Änglabudskap på onsdag <3 7/2-18

6

Kära läsare! Nu blev jag uttråkad på sjukhuslivet och drog lite änglakort åt er!

Kortet med styrka visar på inre styrka,passion och lust bland annat. Att våga möta livet som den är. Fortsätta att stå på sig och sina strävanden. Hålla gott mod och tro på sig själv. Livslust och glädje indikeras på kommande! Släpp dina önskemål fria och vänta att dom kommer på ett eller annat sätt. Änglarna och universum vet hur allt ska göras så vi bör lita på det och inte “pressa” systemet med egoistiska val och skäl som inte blir hållbara eller bra i överlag.

Ha medkänsla med dig själv och alla inblandade. Just idag iaf kanske allt inte går så smidigt som vi tänkt och trott men det är tillfälligt som allt annat också. Nu är det bara att titta på sina känslor och hur man tar allt. Sätta alla rädslor och osäkerhet åt sidan för detta är en stund av förvandling. Nyfödelse liksom. Något nytt kommer och du har styrkan att klara detta eller ska nu söka fram ditt “inre lejon”. Ta fram din passion och din lust för kreativitet eller unika lösningar! Förneka inte dina behov och känslor. Vill du ha nåt så träd fram. Börja med känslorna och sanningen och börja agera och bekräfta dig själv. Finns det motgång/försening så finns det alltid en liten orsak till det. Du är beskyddad alltid <3 Det är därför..Men stå stadigt och finn styrkan du besitter.

Är du redo att njuta av livet här och nu? Vad skulle hindra dig? Är det verkligt det som hindrar dig och vad kan du göra åt det? Man känner sig alltid bättre när man sänt goda tankar till någon så det är ett sätt att vända på energierna. Då känner man kärlek och det sprider sig ända ner till tårna <3 Tänk på någon/några du älskar..Och sen njuter du av känslan och stunden..

Vid sidan om visar änglarna på framgångsrik tid och strävanden du har leder till riktigt bra resultat! Du har en tid av många tacksamheter att sända överallt! Stanna upp och gör det och ta det lugnt så du inte bränner ut dig med dessa energier av “lust” och passioner 😉 Tänk och känn efter..

Himlen har underbara överraskningar till oss när vi bara väntar ut lite <3 Saker och ting blir kanske inte just precis som du hade planerat ,men dina planer och önskemål ger resultat som passar dig som hand i handske och samtidigt även dom som finns runt dig! Var beredd på något som blir bättre än du nånsin hade trott! För du förtjänar det BÄSTA ! Den bästa partnern/jobbet/behandligen/hemmet eller vad det än kan vara. Öppna ditt sinne och var redo för lyckorus och livsglädje <3 Livsglädje är ordet som återkommit till mig under dagen och det är ju det jag strävar efter med min hälsa. När jag blir helt frisk så orkar jag mer finnas till för andra också. Då blir det delad glädje och det är ALLTID bra och bäst <3

Jag försöker att tänka positivt här nu. Det blev försening i planerna dom “lovat” här på sjukhuset. Har varit hemifrån nu sen lördags och visst börjar jag känna mig lite “ensam” även fast jag är bra på att vara ensam. Men nu är det längre än “normalt”. Det är en tid av förändring och lära sig nytt och släppa gamla rädslor och osäkerhet och skapa den där TILLITEN som vi verkligen behöver! NU. Bums! Börja träna 😉 Jag har all tid i världen att bli “proffs” på detta nu haha! Har gjort meditationer varje dag och skrivit tacksamheter och böner och välsignelser till alla. Det känns bra. Sända bara goda tankar oavsett vad. Och detta med att kunna verkligen förlåta det förflutna och händelser och personer är otroligt frigörande! Man är verkligen fri när man känner efter när man släppt allt som varit! Grejen är ju att finna frid i sig själv och hitta livslusten och glädjen åter. Fundera..

Det är nu vi lever! Varje stund har man ett val..ska jag vara sur eller förhoppningsfull? 😉

Jag lever med dagliga smärtor men känner tacksamhet i varje stund då jag INTE känner smärta. Då landar jag in i mig själv och njuter av den stunden och tillvaron. Idag har det gått hyffsat med smärtorna och jag sov bättre än på länge förra natten. Men nu..när vi går mot kvällen så börjar det att mala och bränna igen i magen..jag kommer att hoppa av glädje när detta är över och såret efter opet som jag väntar på ska vara läkt! Vad annat kan dom göra liksom än att skära ut det? Eller vem vet om det kommit en ny metod där man sprutar in nåt medel i magen som “vips” bara krymper ihop allt som var fel??? 😉

Kram till er alla och var tacksam för allt ni har. Egna skor är himmelriket för någon annan!

Jag finns även på “Änglabudskap och tolkningar” men har som sagt en paus nu från “jobbet” pga min hälsa.

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

  1. All kärlek och styrka till dig ❤️ Och tack för denna text jag behövde verkligen läsa detta just just nu. Att tillåta mig vara ensam och positiv i min energie och att bara känna tillit och tålamod till förändringen som kommer ske tack 🙏❤️

Lämna en tanke