Änglabudskap på måndag <3 5/2-18

0

Kära läsare! Här ligger jag ännu på patienthotellet. Men det känns okej och har lugnat ner mig mer och mer och fått styrka av vila och bra och nyttig kost! Jag har kontakt hela tiden med änglarna och andra från högsta ljuset. Har med några av mina magiska stenar såklart! Runt halsen och handleden och i fickan. Ofta lägger jag stenpåsen med “smågodisar” på magen och känner direkt att dom börjar ge kraft och healing! Helt magiskt! Man behöver inte veta namnen på alla sina stenar. Bara känna efter vilka man behöver just nu och till vad. Jag har iaf med mig Lavasten,Lapis Lazuli,Selenit,Ametist och mina “tvillingstenar” och änglasten och den gröna för healing och lycka och den mörkblå för att prata klarspråk och göra goda beslut och den blåa (fluorit?) klara stenen för starkare kontakt med ljuset. Jag har beskydd och läkning och allt möjligt på mig dygnet runt <3

Smärtorna har jag hållit i schack sedan igårkväll. Och alvedon tar ner febern tillfälligt och då orkar jag gå en runda då och då 🙂 Lite piggare nu alltså för stunden! Hoppet har jag och fick äntligen veta att jag får magnetröntgen redan imorgon på samma sjukhus där jag nu ligger!!! Överlycklig nu!!. Tålamod och böner har lönat sig <3 ..Ätit åter igen en god lunch 🙂 Sen såg jag att dom även erbjöd alkoholhaltiga drycker! En liten “bar” på sjukhus minnsan 😉 Nåja,jag ska inget ha ändå. Räcker med alla mediciner ju 😛

Hemma har dom klarat sig bra utan mig och det är skönt att dom är okej med detta och finner inspiration att klara mer själva 😉 Winn winn lösning lite grann tydligen..

Medans jag ändå väntar och är lite “sysslolös” och vill få lite svar själv från änglarna så har “vi” valt ett budskap till er kollektivt!

ENHET.

Samarbete/grupparbete är berikande! Finn nya vänner/personer som ni har något gemensamt med. Ja umgås såklart med befintliga vänner också och lyft upp er tillsammans med ny inspiration! Nu kanske man vill “skriva in” sig någonstans? Kurs,utbildning,jobbansökan eller bara som jag till ett sjukhus haha!!Andliga sammanhang. Perfekt tid för stark moral och integritet. Säga sin mening och be om hjälp och stöd och ge tillbaka på något sätt. Nya ideer. Bolla på. Finna lösningar. Ifrågasätt gärna om det känns så. Pusha på lite för att få det du önskar och söker. Be böner och sänd välsignelser. Se inte begränsningar. Se möjligheterna istället och hinder som något som går att lösa! På unika sätt eller traditionella sätt? Försöka att se till rättvisa för alla inblandade. Böner ger resultat. Tro på det du sänder ut! Kom ihåg att inte använda dig av ord som “nej” och “inte” osv. Möblera till positiva affirmationer. Blockeringar försvinner och ni kommer närmare ett mål..Balansen infinner sig igen om du vill..man måste jobba med sig själv för allt kommer inte helt automatiskt 😉

 

 

Då önskar jag er en fin måndag <3 Här är det kallt men soligt och vackert!

Titta gärna in på “Änglabudskap och tolkningar” 🙂

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke