jag är imponerad av att du trots detta lägger ut dagens (som jag btw ääääälskar, klockrent varje dag). Ta gärna en paus helt – vi som följer är med dig och väntar nog troget kvar tills du är tillbaka. Var rädd om dig ♥️♥️

  • Tack snälla fina du <3 <3 <3 Konstigt nog eller ja konstigt och konstigt..men detta "givande" med hjälp av änglarna till er ger mig också mer energi och känsla av läkning <3 Skriver när jag finner inspiration eller tar en paus när det behövs 🙂 Jag lyssnar 😉

  • Det gör jag verkligen nu och njuter av god mat så långt min aptit räcker haha! Är ett nöje att skriva och så svårt att låta bli men jag gör det när känslan och inspirationen infinner sig 🙂 Kram <3

 2. Birgitta Johansson on

  Hoppas att du krya på dej. Du är ju i säkra händer nu. Läser din blogg varje dag och blir imponerad av att du orkar lägga korten även när du är dålig.❤

  • Tack så mycket att du följer “oss” <3 <3 <3 Och jag känner mig trygg här nu och är positiv inför morgondagen och kommande veckan i överlag! Kram <3

 3. Finaste ängel här på jorden! Även fast du är så utsatt fortsätter du med att dela din kärlek med oss andra, vill tacka dig för att du ens orkar. Du är så otroligt stark, må du få den hjälp du behöver och det snabbt nu. Du är inte ensam i detta, även om du är den som är utsatt. Vi tänker på dig och ber för dig. Änglarna hör vår bön, hjälp Paulina att bli frisk.
  Tack för att du orkar!
  Kram finaste hjärta

  • Tusen tack snälla du Helena <3 <3 <3 Ja änglarna är med som alltid och nu säger dom att jag är trygg och lösningen är nära <3 <3 <3 Vilar upp mig inför kommande "evenemang" och ligger och jäser och äter vad jag orkar 😉 Och härdar ut bränningarna! Hålles detta i samma tillstånd och inte värre så orkar jag iaf någon dag till..

 4. Åh tack för budskapet. Och jag vet sj hur påfrestande det är med kroniska smärtor av endo…blev sj opererad förra året,å denna gång tog dom bort livmoder å äggledare.
  Så nu är det hormonförändringar å viktuppgång ja tampas med istället..
  men hoppas allt ordnar sig till de bästa för dig!
  Kram

  • Åh kära du! Lider med dig i efterskott! Detta är hemskt! Och visst kommer jag att fortsätta äta hormoner även efteråt tills jag kommit över klimakteriet men hellre det än detta. Hormonerna kan man tampas med sedan 😉 Jag kan rekommendera att läsa om kinesisk medicin hos Hermandalsbloggen! Har köpt boken och börjat att kurera och balansera kroppen med ingefära och kanel till att börja med. Men läs och se om du finner det intressant? Skulle tro att du finner hjälp med vikten etc. Kram <3

 5. Du är ju helt otrolig 😇😍! Alltså på en postitivt och magiskt sätt. Det är verkligen en inspiration att du i ditt tillstånd ändå förmedlar ett sådant hopp. Ett hopp om att fast man har det jäkligt i smärtor. Att inte kunna vara hemma osv så fungerar livet ändå. Snacka om att det du har sagt förut. Det är inte hur man har det utan hur man tar det som har betydelse har nått en nivå 👊💪❤!
  Tusen tack kära du. Mest bara för att du sprider strimmor av ljus ☄

  • Hihi 😛 Tack snälla du :* <3 Ja vad ska man göra liksom? Jag har ju änglarna med och anhöriga från andra sidan och många fler som lyfter upp mig och ger styrka i dom svåraste stunderna <3 Mina vänner är helt underbara också!!! Tacksamheten har inga gränser just nu!!

 6. Dina änglabudskap är så uppskattade 💕och träffsäkra😊 nu ska du få hjälp med dina besvär och få helas, du har lidit färdigt det är ju 2018 visst måste det finnas sjukvård som kan detta 💕

  • Tack <3 Jo idag känns det att sjukvården är bättre än för 1 år sen! Iaf gynekologerna känns mer seriösa och hoppfulla 🙂 Och mina husläkare hemma är snabba att ta hand om mig och skicka akutremisser hit och dit! Tacksam <3 Det rör på sig!

Lämna en tanke