Änglabudskap och “sjukhusrapport” på torsdag <3 8/2-18

6

Kära läsare! Hälsningar från sjukhuset igen! Jag har fått träffa en av gyndoktorerna idag och han hade medkänsla för mina smärtor och kunskap om varför man har det med mina diagnoser. Han skrev ut nytt recept och ökade min dos på smärtplåster då mina tablettkombinationer inte hjälper med 5 mg effekt på plåstret. Vi hoppas nu att jag inte behöver ta tabletter vid sidan om eller iaf mindre mängd tabletter och skonar magen samtidigt som att jag ska må bättre. Det går ingen nöd på mig här på patienthotellet egentligen 🙂 Det enda är att det stundtals är svårt att härda ut smärtorna och jag vet inte riktigt när nog är nog för jag är ganska tålig för att vara så liten! Idag kom iaf tårarna på läkarbesöket när han sade att operationen inte var färdigplanerad till någon aktuell dag ännu och att det kunde ta upp till 2 veckor! Då brast det! Jag sa att jag orkar inte så länge till helt ärligt med detta som det är och känns. Men att jag är på prio 1 listan iaf gav mig liiite hopp och hopp om att extra plåster hjälper till nu. För tillfället känns det sådär och det bränner och smärtar ännu fast jag haft dubbeldos nu i 3-4 timmar..Imorgon åker jag in på DT röntgen på eftermiddag för att ta fler bilder inför opet. Verkar inte kunna planera någon hemfärd eller permis ännu heller..allt är upp till kroppen och läkarna att bestämma. Mitt ego har ställts åt sidan så här får man gilla läget liksom! Så fort jag börjar planera “fel” så blir jag stoppad av änglarna! Nu är dom bestämda här! Tackar för det såklart 😉 <3 Tydlig vägledning..

Och då visar dagens änglakort till alla att det handlar om rättvisa för alla inblandade. Du själv kan skapa rättvisa nu på något sätt och/eller få rätt hjälp att skapa någon slags rättvisa. Stort eller smått. 8 symboliserar också oändlighetssymbol. Och jämvikt och balans. Lagom är bäst och inte gå till överdrifter och planera för hastigt eller långt bort just nu. Ta dig tid att fatta rätt beslut för allas högsta goda. Stå på dig. Resultat kommer..du styr livet åt rätt håll och du har medvind. Håll dig lugn på alla sätt du kan. Nu är meditationer och yoga väldigt aktuella och även Feng shui..eller annat som ger just dig balans. Jord och stenar och vatten och örter och grönsaker etc. Enkla saker. Var en harmonisk ledare för dig själv och andra. Ta ansvar för ditt välmående och om din ekonomi. Universum är generös med gåvor så det gäller att tänka och agera rätt för att få en del av överflödet..

Var noga med att inte tänka på brist. Tankesätt på att det fattas något ger snart en känsla eller bild av att det fattas mer och det kan inte fyllas på oavsett vad man gör. Det är dina hjärnspöken! Brist är inte verkligt. Är man inte nöjd med det lilla så hur kan man vara nöjd när det stora kommer. Har du stort hela tiden så ser du inte tacksamheten i det förrn du förlorar allt som är viktigt. Öva tacksamheter och be andra om hjälp och ta emot hjälpen. Tveka inte och tvivla inte! Detta är en tid av stort lärande som ni säkert har redan insett. Alla går igenom någon slags jobbig process för att komma till en “förnyelse”. Ja jag tjatar tillsammans med änglarna om att släppa gammalt och göra plats för nytt. Finna äkta livsglädje. Finna sin plats. Självförtroende, Tillväxt.

Att jobba mot samma mål och att samarbeta. Övande av självinsikt och medvetande och styrka.

Möjligheternas dörrar står öppna för dom som lyckas ta bort ögonbindeln 😉 Det finns mer än ett val..men välj rätt så skickas du vidare till mer rätt..eller gå en omväg..du kommer nog fram ändå fast du gör det också 😉 Bara saktare..

Hjälp finns överallt. Bara be. Du kanske vill ge till andra och det är superbra <3 Ge och ta. Nya personer kan nu dyka upp på olika sätt och kanske 1 helt ny eller “nygammal” speciell person som har stor betydelse mot dina mål och drömmar!

Då fortsätter jag och “latar” mig här 😉 Konstigt nog går tiden ändå rätt snabbt här och nu ser jag igen att det är kväll och snart dags att hämta upp nattmackan och honungsmjölken till rummet. Frukost och kvällsmål äter jag helst ensam på rummet men andra måltider sitter jag i matsalen. Det är lugnt och fint här och väldigt rent 🙂 Godnatt vännerna <3

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Håller tummarna för att du får den där operationen snart! Är så imponerad av att du tar dig tid mitt i allt till änglabudskap och till att hjälpa andra <3 Du är en sann förebild. Sänder massor av styrkekramar och ett stort TACK!

  • Tack <3 <3 <3 Jag sliter inte ut mig med änglabudskapen 😀 Tvärtom! När och om jag känner för det och änglarna ger lov eller vill förmedla till er så är det okej <3 Jag vill inte bara koncentrera mig på att känna av smärtorna utan försöker distrahera mig med något bra så gott jag kan 🙂 Har inte ont varje sekund tack och lov! Kram <3

 2. Lena Rydstrand on

  Vilken kämpe! Allt styrka, Kärlek och Ljus! Du är värd det bästa nu!
  Jag önskar snabb operation och läkning för Dig, Du Fina Ängel,.som ger så mycket, trots svår smärta…
  Kram och Lycka till! ❤❤❤

  • Tack snälla Lena :* <3 Det går framåt om än inte så fort som man önskar..viktigaste just nu är smärtbehandling för att orka vänta..

Lämna en tanke